Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
bluesfan
üzenetére
Nincsmit!
Eddig egy darabot láttam, ami gazdát cserélt, kb. 2 hónapja, 290ért ment el kb. 1 nap alatt. Nem lehetetlen, de figyelni kell a szögedi fórumot
Parci: nagyon igyekeztem

general: A pl62 az alapverzió, ez nyomásszabályozús, klasszikus HX, a pl62S a kicsit olcsósított verzió, a pl62T meg a PID verzió (de ennek nem sok értelme van egy HXnél). Ezek mind 1,5l rézbojlert tartalmaznak. Ezeknél fejhőmérő és hűtőcsapolás nélkül nem lesz konzisztens a végeredmény, és a fej is hajlamos túlhevülni. A MaraX már egy nagyobb, rozsdamentes acélkazánt kapott, hogy jobban elviselje a felfűtéskor jelenkező magas gőznyomást. Az elvi feléítés azonos, a MaraX szabályozása viszont teljesen egyedülálló, és teljesítményben közelebb áll egy dual bojleres géphez, mint a HXekhez, de az ára sokkal kedvezőbb. És a többi E61 géphez képest kisebb, könnyebben beilleszthető egy átlagos konyhába, mint mondjuk egy R58. De nem köthető vízhálózatra, vibra és nem roto, csepptálca sem köthető a lefolyóba. Ezek nálam nem fontos szempontok, de van, akinél igen.
Az E61 egfőbb előnye számomra a kinézete, de a vízterítés és a hőstabilitás is nagyon komoly érv mellette. Én nagyon szeretem ezt a klasszikus retro formavilágot, és behoz egy kellemes kávéházi hangulatot a konyhába, ami szerintem ugyanúőgy velejárója a kávézásnak, mint minden más apróság, ami a rituálé része. Egyébként házon belül az Elizabeth a fő versenytársa. Irodába az szerintem sokkal inkább való, mert jó értelemben véve igénytelenebb a rendszer. Az Elizabeth sokkal tágabb határok között beállítható, szintén nagyon jó a gőzteljesítménye, jó a hőstabilitása.
A Gaggia lecserélésekor az volt a fő érv, hogy valószínű kvázi ugyanolyan kávét készít, de sok időt megspórolok a csészemelegítéssel és az instant gőzzel. Hát, maradjunk annyiban, érezhető volt a szintugrás. Valamelyik fórumtárs hozzászólása ugrott be, ő a Giotto-ról írta: "csak húzom, és jó". Na, ezek a nagy vasak tényleg ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI RC2 drón távirányító
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest