Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
eljátszanék ezekkel szívesen, hiszen a pavonival is megtettem/-teszem, de nekem 3-400 ezer forint egy cremináért vagy strietmanért egyszerűen sok, nem ér ennyit az egész. ami a pid-et illeti, hát, ott elég jól kiismerhető, hogy mi történik egy nem rossz gépnél: beállítod, megvárod a hőstabil állapotot, csapolsz. éppenséggel még el is hiszem, hogy a bojlerbe lógatott szonda 85 foka azt jelenti, hogy a víz ott 85 fok, de ennek nem tulajdonítok jelentőséget, csak annak, hogy milyen lesz a kávé az adott beállítás mellett és merre mozduljak. én ezt nem bagatelizálnám, a reprodukálhatóságnak egyik feltétele az azonos hőmérséklet (egy másik az azonos nyomás, pumpás gépnél nyilván ez is adott), amit definíció szerint pid-del a legkönnyebb elérni (hx rendszerű gépnél mondjuk nem).
egy manométerezett strietman amúgy végülis tényleg mindent tudna (pid lóghat a bojlerben, mint hifisnél).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest