Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz mutyi #14970 üzenetére

Régen a szarvasis főzéseket ittam, bármiből, aztán otthon már olcsó karossal kommersz olasz gyártók termékeit, egyre jobban kitapasztalva, most melóban 2 hónapja T. Espresso Sicilia van, de eddig ettől sem volt bajom.

Viszont 2 hónap Sicilia után nevetségesen nagy felüdülésnek tűnik a Milano style ;] Komolyan, rendesen élvezem magában espressoként is :) A Sicilia már annyira durván van pörkölve, hogy már magában csak akkor ittam, ha állva elaludtam. Inkább beleszórtam a port meg a cukrot. Most nézem is a tartályt, hogy ez nem a csepegősen olajos cucc, mint eddig. Nézem a szekrényt, Milano, lefőztem egyet, hát már az illata, a cremája is más, az íze meg mintha chillipaprika után tejszínhabot nyalogatnék :) Az is sokat elmond, hogy ha az asztalomon hagyom a kiürült csészét, akkor a megszáradt pár csepp kávémaradéknak pl. milyen illata van. Ennek pl. meleg karamell. Amannak meg nem is tudom. Frissen aszfaltozott harmadrendű mellékút 3 db kiürítésre váró kommunális hulladéktároló konténerrel.. ;]
    Pedig tudjuk hogy ugyanazon kommersz gyártó 2 kommersz terméke.

Azt tudom, hogy saját célszerszáma van, amit sajnos nem tudom hol van, de mégis kéne állítani az őrlési finomságon, mert egy espresso lejön 10 s alatt. Ami szerintem rettenet gyors. Ahogy látom, már csak 1 egységet lehetne állítani, tehát majdnem jó, de nagyon hígnak találom a lefolyását. Tudom, automata, ne várjak csodát, de lehet, hogy a "tökéleteshez" már csak az az egy pici kattintás hiányzik azon az 1 centis kis fekete pöckön a tartály tetejében.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés