Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Revolit
üzenetére
köszi a példát. nem állítom, h minden esetben hülyeség ez a "mondj egy esetet, amikor a te közreműködésednek hála oldódott meg vmi sikeresen", de például az én esetemben ez úgy betenné a kaput, mint annak a rendje. és nem azért, mert ne lett volna rengeteg jó ötletem a rengeteg felmerülő, akár nagyobb problémákra is a munkám során, hanem azért, mert ezek állandóan ott vannak; állandóan problémákat oldok meg (mint ahogy mindenki más is), ezért nem érzem őket kirívónak. szóval még ebben a pillanatban is hosszú percekig kéne gondolkodnom azon, h most akkor mit emeljek ki, egyrészt ugye nem beszélhetek mindenről az adott projekt kapcsán, így meg kissé ködös lesz, h miért volt olyan fantasztikus az ötletem, másrészt meg honnan lehet tudni, h mi az, amit a kérdező úgy ítél meg, h ez valóban az én érdemem, és nem mondjuk a csapaté, akivel együtt dolgozom, még akkor is, ha mondjuk az alapötlet tőlem származott.
szóval én tényleg nem akarlak kioktatni, hogyan interjúztass, neked tuti nagyobb tapasztalatod van ebben, mint nekem, de az én szerény véleményem az, h ezek a fajta kérdések többet visznek, mint hoznak, különösen ha figyelembe vesszük, h rengeteg fejlesztő mennyire introvertált, szétszórt, ha ilyesmi "chit-chat" van terítéken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- AMD Ryzen 7800x3d - bontatlan, dobozos, garis
- Eladó PS Portal + kemény tok garanciás 2028.01.14-ig
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest