- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
home.barista
üzenetére
A Flair durvább őrleményt kíván, mint a Gaggia. Gondolom nem red clixel írod a 8 klikket a Commandantén. Milyen kávéról van szó. Szerintem nem jó a kevesebb kávé bele, de a túl sok se. 15-16,5 g-al használtam kávéfajtától függően (ugyebár a térfogat egységessége a fontos).
A Commandantén ez legalább 10 klikk kb (nekem is az van). Próbáld meg több kávéval és durvább őrleménnyel. A 70 fokot furcsállom, bár én nem mértem. Forrásban levő vízzel melegíted elő? Hány percig? Itt már többször leírták Vertiék, hogy az utolsó felöntés után ne legyen fél percnél nagyon több az idő, mert utána csak hűl. Tehát az első melegítés 1,5-2 perc. A második 1 perc, a harmadik fél perc. Ennek így működnie kellene. De a HC Flairesek majd kijavítanak, ha nem így van.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs