Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
David89
üzenetére
Ja igen, fontos aspektust kihagytam, hogy nem igazán tudok németül, emiatt spéci pozíció nem valószínű, hanem valami basic szint.
Mindemellett egy 4k nettó már jól hangozna, bónuszokat stb. beleszámolva. Itthon valószínű ennek a fele is már jónak számítana egy multinál. A kutatóhelyeket néztem, de az ilyen basic átlagfizetést taglaló oldalakon úgy láttam, hogy az rosszabb. Kérdés persze, hogy utána itthon az egyetemi szféra, vagy pedig multi környezet - középvezető karrier út lesz, amifelé orientálódni próbálok majd. Nyilván előbbihez tudományos publikációk számának növekedése nem rossz.Igen, Stuttgart, Karlsruhe az eléggé paradicsom, de ettől délebbre lennék a hármashatár közelében (Freiburg). Mondjuk IC-vel Karlsruhe 1 óra. Ott nem nagyon van / nem találtam még sajnos helyben lokál nagyobb multi, ahol a nyelvtudás hiánya biztos nem lenne probléma.
A másik opció, ha esetleg Svájcban van valami, és átjárva, de még 1 év múlva, mikor aktuális lehet, akkor sem biztos, hogy az működőképes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest