Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Egy kicsit off topic
, de megkérdezem, hogy amit ajándékba kaptam frei brazil kávét, belemerjem tenni a darálóba?
Kicsit kíváncsi vagyok rá, de ránézésre ezek a kávészemek... hát nem is tudom. Brutál nagyok, szinte egyforma méretűek, csillognak mintha valami műanyag lenne. De nem szeretném, hogy a daráló azután bűzölögjön, vagy elrontsa a yirga ízét.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, sosem használt DJI NEO 2 alapszett eladó! DJI NEO2 - 2 év DJI garancia
- Eladó férfi nike airforce cipő 45.5 fekete/fehér
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- DJI Flip Fly More Combo (RC 2)
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos, új, gyári magyar világítós bill E14 G4 i5-1235u, 40Gb ram, 256Gb NVMe, áfás számla
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de megkérdezem, hogy amit ajándékba kaptam frei brazil kávét, belemerjem tenni a darálóba?
Kicsit kíváncsi vagyok rá, de ránézésre ezek a kávészemek... hát nem is tudom. Brutál nagyok, szinte egyforma méretűek, csillognak mintha valami műanyag lenne. De nem szeretném, hogy a daráló azután bűzölögjön, vagy elrontsa a yirga ízét.