Hirdetés
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Jó éjt dupla:

Ilyen elkefélt jót rég húztam már. Norda első próba volt egyébként, bár nem szándékosan, csak a délutáni Tersonetezés közben elkezdett vakot szívni és nem volt már itthon több ioncserélt vizem.
Maradék kávékat borítottam egybe. 9,5 gramm Rome Espresso és 10 gramm Etióp Djimmah. Mindkettő az alacsony hőfokot szereti. 20 percet melegítettem a gépet, majd daráltam stb. 25 körül került vissza a kar, 20-30 ml hűtőcsapolás után. Nem volt egy túlzottan bonyolult íz: narancsos marcipán, de mindkettő bitang mód érződött. Megittam volna belőle még 2-3 csészével, annyira jól esett. Utóízben meg tömény étcsoki, nem is öblítem le, remélem megmarad még egy ideig. Szerintem veszek mindkettőből és készítek még ilyen keveréket magamnak, nagyon passzolnak!szerk.: a Rome már vagy 3 hetes, az Etióp múlt keddi bontás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Star Trek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest