Új hozzászólás Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

na, még némi tapasztalat (bocsánat, "állandó ámokfutás"): a vízterítést az e61-nél (és egyébként a pavoninál, bár ott van más gond*) nem lehet jobban megoldani, a dalla cortének sem sikerült. nem értem, hogy ha van egy frankó, bejáratott módszer, akkor miért kell valami primkóbb másikat csinálni. az e61-nél ugye nincs csavar, a kartömítés tartja a felsőszűrőt, ami sík felületű. pont, ennyi, semmi mágia.

ehhez képest a dalla corténél van csavar, ami nincs is teljesen síkban a felsőszűrővel, ami szintén nem teljesen sík felületű, ráadásul nem hálós dupla, hanem egy sima kilyuggatott lemez (könnyen vízkövesedik, zsírosodik).

ami ezek fényében meglepő, hogy ennek ellenére nincs csatornásodás semmi :DDD, de ötször annyit kell takarítani és hogy nem használ az e61-hez képest a változtatás, az tuti. ja, és persze a dc pro gépekhez egy komolyabb felsőszűrőt csinálnak (hálós, dupla, síkabb), ezt viszont képtelenség beszerezni. az IMS felsőszűrő, mert az megjött közben, pedig egy rakás sz.r, állati pipa vagyok az IMS-re, lehet, hogy ki is verem majd a balhét. konkrétan 1 mm-rel elkalibrálták, nem is illeszkedik pontosan, ilyet még a 200 ft-os expolys utángyártott izék sem csinálnak.

* nem tudom, hogy miért, talán kalmár jobban beleásta magát, de a kedvenc pavonim mindig egy szép nagy mosott krátert csinál a kávépogácsára, mindig ugyanott.

Új hozzászólás Aktív témák