Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
David89
üzenetére
Ja igen, fontos aspektust kihagytam, hogy nem igazán tudok németül, emiatt spéci pozíció nem valószínű, hanem valami basic szint.
Mindemellett egy 4k nettó már jól hangozna, bónuszokat stb. beleszámolva. Itthon valószínű ennek a fele is már jónak számítana egy multinál. A kutatóhelyeket néztem, de az ilyen basic átlagfizetést taglaló oldalakon úgy láttam, hogy az rosszabb. Kérdés persze, hogy utána itthon az egyetemi szféra, vagy pedig multi környezet - középvezető karrier út lesz, amifelé orientálódni próbálok majd. Nyilván előbbihez tudományos publikációk számának növekedése nem rossz.Igen, Stuttgart, Karlsruhe az eléggé paradicsom, de ettől délebbre lennék a hármashatár közelében (Freiburg). Mondjuk IC-vel Karlsruhe 1 óra. Ott nem nagyon van / nem találtam még sajnos helyben lokál nagyobb multi, ahol a nyelvtudás hiánya biztos nem lenne probléma.
A másik opció, ha esetleg Svájcban van valami, és átjárva, de még 1 év múlva, mikor aktuális lehet, akkor sem biztos, hogy az működőképes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Apple Watch
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- Lenovo ThinkPad E495,14" FHD,AMD Ryzen 5 PRO 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest