Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tariattila

    veterán

    válasz BlacKSouL #33694 üzenetére

    jelen...

    töredelmesen bevallom... mindig belenyalok a kávéba szűzen, hogy mégis legyen fogalmam.. de meginni nem bírom natúr...
    a cukortól és édesítőszerektől tartóztatom magam amennyire lehet...
    itt jön képbe a méz... (látom nem csak nekem tűnik alternatívának)
    karakteres mézet (pl akác) nem ajánlok de a legtöbb méz is elég intenzív ízvilágú... még egy vegyes virágméz is akár (már amennyiben rendes becsületes, szakmáját és a méheket szerető termelőtől való az a méz... a pancsoltak amúgy is íztelenebbek)
    persze az is lehet, hogy pont jól állna valaminek az akác, ilxennel is találkoztam de nem ez a jellemző... (kisérletezős a dolog!)
    ami nekem jópár hónapja bevált a saját, közepes (többnyire második reccs előtti) pörköléseimhez az a selyemfű méz!
    ez kellemes, nem akarja elnyomni az egyéb savak ízét, nekem szinte még kellemesebbé is teszi azokat...
    lehet én vagyok nagyon különc a kávézásomat illetően de nekem sok kisérletezés után ez jött be és nem vagyok hajlandó trendek után menni :D

Új hozzászólás Aktív témák