Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
bbuffy
üzenetére
Köszi !
Csak hogy biztosan jól értem-e, szóval teljesen mindegy, hogy Elite-nek, vagy nem Elite-nek nevezi a forgalmazó, egy és ugyanaz a termék, nincs köztük semmi lényeges különbség se ?
Csak a forgalmazók játszanak ezzel az elnevezéssel, vagy a gyártó oldalán ez valóban két külön termék ? -
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Sürgős kérdésem volna, összetörtem a kotyogós kávéfőzőmet, és gyorsan szereznem kéne helyette egy másikat.
Az ajánlóban írjátok a "Bialetti Brikka Elite"-et, ez látszólag tökéletesen meg is fog felelni nekem, viszont a helyi (Pécsi) boltban csak "Bialetti Brikka"-t látok, vagyis nem az "Elite" fajtát.
A kérdésem, hogy az "Elite", és nem "Elite" változat között mi a különbség, és mennyire fontos az "Elite"-hez ragaszkodni ?
A képek alapján, ha jól látom, az "Elite" alja fémszínű, míg a sima változaté fekete, de lehet, hogy pont fordítva van, mert az [egyik] weboldal a feketét nevezi "Elite"-nek, a [másik] meg a másikat.
Köszi a választ előre is !

-
Zsiráfnyál
aktív tag
Jó topic, kár hogy vásárlás után, és nem előtt találtam rá.
Akkora idióta voltam, hogy vettem egy [ilyet]. Valszeg az ide járóknak nem kell magyaráznom, mekkora hulladék.
Sokra nem számítottam, de tényleg mindent alulmúl. Ha hideg vízben elkeverném a darált kávét, és megmikróznám, kb ugyanott lennék. Az emag meg akkora jó fej, hogy a vásárlói visszajelzések közül csak a 4-5 csillagosakat publikálja, a többi hogy-hogy nem, nyomtalanul eltűnik, így totálisan valótlan képet hazudnak össze a termékükről (ezzel sikerült átverniük, én hülye meg megvettem). Egyébként eladó. 
A Bialetti Brikka lesz a nekem való megoldás, kösz a leírásokat.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Spórolós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arch Linux
- Okos Otthon / Smart Home
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Sokra nem számítottam, de tényleg mindent alulmúl. Ha hideg vízben elkeverném a darált kávét, és megmikróznám, kb ugyanott lennék. Az emag meg akkora jó fej, hogy a vásárlói visszajelzések közül csak a 4-5 csillagosakat publikálja, a többi hogy-hogy nem, nyomtalanul eltűnik, így totálisan valótlan képet hazudnak össze a termékükről (ezzel sikerült átverniük, én hülye meg megvettem). Egyébként eladó.