- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgy
senior tag
Az év utolsó napjáig kellett várnom a legnagyobb kávés hullámvasútra, de megérte...
Nem tudom, kóstoltátok-e filterben a CM-es Frinsát, elég mókás kávé! Direkt nem olvasom el az ízjegyeket előre, hagyom magam meglepni. Azt láttam, hogy anaerob, meg natural, ez nekem nagyon kedvenc vonal, tegnap megcsináltam az elsőt, belekortyoltam, és majd kiesett a szemem, EZ MI?
Nagyon másra számítottam, így nem is igazán örültem annak, amivel találkoztam, a pohár végére lett picit kellemesebb. Ma reggel nyitottan - vagy inkább felkészülve az új élményre - ültem le vele, és míg ittam, végig fülig ért a szám (nem, nem csak addig). Most olvasom a weboldalon, mit írnak róla: "meghökkentő ízei semmi eddigi kávéélményünkhöz nem foghatóak". Ez 10000%-ig igaz. Nagyon rendben van, nagyon örülök neki, h ez jött az előfizuban!
---
Ma megkaptam a 19 grammos csomagjaim is, kíváncsiságból bontottam a gésát, hát, legalább elmondhatom, volt már ilyen is. Nem tom, lehet az elkészítéssel, vagy velem van a hiba, de nem tűnt túl sokrétűnek, kicsit még próbálkozok, hátha okosodok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen egeret válasszak?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- sziku69: Szólánc.
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo RC drón szett - 4/3-os Hasselblad kamerával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest