- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Revolit
üzenetére
köszi a példát. nem állítom, h minden esetben hülyeség ez a "mondj egy esetet, amikor a te közreműködésednek hála oldódott meg vmi sikeresen", de például az én esetemben ez úgy betenné a kaput, mint annak a rendje. és nem azért, mert ne lett volna rengeteg jó ötletem a rengeteg felmerülő, akár nagyobb problémákra is a munkám során, hanem azért, mert ezek állandóan ott vannak; állandóan problémákat oldok meg (mint ahogy mindenki más is), ezért nem érzem őket kirívónak. szóval még ebben a pillanatban is hosszú percekig kéne gondolkodnom azon, h most akkor mit emeljek ki, egyrészt ugye nem beszélhetek mindenről az adott projekt kapcsán, így meg kissé ködös lesz, h miért volt olyan fantasztikus az ötletem, másrészt meg honnan lehet tudni, h mi az, amit a kérdező úgy ítél meg, h ez valóban az én érdemem, és nem mondjuk a csapaté, akivel együtt dolgozom, még akkor is, ha mondjuk az alapötlet tőlem származott.
szóval én tényleg nem akarlak kioktatni, hogyan interjúztass, neked tuti nagyobb tapasztalatod van ebben, mint nekem, de az én szerény véleményem az, h ezek a fajta kérdések többet visznek, mint hoznak, különösen ha figyelembe vesszük, h rengeteg fejlesztő mennyire introvertált, szétszórt, ha ilyesmi "chit-chat" van terítéken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LEGO klub
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest