Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
tototos #40259 üzenetére
Amennyire tudom featuresetben mind a három nagy cloud provider ugyanazt adja csak máshogy hívja. A különbség talán abban van, hogy az IT-s startupok jobban kedvelik az AWS-t, addig az államiszervek, nagy vállalatok, és nem IT-s cégek pedig az Azure-t. Persze mindig van kivétel és erre az esetem jó példa, mert a startupnál Azure-t használnak. És ez utóbbi összefügg azzal, amit nem szeretek az Azure-ben - nem bírom ki, hogy ne írjam le
- , hogy az MS kihasználja az erőfölényét a többiekkel szemben egy pakkban tudja adni az Azure, Drive, Outlook, Teams, Office, és Windows termékeket/szolgáltatásokat.
#40263 OPiiPO: Igen, és pont ez a problémám. Ma már semmilyen MS-hez köthető szolgáltatás vagy terméket (VSCode-t sem!) nem használok, illetve nem vagyok hajlandó használni. Amit használok és MS-hez köthetőek azok tipikusan open source-k, mint az LSP.
------
Certes topikhoz:
A Linux Foundation rendszeresen tart akciókat a vizsgákra/tréningekre. Az LF-es tréningeket nem javaslom. Érdemes megvárni a Cyber Monday-t, mert akkor adják talán a legnagyobb discountot.
Az AWS certek közül is az Associate szintekhez szokott lenni valamilyen program/akció, amivel olcsóbban hozzá lehet jutni. Érdemes várni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest