Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GeeForGolf

junior tag

válasz Revolit #20176 üzenetére

köszi a példát. nem állítom, h minden esetben hülyeség ez a "mondj egy esetet, amikor a te közreműködésednek hála oldódott meg vmi sikeresen", de például az én esetemben ez úgy betenné a kaput, mint annak a rendje. és nem azért, mert ne lett volna rengeteg jó ötletem a rengeteg felmerülő, akár nagyobb problémákra is a munkám során, hanem azért, mert ezek állandóan ott vannak; állandóan problémákat oldok meg (mint ahogy mindenki más is), ezért nem érzem őket kirívónak. szóval még ebben a pillanatban is hosszú percekig kéne gondolkodnom azon, h most akkor mit emeljek ki, egyrészt ugye nem beszélhetek mindenről az adott projekt kapcsán, így meg kissé ködös lesz, h miért volt olyan fantasztikus az ötletem, másrészt meg honnan lehet tudni, h mi az, amit a kérdező úgy ítél meg, h ez valóban az én érdemem, és nem mondjuk a csapaté, akivel együtt dolgozom, még akkor is, ha mondjuk az alapötlet tőlem származott.

szóval én tényleg nem akarlak kioktatni, hogyan interjúztass, neked tuti nagyobb tapasztalatod van ebben, mint nekem, de az én szerény véleményem az, h ezek a fajta kérdések többet visznek, mint hoznak, különösen ha figyelembe vesszük, h rengeteg fejlesztő mennyire introvertált, szétszórt, ha ilyesmi "chit-chat" van terítéken.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés