Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DanielLong

senior tag

válasz Kobe #11360 üzenetére

És ha mondjuk megkérnélek, hogy nálam is csináld meg ugyanezt a munkát, mert tegyük fel tényleg szépen dolgoztál, akkor pusztán a saját értékelésed alapján, a mostani fizudat figyelmen kívül hagyva mennyit kérnél egy napra nettóban? Ha 7ezret, akkor szerintem nagyon szeretheted a festést és pályát tévesztettél :P

htomi85:
    Java junior programozó állás elcsípéséhez most vajon hány hónapig kéne heti 40 órában tanulnia célirányosan (tanfolyamon) egy gimit végzett, IT iránt fogékony fiatalnak? Tudom én, hogy a programozó az élete végéig tanul, ebben egyetértek, a festő sokkal több ismétlést és kevés új technikát sajátít el összehasonlítva. Viszont csak a tanulást figyelembe véve szerintem a programozók is keményen túl vannak fizetve egy orvoshoz, gyógyszerészhez vagy építőmérnökhöz képest. De gondolom a saját fizetésedet nem fogod túl soknak találni, mert az ember mindig a környezetéhez viszonyít, meg persze szelektíven csak azt vesszük észre, aki tehetősebb. (nem akarok személyeskedni, még ha úgyis hangzik)

Új hozzászólás Aktív témák