Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanesz
őstag
válasz
üzenetére
Megfordítva a dolgot, honnan tudom hogy mire mondanék nemet? Ha meg sem hallgatom őket. (Egy Junkies szöveg jut eszembe: 'minden nőnél van jobb nő...minden bajnok legyőzhető...)
Illetve dolgozik bárki álom melóban?
Ideig-óráig lehetséges. De az ember változik, a munka változik....semmi sem állandó. Lehet ami most jó, 1 év múlva már nem lesz annyira vidám...vagy x év múlva. Kicsit olyan ez mint egy párkapcsolat...néha úgy fullad unalomba, megszokásba...hogy észre sem vesszük.Én ma meghallgattam egy lehetőséget. Telefonon. 21 percet vett el az életemből. Az azért nem óriási időpocsékolás. Meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Revolut
- Proxmox VE
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Autós topik
- PlayStation 5
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ideig-óráig lehetséges. De az ember változik, a munka változik....semmi sem állandó. Lehet ami most jó, 1 év múlva már nem lesz annyira vidám...vagy x év múlva. Kicsit olyan ez mint egy párkapcsolat...néha úgy fullad unalomba, megszokásba...hogy észre sem vesszük.