Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Mivel nem vagyok rendszermérnök, így valószínű nagy vállalati rendszerekben elé se engednek az ilyennek..
Ezért gondoltam, hogy saját szórakozásomra nem tanulok olyanokat amire azt mondják oké tök jó de nem használhatom... ahogy most is hiába üzemeltettem 10 éve Linux és Windows szervereket.. az AD ban annyi jogom van hogy a felhasználó jelszavát alaphelyzetbe tudom állítani
multiban máshogy megy.. nálunk van egy mérnök team amerikában kb. 5-8 fő és ők a cégnél lévő több száz szervert kezelik..Az ITIL-t azért gondoltam mert multinál van igény rá, hiába nem ér semmit .. ezzel egyertértek..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
multiban máshogy megy.. nálunk van egy mérnök team amerikában kb. 5-8 fő és ők a cégnél lévő több száz szervert kezelik..