Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
soldier2
üzenetére
Nekem is volt ilyen még az EC155-el, a citromsavas tisztítás sem segített. Szétszedtem, a kazán kb. harmadáig tele volt vizkővel, mint a homok. Kiöntöttem, átmostam, utána olyan lett mint az új. De most már el van csomagolva, a gaggia evo is nagyságrendekkel jobb, ha kész leszek a Baby Primo-val, az meg pláne.
Tényleg, ha már itt tartunk, van egy világító logós bakelit baby-m eladó. Kitisztítva, tömítések cserélve, de a primo miatt nem tartanám meg. Olyan jó ragacsos koszbevonat volt belül mindenen, de zsírmentesre lett pucolva minden zug. Még a világítókat is szétszedtem, és a kábelköteget is muszáj volt alaposan elmosni, mert nem lehetett hozzáérni... A járatok is rendesen el voltak tömődve a vízkőtől, de minden furat kipucolva, vízkőmentes, azóta csak szűrt víz volt benne.
Tisztítás óta csak néhány kávét húztunk vele, most is a PID-elt evo-t használjuk. Ebbe is került volna PID, de a primo miatt már el se kezdtem.
Vannak a készüléknek szépséghibái, kicsit foltos a hátuljánál mintha összefröcskölték volna, de nem tudom lemosni. Illetve egy repedés van az egyik hátső tappancsa mellett (Magyar Posta rulez).
Képek ITT.
Mennyit lehetne érte kérni így érte?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest