- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Új hozzászólás Aktív témák
-
H A M M E R
csendes tag
válasz
attiati
üzenetére
Közgáz diplomával miért nem mész könyvelés irányba? Az nem érdekel?
Én azt látom, hogy a könyvelők kimagaslóan jól keresnek, vagy extra keveset dolgoznak. Áfás KATA-s ként kerestem könyvelőt egy éve (itt nem kötelező könyvelő, de én is, és sok ismerősöm úgy van ezzel, hogy megér pár ezer forintot, hogy ha sürgősen be kell adni valami dokumentumot, akkor nem kell órákat neten keresgélni, ellentmondó fórumbeírásokból kitalálni, hogy mi a helyzet vagy több száz odal jogszabályt elolvasni gyorsan, hanem megkérdezem a könyvelőt és kész). Általában havi 5 perc feladat kitölteni az ÁFA bevallást, néhány kattintás, ezért a könyvelők úgy hogy nem vállalnak felelősséget (nem kötnemk szerződést, vagy kötnek szerződést, de nem a saját ügyfélkapujukról küldik el a hivataloknak a dokumentumokat) havi 5000 Ft ot kérnek. Ha felellősséget is vállalnak, akkor ez az összeg a duplájáról indul.
Nekem ez így is megéri, mert órákat spórolok meg, hogy nem kell jogszabályokat böngészni. Viszont a könyvelő egyszer elolvas minden szabályt, aztán utána már töb száz ügyféltől el tudja kérni érte a pénzt. 5 perc 5000 Ft nál 60.000 Ft os óradíjról beszélünk. Ez azt jelenti, hogy vagy nagyon sokat keresnek a könyvelők, vagy nagyon keveset dolgoznak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest