Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, műanyaggal nem hűl le annyira de ha előmelegíted a csészéket akkor már a kar is átmelegszik, szóval csak akkor van értelme a műanyagnak ha hidegen indítod a főzést.
Elvi akadálya nem lenne, én inkább ilyen előzőekben említett gömbölyű kosárnak örülnék, ha hasonló őrleményt igényel mint egy dupla kosár.
Nálam is bukó volt kétszer, ugyanezért. Megvettem, eladtam, megbántam... Harmadszor is megvettem.
Duplát felezve is erősnek érzitek? Mi a szimplát is feleztük eleinte, most két szimplát főzök egymás után. Duplát fogunk felezni ha megjön a Brumi1024-féle WDT-tool.
Próbáld ki nulla előáztatással, a testessége eltűnik, a füstösebb, könnyebb aromák kerülnek előtérbe, jobban hasonlít az automatával megszokotthoz. Próbáld ki max előáztatással is, egyértelmű lesz mi változik, elmagyarázni nem annyira egyszerű, több minden változik.
A Philips 5-9 g között adagol, vagyis kb. ugyanaz a mennyiség egy szimplával, mint két főzés az automatán.
A profi kérdésre szerintem igen a válasz, nem hiszem hogy megéri az őrlőt állítgatni egy szimpla miatt, még a spéci IMS se működött nálam ugyanolyan őrleménnyel mint ami duplába jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI NEO MotionFly More Combo drón szett - 4 akkuval és kofferrel - alig 2 hónapos
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest