- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eladocuccaim
üzenetére
Nem cáfolom, hogy vannak akikkel vitatkozni olyan mint egy disznóval birkózni a sárban...és néhány óra után realizálni, hogy ő ezt élvezi. Viszont határozottan visszautasítom, hogy ez általános lenne.
Én nem ilyen fejlesztőkkel dolgozom együtt a csapatomban...és nem is vagyok ehhez hozzászokva. Mi általában már akkor boldogok vagyunk, ha van valamilyen szintű specifikáció. Vagy figma tervek... úgy egyébként induláskor. Mert legalább valamit már le tudunk hozni.
Én valós megélt szituációkat tudok, amikor kidolgozatlan és felületes igények voltak megfogalmazva. És amikor visszakérdeztünk tételesen, akkor komoly fejvakarások voltak, hogy "jaj...hát erre nem gondoltunk".
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest