Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így van.
Teljesen komolytalan mikor azt láttam, hogy 1-2 évente ugráltak a kedves jelentkezők. Ez azt jelenti, hogy mindig addig marad a delikvens egy helyen, míg kényelmesen ellavírozok újoncként. Amikor meg már gurítani is kéne valamit, akkor lelépnek a csába’.Szerk, emvy kiegészítésére:
Igen, kritikus helyzetbe kerülni valamennyire szerencse kérdése is. Előző munkahelyemen, ahol a legtöbbet lehúztam eddig, ott ilyen helyzetbe kerültem (ami mondjuk nem volt valami kényelmes…). Ilyen esetben mindig emelgetik az ember fizuját, és egyszerűen nem éri meg csak emiatt elmenni máshova, mert vagy piaci bért kapsz, vagy csak kicsivel kevesebbet. 10-20%-ért meg szerintem senki sem mondogat fel, ha már nem 20 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest