Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Na, lassan a végéhez ér az álláskeresésem.
22 éves friss diplomásként, megosztom a tapasztalataim.Képzettség:
Közgazdász gazdálkodási és menedzsment alapszakon (BA)
C1, felsőfokú angol nyelvvizsga, természetesen folyékony beszéd, írás.
Magabiztos Excel ismeret (kis macro, pivot, stb.)
Egyetem alatt számos ösztöndíj és eredményes versenyek (országos helyezések).Ezekkel az adatokkal indultam neki az álláskeresésnek. Fejemben a 450-es bruttóval, mint áhított cél.
Könyvelő pozikra, illetve analyst pozikra kerestek recruiterek embereket, mind-mind 380-400 körüli fizetéssel.
SSC-ben 1-ben voltam. Tényleg olyan, ahogy írjátok. Már az interviewztatás procedúrája is egy corporate sablon szar volt szerintem. Nagyon nem tetszett. Arról nem beszélve, hogy a HR-esük lecigánykodta a bérigényem egy 20-assal. Miután minden lapra és online dokumentumukba beírtam a bérigényem, volt arcuk még azt is alulmúlni egy 405 ezres bruttóval. Úgyhogy ezt is visszamondtam.Az esetek 70%-ban továbbengedtek a 450-es bruttó hallatán, a maradék 30% kapásból rinyált, hogy annyit nem adhatnak stb...
Amint hivatalos lesz az állásom, majd arról is írhatok, ha valakit érdekel.
Ennyi a tapasztalat. Hátha valami korombelinek még jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare (2019)
- Futás, futópályák
- Crimson Desert
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- Macbook Air 13" M2 - ÚJ, AKTIVÁLATLAN, 8 CPU 10 GPU, 16/256 GB - Apple garancia (117)
- Xiaomi 15 5G 256GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon 28 havi garanciával eladó
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 48GB RAM, RTX 5080, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest