Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
Na most fogyott el majdnem a lidlis etióp kávé, nagyon szuper volt szerintem. Sajnos ez is megdöglik pár nap alatt, de még döglötten is kivételesen jó cappuccinót lehet belőle készíteni, szóval szerintem megérte a pénzét. Ennél olcsóbban 100% arabica tartalmú, iható kávét nehéz találni. Talán még a kenyainál is jobb. Most jön majd az ugandai ugyanúgy a Lidl-ből. Ebből az etióp cuccból még egy kávébuzi kollégámnak is vittem, hogy kóstolja meg. Ugyanez a kollégám mondta, hogy rendeljünk a Kapuczinerből, úgyhogy ezekből rendeltem negyed kilókat:
* brazil santos
* velencei gondolások kedvence
* indonézia jáva
* etióp yirgacheffe francia pörkölésselKíváncsi leszek erre a yirgára, nagyon nagy a hype körülötte. Már a Lidl-ben is láttam yirgát Frei kiszerelésben, de én azokat a Frei kávékat bottal sem piszkálnám, mert olyan szakszerűtlenül vannak csomagolva (papírzacskó+fémszalag), hogy még a boltban tutira megdöglenek. Az még rendben, hogy kávészaküzletben úgy adják oda, de polcra kitenni úgy? Miért kell a jó kávékból madáreledelt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest