Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
ronin s8
üzenetére
Mindamellett ha jól tudom pl. a CasMo nem is szívesen adja a kávéját olyan kávézókba, ahol HX gép üzemel, ez is jelent valamit. /ha rosszul tudom bocsi, de ez az info jött valahonnan/
Más, a La Scala Butterfly-t értékesítő cég oldalán ma olvastam, hogy 120 adag per óra kávé fogyásig ajánlják a gépet/ez picit túlzás azért talán/, de elvileg ezek ilyesmi felhasználásra lettek tervezve.
Én továbbra is azt mondom, hogy szép gépek ezek, ami miatt én is megvettem /gőz+kofi egyszerre/ az tök jó dolog otthon, nagyon jó kávék csapolhatók vele, de nem kifejezetten otthonra való masinák. Ha egyszer végre lesz egy kis kávézóm, tuti beviszem és megnézem mit tud, mit csinál, mit mutat a fejhőmérő ha fél percenként csapolok folyamatosan, úgyhogy gyertek majd!
Ez amúgy nagyon érdekes lenne viccen kívül.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez amúgy nagyon érdekes lenne viccen kívül.