Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Nekem volt ilyenem, és annyira rossz azért nem volt, ha ez alapján váltottam a Strietmanra.
Belőni hozzá az őrleményt nem nehezebb, mint egy pumpáshoz. Ebből következik, hogy a rugós működés azért nem mindenki szerint hátrány, mert ha megvan a jó beállítás, nagyon egyformákat lehet stabilan húzni, és állítólag ez a rugós gép nyomásprofil nagyon jó is tud lenni.
Ami gond, az a vízhőfok eltrafálása. Ez, mint minden hasonló puritán gépen, elég bizonytalan. De rutinnal szerintem ez is leküzdhető.
Ha sikerül és minden stimmel, hozza a kiskarosok nagyon is szerethető ízvilágát. Nem véletlen azért, hogy az Usában népszerű, a Home Baristán tényleg sokat lehet róla olvasni.
Ami a formáját illeti, ez egy retro múlt századi kalasszikus kávégép dizájn, tényleg csicsásnak tűnik, pedig ilyen túldíszített eleme csak egy van, a sas a sapkáján. Szerintem egy konyhában azért nem csúnya.
Az ára, főleg ha a Pavonival vetjük össze, nagyon magas. De ha használtban sikerül jó áron kifogni, én egyenértékűnek tartom a Pavonival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs