- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifis50
csendes tag
Nekem volt ilyenem, és annyira rossz azért nem volt, ha ez alapján váltottam a Strietmanra.
Belőni hozzá az őrleményt nem nehezebb, mint egy pumpáshoz. Ebből következik, hogy a rugós működés azért nem mindenki szerint hátrány, mert ha megvan a jó beállítás, nagyon egyformákat lehet stabilan húzni, és állítólag ez a rugós gép nyomásprofil nagyon jó is tud lenni.
Ami gond, az a vízhőfok eltrafálása. Ez, mint minden hasonló puritán gépen, elég bizonytalan. De rutinnal szerintem ez is leküzdhető.
Ha sikerül és minden stimmel, hozza a kiskarosok nagyon is szerethető ízvilágát. Nem véletlen azért, hogy az Usában népszerű, a Home Baristán tényleg sokat lehet róla olvasni.
Ami a formáját illeti, ez egy retro múlt századi kalasszikus kávégép dizájn, tényleg csicsásnak tűnik, pedig ilyen túldíszített eleme csak egy van, a sas a sapkáján. Szerintem egy konyhában azért nem csúnya.
Az ára, főleg ha a Pavonival vetjük össze, nagyon magas. De ha használtban sikerül jó áron kifogni, én egyenértékűnek tartom a Pavonival.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- VR topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Warships
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- LEGO Starwars / Minecraft / HarryPotter / Technics - Bontatlan ÚJ
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- DJI mini 3 drón display unit
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest