Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegetableman

csendes tag

válasz vegetableman #29301 üzenetére

Végül öt hónapos huzavona és több eltűnés után adtak egy ajánlatot: br. 2.25M + kisebb ezmegaz.
    Most elég nagy dilemmában vagyok, mert a teljes juttatási csomag kb. 45%-kal nagyobb a jelenleginél, viszont nem véletlenül. Alapvetően jól érzem magam a mostani helyemen, de azért mégis kb. havi nettó félmillió pluszról beszélünk. Cserébe szabadságra koratavasszal meg ősszel lehetne csak menni, min. heti két meeting USA nyugati part időben (este 6-8) + bárkit a csapatból bármi miatt utolérni szintén az itteni munkaidőn kívül lehet, de közben a budapesti irodába is be kell menni heti kétszer. Elég transzparensek voltak a túlórák tekintetében is, játékfejlesztő cégről van ugye szó.
    Jelenleg 4-kor megy a laptopom a fiókba, irodába átlag heti egyszer bemegyek kávézni, nem is tudom, hogy mi most a hivatalos bejárási policy stb.
    Hays szerint ez az ajánlat egy tipikusnál kicsivel jobb senior bér, de ahogy az előző posztokban írtam, az interjútapasztalataim alapján a többség inkább az 1.5-2.0 sávban akar csak fizetni, szóval nem tudom, mi legyen :D

Új hozzászólás Aktív témák