- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Tegnap ellátogattunk barátnőmmel a Tamp & Pullba. Le voltam nyűgözve. Egyrészt az eszpresszó valami isteni volt, most már legalább tudom, hogy amit én főzök az egy gyenge eszpresszó utánzat. A barista srác nagyon jó fej volt, készséggel válaszolt a kávéfőzéssel kapcsolatos kérdéseimre, sőt a náluk megtalálható összes kávéfőző (6-7 fajta) működését elmagyarázta. Kaptam egy alap baristaképzést
Én eszpresszót ittam, kérdezi a srác, hogy milyen és hogy raktam e bele cukrot. Raktam... Amint meghallotta, már le is főzött mégegyet és mondta, hogy akkor ezt most igyam meg igy ahogy van. És tényleg nem kellett bele cukor. Az itthoni kávém cukor nélkül nem az igazi, de az mennyei volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Horgász topik
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó egy pixel 8 pro 128/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest