Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrux
csendes tag
válasz
inferno88
üzenetére
Milyen szakmában dolgozol és melyik országban?
Mo., IT multi, elég speciális terület, itthon kb nincs is másik cég ahol ezzel tudnék foglalkozni, szóval valszeg területváltással járna egy ilyen szünet ami nyilván jóval kevesebb fizetéssel járna. Hacsak nem a mostani helyemre mennék vissza, de nem tudom akarnék-e egyáltalán.Mekkora a leterheltséged?
Nem is a munka nagysága a megterhelő, hanem inkább mentálisan, mármint vannak sűrű napok, meg vannak láblógatós napok, de a lényeg inkább az, hogy én vagyok az egyetlen "senior" a csapatban, az én vállamon nyugszik kb minden, és ez elég szar érzés. Meg lehet van benne burnout is, már idegesítenek az idióta process-ek, az inkompetens kollégák, meg kb minden.Milyen gyakran mész szabadságra/utazni?
Amilyen gyakran a szabadnapokból lehet... Lófaszra sem elég, tekintve, hogy két hetet legalább ki kell venni egyben az évben egyszer, hogy úgy érezzem, hogy akkor most pihenek, de igazából még az se elég. De az se jó, ha évi egyszer megyek csak szabadságra, szóval jutnia kell máskorra is.Család van?
Nincs.Hány éves vagy?
35-40 között.(#12450) Stanlee: "Kb. a masodik honap vegetol alig birtam magammal mit kezdeni. Szenne untam magam, minden bajom volt."
Én úgy érzem, hogy legalább 3 hónap kéne csak ahhoz, hogy decompress-álni tudjak, utána jönne az, hogy akkor élvezni a szabadidőt, csinálni hobbikat, fejleszteni magam. Ha nagyon unnám magam, vállalnék apróbb önkéntes melókat.
Most decemberben pont úgy jött ki egy betegség, meg a szabadságok/ünnepek, hogy alig pár napot dolgoztam a hónapban, kvázi 1 hónapos "szabadságon" voltam, de egyáltalán nem éreztem úgy, hogy na én most kipihentem magam. Folyamatosan a melóról álmodtam, persze nem jó álmokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Macrodroid
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest