Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
megint aeropressel és úgy általában kávéfőzéssel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1: miért nedvesítik át előre a papírfiltert? hogy odatapadjon az kupakhoz?
2: ma megkérdeztem egy baristát az egyik újhullámos kávézóban, hogy szerinte mi a legkissebb mennyiség, amit AP-vel még el lehet készíteni, és azt mondta 2dl. szerintem ez úgy ahogy van hülyeség. de javítjsatok ki, ha tévedek. én kb. 8-9cl-t simán csinálok úgy, hogy jól extraktálódik a kávé.
3. ha a szemcseméret nagyobb, kb. mennyivel dobja meg a főzési időt?
4. 17g kávé a "standard" egy személyes adag?
5. most akkor tényleg, hány fokon kéne főzni a kávét. AP használatija 85 fokot mond, baristák 91-92 fokot mondanak. Olvasni olyat, aki 65 fok felett nem is főz mert keserű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest