- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Könnyű légierő
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
home.barista
csendes tag
Kb 2 hete használom a Flairt, nagyon megszerettem. Iszonyat jókat lehet húzni vele, már saját pörköléssel (világosra) is istenieket húzok. Tényleg ki kell tapasztalni, nekem az előgőzölés jött be. A 3x felöntés metódus, ahogy sokan használják, CasMo kávékhoz nálam kevés volt, a szalaghőmérő 75 fokot mutatott. Kb 5 perc gőzöléssel 90 fokos, és tökéletesek a világos kávék is. Azt hiszem el is adom a tuningolt Gaggia Classicom, mert nagyon megtetszettek a kézi-karos kávékészítők.
Toobee: Jól láttam, lesz 9barista főződ? Nagyon szimpatikus az eszköz, majd írj beszámolót róla. :-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Fűnyíró topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest