Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
H A M M E R
üzenetére
"Viszont a megtakarításomból veszek egy lakást (amiért illetéket fizetek), majd kiadom, és a bevételből adót fizetek, és sorolhatnám" - ez jól hangzik, de a nem KATAs is ugyanúgy fizet a lakás kiadás után, csak neki több év kell, hogy idáig eljusson, szóval evvel nem mondtál semmit (ez igaz más megtakarítási formára is)
"Ezért cserébe kiszámíthatatlan hogy meddig van szerződésem, kiszámíthatatlan, hogy hogyan lesznek szabadnapjaim, kiszámíthatatlan hogy mikor kapom meg a pénzem. Nem panaszkodom, mert én ezt vállaltam." - az a baj, hogy nálunk én ebből a vállalásból semmit sem látok, mivel már ki lett építve a rendszer az elmúlt évek alatt. amit látok, hogy a mellettem ülő embernek ugyanazért a munkáért havi 200-250 ezerrel több marad a zsebében havonta.
"Közben meg az a valóság 10-20 % -kal keresek többet mint egy munkavállaló" - én netes kalkulátorokkal inkább 30-40%-os különbséget láttam br. 950 ezres fizetésve nézve. (de lehet nem megbízhatóak a KATA-s kalkulátorok, mert ugye vannak változó, egyéni költségek (pl.: könyvelő) amikkel ez valószínűleg nem számol)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest