Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
Hat ez elegge preferencia kerdese, de az utobbi idoben belefutottam 1-2 nagyon kellemesbe. Leglabbis volt olyan amit kis tulzassal remegve vartam, mert minden eddigi altalam probalt kavet felulmult.
Csak azokat irom amiket konnyu beszerezni es tenyleg jok voltak. Termeszetesen torekedj a szemes valtozatra az elore orolot azert mas.
- Tre Forze! (ez most az kedvenc)
- Passalacqua Harem
- Caffe New York Extra
- Hausbrandt Gourmet Columbus
- Diemme Oro
- Mokaflor ChiaroscuroNem volak rosszak, de a fentiek azert mas kategoriaban jatszanak:
- La Semeuse Don Marco
- Mauro De LuxeEddig ennyit probaltam az elso 6 kozott tobb olyan volt amivel sikerult olyan embereket is meglepnem akik nagy kavesok es rendelgetnek innen onnan megsem probaltak egyiket vagy masikat vagy eppenseggel olyan is volt, h olyan ember dicserte a cappuccinomat aki egyebkent ritkan kavezik es finoma szolva is hajlamos dolgokat leszolni.
Az arak elegge valtozoak es ha oszinte akarok lenni akkor az otthoni fizetest figyelembe veve nem mindig a Tesco-s szinvonalat kepviselik, de nagyabbol 20-25EUR/kg aron mennek.
Van kozulok olyan amit otthon is be lehet szerezni (Mediamarkt vagy 1-2 jobb bolt, de az arak ennel lenyegesen magasabbak)
Mielott megkerdezned, h hol tudod beszerezni
Aromatico
Remelem segitettem
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fogyjunk le!
- Crimson Desert
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 , 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest