- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így van.
Teljesen komolytalan mikor azt láttam, hogy 1-2 évente ugráltak a kedves jelentkezők. Ez azt jelenti, hogy mindig addig marad a delikvens egy helyen, míg kényelmesen ellavírozok újoncként. Amikor meg már gurítani is kéne valamit, akkor lelépnek a csába’.Szerk, emvy kiegészítésére:
Igen, kritikus helyzetbe kerülni valamennyire szerencse kérdése is. Előző munkahelyemen, ahol a legtöbbet lehúztam eddig, ott ilyen helyzetbe kerültem (ami mondjuk nem volt valami kényelmes…). Ilyen esetben mindig emelgetik az ember fizuját, és egyszerűen nem éri meg csak emiatt elmenni máshova, mert vagy piaci bért kapsz, vagy csak kicsivel kevesebbet. 10-20%-ért meg szerintem senki sem mondogat fel, ha már nem 20 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Megújult a PROHARDVER!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest