Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
"Az a véleményem, hogy maga a tananyag nagyrészt nagyon jó, nagyon sok hasznos dolgot tényleg megpróbálnak megtanítani. Ha azt tényleg tudná valaki, akkor nagyon jó alapjai lennének a végére."
Ahova én jártam, ott több óra is abból állt, hogy konkrétan felolvasták az amúgy is PDF-ben meglévő anyagot, illetve ha már programozás volt a téma -és az a topik fő profilja-: a programozást tanító tanárok szinte mind azt csinálták, hogy a gyakorlatokban volt mondjuk 10 feladat, az első 3 ki volt fejtve, azt a hármat vettük végig órán is, a maradék pedig "old meg otthon a többit, ahogy tudod" módon került kiosztásra úgy, hogy az 5.-6. feladattól kezdve mindig kellett hozzá olyan tudás is, ami nem volt benne az órai segédanyagban. Értem, hogy kell az egyéni utánajárás, ahogy munkavégzés során is, de aki tudta, hogy nem programozó akar lenni, ezekkel a tárgyakkal szívott a legtöbbet.
Pl. az architektúrák + hálózatok mindig is jobban érdekelt, de a programozás tárgyakra, különösen azokra, amelyeket ilyen mentalitással tartotta a tanár többször annyit készültem és még így is döcögve ment. Arra túl kevés 14x1 óra, hogy mélységében megérthető legyen egy nyelv és teljesen kedvemet szegte, hogy darálás ment, következő félévben jött egy másik a nulláról.
C++, LabView, C#, Java, HTTP+PHP+CSS+JavaScript, PowerShell, Assembly, Prolog, mi a francnak ennyi nyelv, főleg, hogy a C# és a Java elég hasonlóak voltak kezdő szinten, a prolog meg tényleg csak szopatásnak volt jó kötelező szakirányos tárgyként...A PowerShellt azóta aktívan használom, kezdetben Windows Server, majd M365/Azure Engineerként, de konkrétan semmire nem emlékeztem az egyetemről annak kapcsán sem, annyira dilettáns módon "tanított" az oktató.
#29871 JoinR
"Mitől ne engedné?"
Mert ebben, hogy 2x8 órát számlázol 8 órányi időtartamra, kódolva van, hogy nem töltöd ki a szerződésben rögzített munkaidőt, de így ez akkor álom kategória, ha ténylegesen 4-5 órányi tevékenységet kívánó melóból összejön kettő.#29872 Tapsi
Mitől érzed nem fenntarthatónak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Path of Exile 2
- Mikrotik routerek
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OpenMediaVault
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest