Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldier2
üzenetére
jelentem, a száz félrehajigált műanyag tamperutánzataimból az egyik jó! már izzik a sestos. ha jól látom, fragola úgy lőtte be, hogy alulról közelítsen, nem túl agresszív reakcióval (én is így lőném be).
nah, tapasztalatok:
1. nincs valakinek sestos pid-hez leírása? (auf englisch)2. az első shot olyan lett, amilyen, nem beszélünk róla.
nóra azzal vigasztalt, miszerint "egy étteremben is ilyet kapok". mondtam neki, hogy első shot, bármi ér, nem vagyok elkenődve, de egyébként meg soha többet ne vigasztaljon így 
3. a második shotnál már volt mire támaszkodni. beletuszkoltam 16 grammot a szűrőbe, pid-et fél fokkal lehúztam, őrleményt extra finomra állítottam, eljártam az esőtáncot és bumm. korrekt lett. krema mondjuk kevesebb, mint a silvanóval (második shot, semmi jelentősége). látszik, hogy ebbe a gyári (?) duplaszűrőbe nem megy több, így is szépen kirajzolta a felsőszűrő mintázatát. a vicctamper olyan, amilyen, de a szűkebb, mélyebb kosár sokkal ellenállóbbnak tűnik első blikkre a csatornásodással szemben (az ims 20 grammos még izgalmasabb lesz). a vízterítés is ronda szemre, mégis, ilyen hosszan nem tartott a tigriscsíkos lefolyás az 58-as gépekkel ezzel a kávéval. de érdemi tapasztalat akkor lesz, ha lesz rendes szűrő, tamper, felsőszűrő, sőt, felsőszűrő csavar.
4. a gép elég hamar bemelegszik, 15-20 perc után hőstabilnak tűnik. a csészemelegítő így, hogy a gőzbojler alszik, csak langyos, hurrá. azt sem bánom, hogy nem kell 1,5 liter vizet felfűteni mindenképp. a fej a műanyag burkolat miatt nem éget meg. a fél liter vizek pancsolása elmúlt, 5-10 fokos "tarzan" hőlengések megszűntek, egy tartály víz napokig elég. ez a része nyilván tetszik.
5. a rohadt előáztatás persze, hogy csak az automata programokkal működik, manuális csapolásnál nem csinálja
, ez így annyi, mint halottnak a puszi (tudom, ulkánál nem kell előáztatás. szerettem volna azért).egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nóra azzal vigasztalt, miszerint "egy étteremben is ilyet kapok". mondtam neki, hogy első shot, bármi ér, nem vagyok elkenődve, de egyébként meg soha többet ne vigasztaljon így
, ez így annyi, mint halottnak a puszi (tudom, ulkánál nem kell előáztatás. szerettem volna azért).