Új hozzászólás Aktív témák

• carapace

tag

válasz D1Rect #38262 üzenetére

Az egyik svájci munkahelyemen volt egy olasz csávó, nem dolgozott semmit, egész nap ilyen linkedin learninges meg udemys kurzusokat nyomott, aztán rakosgatta ki a linkedinre, hogy éppen milyen kurzusokat abszolvált. Mondtuk többször a főnökségnek, hogy hát ki kéne rúgni, de az ügyfél fizette utána a fejpénzt, a munkáját meg megcsinálták a többiek, úgyhogy a főnökség örült és számolta a pénzt. (Aztán amikor megvágták a büdzsét, és lefeleződött a team, persze repült, de addig több tucat kurzust megcsinált :D)

Aztán már itt Magyarországon is volt egy projektem remoteban egy befeketetési banknál, na ott meg a tesztelő gyerek volt olyan, hogy magától azt se tudta, hogy kell kiüríteni a böngésző cache-t. Tesztelni se tesztelt semmit, beütötte a storykat passedra, aztán jól van. Sajnos egyszer feltűnt nekem, hogy amióta ez a gyerek van, szignifikánsan megnőtt a prod bugok száma, na itt kiderült a turpisság. Őt is ki akartam rúgatni (mivel én voltam a team lead), de a bankos resource management mondta, hogy nem tudnak mást adni. Így egy évig szívta a vérünket, és én teszteltem meg páran még a csapatból. Aztán persze kirúgták őt is, de előtte még megkérték, hogy tanítsa be az utódját, lol (szerencsére ez utóbbit már nem értem meg, mert engem is kiraktak :D, de a csávó jellemző módon tovább volt ott mint én)

Új hozzászólás Aktív témák