- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Webfejlesztésben (frontend leginkább) van még “jó” pénz?
Egyre többektől hallom, hogy alkalmazottként egy multinál már nem nagy biznisz, fizetések jóval egy javás stb alatt maradnak.
Plusz rengeteg gyorstalpalós ömlik a piacra, akik számosságuk miatt nyilván lefele húzzák a bérsávot.Vagy csak én ismerősi körömben nem akasztanak nagyobb lóvékat a webesek? Természetesen aki vállalkozásban csinálja annak szebb pénz csurran cseppen, de ők főleg kiegészítésként tolják, és alkalmi az egész.
Kieg: járok ügyvédhez:
Egy óra 30.000Ft (beszélgetés), egy nyomtatvány kitöltése és beadása 200.000Ft (1 ora munka annak aki ért hozzá)(semmi extra, vállalkozással kapcsolatos sablon ügyek, pest megye)
Szakorvosi vizitek néha: 30.000Ft/alkalom, ált 10 percig vagyok bent, különösebb előrelépés nélkül.
Pályát tévesztettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Autószerelők, autószerelés
- Google Pixel topik
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest