Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CyberPunk666

senior tag

A TB ellátás színvonala minden szempontból egy hatalmas lutri. Nekem is rendben ment, amikor bedumáltam magam az ország legjobb fül-, orr-, gégészetére, de ahova tartoztam volna eredetileg, ott nem volt csap a mosdóban és ez a legkisebb probléma volt.

Még így is elküldtek a kórházból magánba, hogy csináltassak panorámaröntgent bárhol a közeli fogorvosoknál, mert a műtétemre korábbra van időpont, mint arra, hogy tb-re megcsinálják a röntgent és magamnak kellett vinnem egy bizonyos drága gyógyszert, mert a kórház nem tudott eleget adni nekem (speciális okból, nekem az általuk biztosított adag háromszorosa kellett (szakorvosi előírásként)).
    Ezek az ország egyik legpatinásabb budapesti kórházában volt, ahonnan most folynak ki az emberek, mert mindenki oda akar bejutni, mint a tb ellátás jelenlegi csúcsa.

De az orvosi rész rendben volt és tiszta volt teljesen a hely.

Máshol, amikor nem voltam ennyire szerencsés, akkor úgy műtötték a kezemet, hogy én takarítottam ki magam körül a sebészeti(!) kórtermet, mert vastagon állt a kosz mindenhol, egy wc volt (még külön női-férfi sem!) 10 szobára, ~ 70 betegre.
    A gyógytornász kb 10 percet foglalkozott velem összesen, abból 5 már ráadás volt, mert szimpatikus voltam neki, másoknak a szobában ennyi sem jutott.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés