Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tehPwnerer

csendes tag

Kissé off topic, de erre sokan megfordulnak, így hátha valaki tud mondani valamit.

Szóval egy ideje gondolkodom azon, hogy külföldön is szerencsét próbálok. Most így pecázgatás szintjén küldtem két helyre önéletrajzot és az egyiktől pozitív visszajelzést kaptam. Túl vagyok 3 interjúkörön, és 2 héten belül várható a final round. A cég ad relocation package-et is, viszont nem fejtették ki eddig, hogy ez mit is tartalmaz én pedig nem kérdeztem rá, gondolom majd elmondják, ha esetleg kapok ajánlatot a végén. Viszont addig is érdekelne, hogy akinek van ezzel tapasztalata, milyen csomagot szoktak ajánlani? Az én esetemben a kérdéses cég egy stockholmi fintech cég, a pályázott pozíció pedig (mid-level) backend-dev (java főleg), ha esetleg ez számít. De érdekel bármilyen egyéb európai országból kapott relo package is.

Több helyen olvastam, hogy legtöbbször ez egy egyszeri pénzösszeget jelent, hogy fedezze a költözés költségeit, de van ahol a cég meg is szervezi a lakáskeresést, az ember holmijainak mozgatását, akár még különböző beilleszkedést segítő training-eket is.

:R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés