Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
Mivel te kérdeztél csak vissza,úgy gondolom egyedül neked nem világos a dolog:
annak, h csak én kérdeztem vissza, 2 oka van, az egyik, h még friss a hozzászólásod, a másik, h a többiek elkezdték leszarni, h szembe mész a pályán
bevallom, én is a határán vagyok, ezért ezzel a kommenttel be is fejezem ezt a diskurzust. még egy utolsó, elkeseredett kísérlettel leírom neked, h amit te szeretnél, az nem esélyegyenlőség (az ugyanis szinte mindenkinek megadatik, mo-n legalábbis biztos, én legalábbis még sosem hallottam olyanról, h vkit ne engedtek volna tanulni), hanem "a mindenki egyenlő", leánykori nevén a "kommunizmus". magyarán te extrán adóztatnád a csúnya, csúnya "gazdagokat", pusztán azért, mert jobban megy nekik a szekér, miközben nagyívben teszel arra, h ez milliószor igazságtalanabb, mint az, h aki kevesebbet tett a saját boldogulásáért, az kevésbé is legyen premizálva. játszod itt a "szegények" megmentőjét, miközben nem vagy hajlandó elfogadni, h az emberek nagyrészt saját maguk felelősek a sorsukért, és nem várható el senkitől, h azért mondjon le a keresetének egy még nagyobb részéről, mert nem mindenki hajlandó javítani a saját sorsán, és az államtól várja a megoldást. egy büntető rendszert promótálsz, aminek az az üzenete, h ha többet tanultál és keményebben dolgoztál, akkor bizony többet fogunk elvenni abból a pénzből, amit megkerestél. ha szted ez igazságos így (mert erről az oldaláról vhogy folyton elfelejtkezni látszol), akkor arra kérlek, h utalj át nekem havi százezret, mert úgy látom, téged nem zavarna, ha le kéne modani erről az összegről. az esélyegyenlőség nevében kérem természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bevallom, én is a határán vagyok, ezért ezzel a kommenttel be is fejezem ezt a diskurzust. még egy utolsó, elkeseredett kísérlettel leírom neked, h amit te szeretnél, az nem esélyegyenlőség (az ugyanis szinte mindenkinek megadatik, mo-n legalábbis biztos, én legalábbis még sosem hallottam olyanról, h vkit ne engedtek volna tanulni), hanem "a mindenki egyenlő", leánykori nevén a "kommunizmus". magyarán te extrán adóztatnád a csúnya, csúnya "gazdagokat", pusztán azért, mert jobban megy nekik a szekér, miközben nagyívben teszel arra, h ez milliószor igazságtalanabb, mint az, h aki kevesebbet tett a saját boldogulásáért, az kevésbé is legyen premizálva. játszod itt a "szegények" megmentőjét, miközben nem vagy hajlandó elfogadni, h az emberek nagyrészt saját maguk felelősek a sorsukért, és nem várható el senkitől, h azért mondjon le a keresetének egy még nagyobb részéről, mert nem mindenki hajlandó javítani a saját sorsán, és az államtól várja a megoldást. egy büntető rendszert promótálsz, aminek az az üzenete, h ha többet tanultál és keményebben dolgoztál, akkor bizony többet fogunk elvenni abból a pénzből, amit megkerestél. ha szted ez igazságos így (mert erről az oldaláról vhogy folyton elfelejtkezni látszol), akkor arra kérlek, h utalj át nekem havi százezret, mert úgy látom, téged nem zavarna, ha le kéne modani erről az összegről. az esélyegyenlőség nevében kérem természetesen.