- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Az elszíneződés nem tudom mitől lehet. Ez már a 4. QM, ami nálam jár, de még nem volt egyik sem ilyen. Bírnia kell a hőt, mert a gőz is azon keresztül megy. Az újabb qmek felsőszűrője sajnos nem jó, mert nagyobb a furata.
Azt a vízterítő csonkot tényleg nem lehet sehol kapni. Ha szépen megkérlek, csináltatnál nekem is egyet, fizetném a postával együtt.@enterlaci,
nem bírtam holnapig sem.
Találtam itthon mogyoróvajat, most azzal jó lett, aztán majd meglátom.
Jó ez a gyári qm duplaszűrő, csak kicsit kevés fér bele. 16,5 g kávéval nem bírtam végig felhúzni a kart. A magassága a szűrőnek 21-22 mm. Van itthon normál 25 mm magasságú perem nélküli duplaszűrő. Azt átalakítottam QM kompatibilisre, így szuper, csak kellett egy teflonszalag tuning is, mert kicsit eresztett.Nagyon tetszik a kis QM. Most bajban vagyok, mert vagy ez megy majd a háztól, vagy a Brasilia.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Marantz PM6010k prémium erősítő
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Találtam itthon mogyoróvajat, most azzal jó lett, aztán majd meglátom.