Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tariattila
üzenetére
Na akkor legalább nem egyedül tévelygek

Azért is kérdeztem, mert tudom, hogy bizonyos dolgok egyszerűen nem jól édesíthetők mézzel, vagy elveszi, vagy eltolja az ízt, de lehet, hogy minden csak megszokás kérdése. Én pl. általában csak akkor iszogatok kamillateát, ha beteg vagyok, de akkor csak mézzel. Cukorral nekem nagyon nem ízlik. Ugyanakkor fekete vagy más teákba már a mézet nem tudom beletenni, azt már cukrozom (cukroztam ezidáig) Ami viszont bejött, az a forraltbor. Abba már utóbbi 1-2 évben cukor helyett mézet teszek, és annak igen jól áll.Na most akkor elkezdek én is kísérletezni, van egy fél kisüveg akácom, töményen valóban aromás, de bekeverve nem túl erős. belepróbálom mindenbe, aztán meglátjuk. Ilyen extrább mézek itt felénk nem nagyon vannak, ez itt nagyon vidék. Itt még téli szélvédőmosót se tudtam venni a tescoban december közepe óta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)