Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
üzenetére
Megfordítva a dolgot, honnan tudom hogy mire mondanék nemet? Ha meg sem hallgatom őket. (Egy Junkies szöveg jut eszembe: 'minden nőnél van jobb nő...minden bajnok legyőzhető...)
Illetve dolgozik bárki álom melóban?
Ideig-óráig lehetséges. De az ember változik, a munka változik....semmi sem állandó. Lehet ami most jó, 1 év múlva már nem lesz annyira vidám...vagy x év múlva. Kicsit olyan ez mint egy párkapcsolat...néha úgy fullad unalomba, megszokásba...hogy észre sem vesszük.Én ma meghallgattam egy lehetőséget. Telefonon. 21 percet vett el az életemből. Az azért nem óriási időpocsékolás. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ideig-óráig lehetséges. De az ember változik, a munka változik....semmi sem állandó. Lehet ami most jó, 1 év múlva már nem lesz annyira vidám...vagy x év múlva. Kicsit olyan ez mint egy párkapcsolat...néha úgy fullad unalomba, megszokásba...hogy észre sem vesszük.