Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Váltani készülök hardveresen. (Följebb párfokozattal.) Jelenleg 3 db nyomásfokozós gépet használok / főleg téglával
Pár napot rászántam a visszaolvasgatásra, és mindezek alapján a következőkre jutottam:Daráló = GRAEF CM 702 ("belépő szint")
A gépre 150 kiló körül szánnék zsét... Látom, hogy teljesen uralják a mezőnyt a gyárilag PID-es, moddolt PID-es masinák. Az olvasgatás során gyakran volt olyan benyomásom, hogy ez utóbbiak jobban helytállnak.
A kiszemeltek - tetszési sorrendben:
1. Ascaso Steel Uno 3 Prof. 165 e. PID nélküli, hőmérős
2. Lelit Gilda PL41-PLUST 180 e. PID-es
3. Lelit Anna PL41TEM 130 e. PID + nyomásmérő (57-es szűrő!)
- Az Ascasoban tetszik a retro stílus, az alapos szakmunka - és úgy gondolom, hogy a nagyobb kazánnak
talán lenne annyi hőstabilitása, hogy PID nélkül, a beépített hőmérővel is boldogulnék...
- A nagy Lelitben főleg a PID csábítana (bár sokak szerint vannak nyűgjei...). Az ára ennek már húzósabb. Valószínű, ennek jobb a hazai szerviz-háttere, a kiegészítők megvásárlásának lehetősége...
- Igazság szerint a kis Lelittel is beérhetném, mert a napi 2-3 főzésre az is elég lehetne. Abban tetszik, hogy főzés közben a hőfokot és a nyomást egyaránt ellenőrizhetem. Nem tetszik az 57 mm, meg a kisebb kazán...
Ehhh...elkapott a gépszíj
Pár jó tanács gyorsíthatná döntésemet...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bittorrent topik
- Honda topik
- További aktív témák...
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Apple iPhone 17 Pro Max Deep Blue 256GB használt újszerű 100% akku (36 ciklus) garancia 2029.01.
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár napot rászántam a visszaolvasgatásra, és mindezek alapján a következőkre jutottam:
Pár jó tanács gyorsíthatná döntésemet...