Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
válasz
Smith Ügynök
üzenetére
A nyomásfokozó mindíg dolgozik,csak akkor nem ha kiszeded. Én is kinlódtam vele,mert rendes darálóval könnyen befuladt ,ha erősen volt tamperolva. A lényeg bolti téglával ha benne a nyomásfokozó el lehet lenni. Rendes darálónál érdemes kiszedni vagy nem szabad agyontömöríteni. Inkább a dobozos darált kávék amik eszbresszóhoz vannak darálva. Vergnano espresso dobozos nekem szépen dolgozott,bár nyomásfokozóval. Én sosem mertem kiszedni a karból... Egy hónap után lecseréltem egy gaggia evolutionra,hát ég és föld a két gép. Sokkal hőstabilabb és masszívabb gép. Eleve a szűrőtartó is komoly nehéz darab. Nem bántam meg
nem rossz a poemia,de aki kicsit is komolyabban elmerül a témában gyorsan le fogja cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Varia Aku Mini barista mérleg
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem rossz a poemia,de aki kicsit is komolyabban elmerül a témában gyorsan le fogja cserélni.