- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Jó éjt dupla:

Ilyen elkefélt jót rég húztam már. Norda első próba volt egyébként, bár nem szándékosan, csak a délutáni Tersonetezés közben elkezdett vakot szívni és nem volt már itthon több ioncserélt vizem.
Maradék kávékat borítottam egybe. 9,5 gramm Rome Espresso és 10 gramm Etióp Djimmah. Mindkettő az alacsony hőfokot szereti. 20 percet melegítettem a gépet, majd daráltam stb. 25 körül került vissza a kar, 20-30 ml hűtőcsapolás után. Nem volt egy túlzottan bonyolult íz: narancsos marcipán, de mindkettő bitang mód érződött. Megittam volna belőle még 2-3 csészével, annyira jól esett. Utóízben meg tömény étcsoki, nem is öblítem le, remélem megmarad még egy ideig. Szerintem veszek mindkettőből és készítek még ilyen keveréket magamnak, nagyon passzolnak!szerk.: a Rome már vagy 3 hetes, az Etióp múlt keddi bontás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Villanyszerelés
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest