Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
David89
üzenetére
Ja igen, fontos aspektust kihagytam, hogy nem igazán tudok németül, emiatt spéci pozíció nem valószínű, hanem valami basic szint.
Mindemellett egy 4k nettó már jól hangozna, bónuszokat stb. beleszámolva. Itthon valószínű ennek a fele is már jónak számítana egy multinál. A kutatóhelyeket néztem, de az ilyen basic átlagfizetést taglaló oldalakon úgy láttam, hogy az rosszabb. Kérdés persze, hogy utána itthon az egyetemi szféra, vagy pedig multi környezet - középvezető karrier út lesz, amifelé orientálódni próbálok majd. Nyilván előbbihez tudományos publikációk számának növekedése nem rossz.Igen, Stuttgart, Karlsruhe az eléggé paradicsom, de ettől délebbre lennék a hármashatár közelében (Freiburg). Mondjuk IC-vel Karlsruhe 1 óra. Ott nem nagyon van / nem találtam még sajnos helyben lokál nagyobb multi, ahol a nyelvtudás hiánya biztos nem lenne probléma.
A másik opció, ha esetleg Svájcban van valami, és átjárva, de még 1 év múlva, mikor aktuális lehet, akkor sem biztos, hogy az működőképes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Le Mans Ultimate
- Óvodások homokozója
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest