Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv Urak, jól van az így, hogy már a második csaló gyökeret találom meg én itt, aztán előre láthatóan én is kapom majd a negatívat?
A többi fórumtársnak segítve kapja majd a jutalmát az úriember, amit nem értek, hogy valószínűsthetően ettől a s.ggfejtől miért kell nekem is kapni? Törölni, meg újra regisztrálni magam biztos nem fogom, rendezni meg egy ilyen görénnyel már nem fogok semmit.
Csak ennyit akartam...
üdv -
-
válasz WhiteWalker #21894 üzenetére
Sajnáljuk, de ez egy stock avatar, nem vehetjük el több ezer felhasználótól
-
WhiteWalker
nagyúr
Tisztelt Admin vagy Topicgazda!
Nem tudom ez a megfelelő topic e a kérdésemre.Ha nem akkor töröljétek.
Szóval sajnálatos módon az egyik mélyen tisztelt fórumtársunk itt hagyott bennünket.
Somatom társunkról van szó.
Az lenne a kérdésem vagy kérésem , hogy kegyeleti okokra és emlékét őrizve az avatárját vissza lehet e vonultatni?
Rengeteg hasznos kommentet , segítséget , kaptunk tőle egyéb más topicokba és ezáltal mondanánk neki végleg köszönetet és őriznénk
emlékét és vennénk tőle búcsút.
Ez megoldható lenne?Köszönöm
-
SUPREME7
addikt
Hardverapró hirdetés mentése opciónál miért kötelező kategóriát választani? Ha én egy konkrét hirdető hirdetéseit szeretném követni, kategóriától függetlenül, azt így nem tudom megtenni
-
gyulaszu
senior tag
A kedvenc és itt szóltam hozzá listában van az a kis zászló ami oda visz az utolsó hozzászólásomhoz.
Az lenne a javaslatom, ha válaszol valaki a hozzászólásomra, akkor a kis zászló legyen nálam piros.gyulaszu
-
-
AnonymusX
senior tag
válasz ledgeri #21889 üzenetére
Sziasztok!
Hardverapróval kapcsolatban egy ötlet: ha az eladóval szemben jelentés van folyamatban, az látszódjon. Akivel épp küzdök, jutalmul megmondta, hogy csak a moderátori határidő utolsó napján hajlandó foglalkozni az üggyel.
Így talán az ilyen eladók is valóban törekednének a mihamarabbi megoldásra.
-
ledgeri
nagyúr
Van egy bizonyos ablakszélesség (pont a tor-böngészős /hardened firefoxos-alapindulós), amin nincs sem a keskeny ablakos ilyen menü:
Sem a szélesabllakos, felfelegörgőzésre előjövő...Van egy sem ilyen, sem olyan zóna, amiből elérhetetlen (a ph-n sárga) Számítógép,Alkatrészek ..... Fórum, Állások menüsor.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
addikt
Hardveraprón a PC-k alatt nem lehet olyan módosítás, hogy DDR 1-5 alapján is csoportosítható legyen a keresés, besorolás, vagy pl CPU foglalat alapján?
Tudom, az összes hirdetést majd módosítani kell emiatt, illetve vannak átfedések a memória esetén egyes alaplapoknál. -
macilaci78
nagyúr
válasz Intruder2k5 #21885 üzenetére
Milán2 és az általa hirdetett t440p laptop. Persze van, hogy csak egy aprócska vesszőn úszik el a dolog, akár a nászéjszaka is.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MODERÁTOR
-
user12
őstag
válasz Robi_veszi #21881 üzenetére
Nézd át az adatlapját vagy a hirdetést, hogy van-e telefonos vagy más (mail, chat program, stb) elérhetősége
Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
MODERÁTOR
válasz Robi_veszi #21881 üzenetére
Üdv!
Sajnos semmit se tudsz tenni, mi nem küldünk ilyen üzenetet.
-
Robi_veszi
újonc
Hali! Az a kérdésem, hogy mit tehetünk ha az eladó nem jelentkezik be de van aktív hirdetése. Pl. Tudnátok dobni egy mailt milan2 nek h megvenném a t440p laptopját ha megvan még?
-
Golden9
veterán
válasz Fancy-boy #21875 üzenetére
Nem lesz.
A keresővel ki lehet szűrni az akciós hsz-eket. "#akció" OR "#akcio"
[ Szeretkezve ]
-
Fancy-boy
addikt
válasz Viktor0610 #21877 üzenetére
Köszi. Legalább Te vetted a fáradságot és kicsit részletezted a választ.
Ezt értékelem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Fancy-boy
addikt
A BestBuy topikkal kapcsolatban.
Szerintem kellene készíteni egy BestBuy OFF topikot.
A jelenlegi rendszerben, kb. minden második oldalon beír a moderátor, hogy tessék az adott témát máshol folytatni.
Egyszerűen meg kellene ott szüntetni az Offolás lehetőségét és csak az akciókat beírni.
Így a moderátoroknak is kevesebb munkája lenne.Engem ez nem érint, mivel Én nem szoktam ott Offolni, csak feltűnt.
Mindenesetre vagy így, vagy úgy, de változtatásokra lenne szükség.[ Szerkesztve ]
-
15115
tag
válasz Bjørgersson #21871 üzenetére
Nem feltétlen arról van szó, hanem amikor szeretnék magánszemélyre keresni cserével kapcsolatban, akkor szinte lehetetlen. Elhiszem, hogy kell az üzleti hirdetés, sokszor előfordul, hogy direkt olyat keresek, de amikor nem egyszerűen falakba ütközöm. Valahogy meg kellene különböztetni a magán és üzleti hirdetéseket.
:R
-
MODERÁTOR
-
intuicio
aktív tag
válasz Viktor0610 #21865 üzenetére
Köszi!
Ez spec. nincs beírva a "Mit nyújt a PROHARDVER! Prémium Tagság?" -ba
De köszi -
Bjørgersson
félisten
De hát akkor nem lenne az arcodba nyomva a sok fizetős bazár hirdetés, amire egyébként nem vagy kíváncsi...
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
15115
tag
Sziasztok
Valami módszert kellene beletenni a keresőbe a bolti hirdetések szűrésére.
Pl hirdetésfeladásnál opció a magánszemélyként való hirdetes.Köszönöm.
:R
-
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
válasz Viktor0610 #21865 üzenetére
Az éjszakai mód sűrűn felmerül igényként. Nem lehetne erről az összefoglalóban megemlékezni?
-
MODERÁTOR
-
intuicio
aktív tag
Sziasztok!
Biztos felvetették már itt, de azért megkérdem: Mikor lesz lehetőség, hogy az egész weblap kapjon egy "éjszakai" mód kapcsoló lehetőséget? Esténkén is szeretek fórumozgatni itt, viszont lebarnulok közbe annyira világit ettől a világos háttértől.
Tudom tudom, vegyem le a fényerőt... de közbe más oldalra is navigálok innen, akkor meg tegyem vissza a fényt?
Köszi a választ, hogy ez megoldható e lenne későbbiekben. -
Szabi®
addikt
Az ékezet nélküliség bár nem szép, ha nem társul mellé vulgáris kifejezés akkor azzal nyilván nincs gond nem erre értettem. Ha valaki évek óta csinálhatja amit csinál, az valszeg sok visszatartó szankciót nem kaphatott, hisz csinálja. Úgy gondolom ebből nem presztízs kérdést kellene csinálni, mert nem az. Csak egy ötlet az "Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád" topikba.
-
Szabi®
addikt
válasz Intruder2k5 #21858 üzenetére
"A Moderáció elsődleges célja a Szolgáltatás üzemszerű működése és a kulturált hangnemű, konstruktív kommunikációs légkör fenntartása."
Lett küldve, több ember által is, a hsz törlődik ez igaz, a szankcionálás viszont elmarad. A tevékenység pedig folytatódik. A topikgazda pedig széttárja kezeit, ő ezzel nem tud mit csinálni, mert azt a választ kapta, hogy ilyenekkel nem kell semmit csinálnia. Sztem a topikgazdáknak nagyobb mozgástér kellene. Már legalább egy ékezetes írás szabályelve lenne bevezetve az sokat dobna egy topik/fórum minőségén. Nyilván aki trágárul ír, az pedig lemorzsolódna. Most ez a két fenti részlet elhanyagolható, mert az egyik törölve lett, a másik sémájából meg ugyanattól az illetőtől van még 200 ilyen hsz. De ha a topik leírásokban kitétel lenne egy bizonyos igényű megnyilvánulás mind íráás/mind tartalom részről, akkor egy teljesen más hangvételű fórumok is születhetnének.
-
MODERÁTOR
-
Szabi®
addikt
Én kötelezően szabályba iktatnék egy helyesírási minimumot, amelyik hsz azt nem éri el, instant törlést vonna maga után. Elképesztően prosztó hozzászólások vannak "szakmai" topikokban. Topikgazdának jelezve pedig közli, hogy közölték vele, hogy ezek még beleférnek. Nem tudom egy iszonyú helysírási képpel és "fa@@omozással", "g@cizéssel", "lesz@romozással" miért fér még bele teljesen megszokottan.
Sztem aki írta az ÁSZF-t sok-sok éve az nem épp arra gondolt, hogy ezek beleférnek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz killbull #21850 üzenetére
Tényleg összemosod a hardveraprót a fórummal? Mintha azért lenne szar az újságírás, mert a boltban rosszul adott vissza a pénztáros. (Szándékosan, vagy véletlenül és hogy azonnal észrevetted-e, vagy csak később, esetleg észre sem vetted.)
A hardverapró csak egy piactér, ahol két fél egymásra találhat. A két félen múlik az üzlet tisztasága, nem a piactéren.
-
macilaci78
nagyúr
válasz killbull #21847 üzenetére
Ha, meg de, meg illik... Jajj, de sok múlik az egyénen az egyének közti vitás helyzetekben.
Mi van, ha nem idéztem be, mert csak illik, de nem kötelező?De voltaképp mindegy is, regisztrációkor ugyanúgy elfogadtad az Alapelveket/ÁSZF-et, mint bárki más.
Én sem értek egyet mindennel, ami a fórummal, vagy akár a moderációval kapcsolatos, pár éve volt is duzzogás lokál topikban. Bele sem merek gondolni, mivé fajulhatott volna, ha bármelyik júzer tetszőleges ideig tudta volna szerkeszteni a saját hozzászólását.A másik: láttam olyan fórumot, ahol WoT-hoz hasonlóan lehetett idézgetni. Hát, baromi jól nézett ki, amikor már 5 buborékablak volt egymásba ágyazva, mert idézetett idézetet idéztek újra... És olyat is láttam, ahol az idézett szöveg az idéző hozzászólásában szerkeszthető volt. Ollé, bárki hitelessége egyből aláásható egy mondattal.
-
MODERÁTOR
válasz philoxenia #21852 üzenetére
Felesleges vitazni vele, lehet menni a szupermodern wot forumra annyira hajtek mint a itmedia.sk
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz killbull #21847 üzenetére
Ha azt írom valakinek, hogy azt kívánom, hogy legyen édesanyádnak egy gyereke, akinek te vagy az apja, azzal mit kezd az automata moderáció?
Egyébként az ilyen modern emberek mint te, írjanak modern fórumokra tényleg, hiszen ezt elég olvasnod szvsz. Csetelni nem itt kell. Az, hogy vannak olyan jellegű topikok is, csak melléktermék. Az alap a szakmai fórum, ahol mindig olvass először, majd használd a keresőt és csak akkor kérdezz, ha nem találsz választ a kérdésedre. Kétféle fórummotort meg nyilván nem érdemes használni. Amúgy meg szabad a pálya... Csinálhatsz magadnak bármikor saját fórumot is, ha nem értesz hozzá, fizethetsz valakinek.
Az oly szívesen emlegetett WoT "fórumon" pl. ha megkérdezem, hogy melyik Linux disztribúció a legalkalmasabb grafikus programok futtatására? mi fog történni?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
válasz killbull #21850 üzenetére
Mit kéne elfogadni? Mit vársz? Beírsz valamit és csináljuk meg?
Leginkább te hergeled bele magad a témába. Ezzel a sok tiltással se igazán világos, hogy mit akarsz... ...ja de! Fröcsögni.
[ Szerkesztve ]
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
killbull
aktív tag
Mert nem fogadtok el semmit akárhogy írják, akkor se ha Tisztelt Prohardver staff, sehogy.
Meg megy a hergelés hátha csúnyán írok vissza és lehet valami indok a banra. Meg egyszerűbb nemet mondani mit dolgozni.
Biztos ezek akik tiltva vannak nálam akik hardveraprón leakartak húzni azért vannak mert olyan tökéletes a rendszer! -
killbull
aktív tag
válasz philoxenia #21845 üzenetére
"Az szeretne szerkeszteni utólag, aki nem vállalja a véleményét másnap."
Mint írtam ha valaki válaszol rá akkor buborékba megjelenik amire válaszolsz és azt már nem lehet szerkeszteni. Ha még is átszerkesztik az előzőt nem megy vele semmire mert amire válaszoltak rögzíti!
"Helyesírási hibák? Milyen böngészőt használsz, ami nem húzza alá a kirívó hibákat? Elküldés után a hosszabb hozzászólásaidat még átolvashatod és szerkesztheted."
Most is van egy hozzászólásom amibe szeretnék 2 hibát javítani de rendes elküldenek a fórumról ha jelzem!
"Gyakorlatilag elküldhetsz valakit az anyjába a WoT fórumon ezek szerint, majd mire jelentik, már kiszerkeszted? Itt ez még a jelenlegi lehetőségekkel együtt is előfordul, ha éppen aktív mindkét fél. Ha ezt korlátlan időben tehetnék..."
Automata moderáció van, szóval nem tudsz csúnyán beszélni, ami gondolom itt nincs és vannak moderátorok akik banolnak!
"Itt meg kell gondolnod mit posztolsz, mert ez komoly fórum. Ha hülyeséget írsz és rájössz, két mód is létezik. Az egyik a modkeres kérés, a másik egy új hozzászólásban a beismerése a tévedésednek. Így van súlya amit írsz."
Pont hogy ezt írom ha találok egy hibát még fizessek kemény 10 percért, ma is volt WG fórumon amit utólag vettem észre kb 20 - 25 percel hogy véletlen magyarul írtam és ha nem veszem észre eltávolítják és megtudtam szerkeszteni. A többivel meg nem írsz semmi újdonságot. Ez nem komoly fórum, pont arra hívtam fel a figyelmet hogy elavult.
Az nem az én hibám hogy a prohardver és a fórumot engedik együtt működni. A jófogásnak sincs fóruma még is átlehet rajta verni bárkit hogy téglát kap csomagban!
Az a fórumot minősíti hogy hergelik az embert hátha moderálni lehet mert nem a szocializmusba nőtt fel hogy csak dicsérni lehet a rendszert, kritizálni nem!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz killbull #21844 üzenetére
Az szeretne szerkeszteni utólag, aki nem vállalja a véleményét másnap. Helyesírási hibák? Milyen böngészőt használsz, ami nem húzza alá a kirívó hibákat? Elküldés után a hosszabb hozzászólásaidat még átolvashatod és szerkesztheted.
Gyakorlatilag elküldhetsz valakit az anyjába a WoT fórumon ezek szerint, majd mire jelentik, már kiszerkeszted? Itt ez még a jelenlegi lehetőségekkel együtt is előfordul, ha éppen aktív mindkét fél. Ha ezt korlátlan időben tehetnék...
Itt meg kell gondolnod mit posztolsz, mert ez komoly fórum. Ha hülyeséget írsz és rájössz, két mód is létezik. Az egyik a modkeres kérés, a másik egy új hozzászólásban a beismerése a tévedésednek. Így van súlya amit írsz.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
killbull
aktív tag
válasz philoxenia #21842 üzenetére
De ha valaki ír valamit és talál benne hibát, pl kis vagy nagybetűk, vagy épp talál egy pontot amit nem tett oda és olyan marad. Aztán ha valaki válaszol valakinek, illik automatikusan bemásolni a hozzászólásba és alá lehet válaszolni ahogy a képen van itt lentebb.
Itt van a WG fórum amit mondtam, per pill készült a kép és ott van az edit gomb és nem kérnek érte pénzt!
Jó ez a Prohardver, rendes mint egy időkapszula! Moderátorok is igazi példamutatók hogy kell viselkedni!
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz killbull #21838 üzenetére
Qra élvezem, mikor a guglival találok egy hozzászólást, majd mikor megnyitnám már sehol. Amiről te beszélsz a cset és nem fórum. Egyáltalán tisztában vagy a fórum szó jelentésével? A fórumon kifejted a véleményedet egy témáról, majd reagálsz az arra reagálókra. Ha szerkeszthető lenne a hozzászólás sokáig, mindig átírná sok ember, majd az arra kapott reakciókat is átírnák és így tovább. A végén semmi értelme nem lenne az egész "beszélgetésnek"
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
killbull
aktív tag
válasz macilaci78 #21839 üzenetére
Kinézet meg és funkcionalitás bebetonozva!
-
killbull
aktív tag
-
Golden9
veterán
válasz killbull #21832 üzenetére
" Semmilyen visszaélés nincs."
Negyed óra alatt kitalálta egy csalást, amivel le lehetne húzni másokat, ha bevezetnék a korlátlan szerkesztési időt. Az egyetlen védekezés az lehetne ellene, ha a moderátorok azonnal átnéznék a módosított hozzászólásokat.Nagy szerencséje a világnak, hogy jó ember vagyok.
[ Szeretkezve ]
-
válasz killbull #21834 üzenetére
Akkor írsz egy új hozzászólást 30 perc múlva, abban nincs semmilyen szabálysértő. Nem is voltál ilyenért szankcionálva, de egyébként sem itt a helye a moderációval kapcsolatos kérdéseknek, hanem itt.
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21833 üzenetére
Nem velem van a baj hanem azzal hogy ha a fórumra jövök és belemélyülönk egy témába és ha 30 perc múlva még hozzátennék pár mondatot akkor konkrétan írnom kell egy új hozzászólást. Vagy más jó tapasztalat, nemrég kibanoltak pár napra mert spamelve lett egy topic mert nem lehetett beleírni 1 hozzászólásba amit akartam! Tudod nem mindenki ül 1 órát egy hozzászólás fölött hogy biztos jó e!
De értem az van amit a főnök parancsol!
[ Szerkesztve ]
-
válasz killbull #21832 üzenetére
Nézzük máshonan. Gondolj bele: konkrétan azért szeretnéd, hogy bármennyi ideig lehessen szerkeszteni a hozzászólásokat, mert küldés után 15 perccel is hibákat látsz benne. Itt akkor most kivel is van a baj? Azért nem olyan nehéz ez ellen tenni, egyszerűen csak át kell olvasni, mielőtt elküldöd, hogy van-e elírás, stb. Ez annyira nagy probléma?
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21831 üzenetére
Felmész a World of Tanks vagyis a WG fórumára ott megteheted ingyen, akár az 1 éve írt hozzászólásom is javítható ha akarom. Semmilyen visszaélés nincs. Konkrétan google fordítóval beszélgetek angol nyelvű emberekkel, és ha válaszoltam valakinek még vagy 3x átolvasom fordítóval hátha tudok egy jobb szót írni hogy jobban értsék amit írok. Még egy normális idézés gomb sincs a fórumon mert úgy kell másolgatni a másik hozzászólásából mire akarok reagálni. Valószínű ha normális idézés lenne amit automatikusan bemásol a saját hozzászólásodba akkor esélye se lenne senkinek bármivel is visszaélni egy vitában például!
Az ilyen hozzáállás miatt vagyunk szinte mindenben utolsók!
-
válasz killbull #21830 üzenetére
Izé, ez egy feature, hogy korlátozott ideig lehet szerkeszteni, ahogy feljebb is írták. Az elég nonszensz megoldás egy fórumban, ha bármeddig szerkeszthetnéd, mert pl visszaélésekre enged lehetőséget. Ez nem a fészbúk meg randomjóska fóruma...
Az légből kapott vádaskodásodat meg inkább nem kommentálom.
[ Szerkesztve ]
-
killbull
aktív tag
válasz lezso6 #21829 üzenetére
Gratulálok hozzá hogy ami máshol full ingyen van itt a korlátoltért fizessen az ember. Ezér nem referencia sehol a Prohardver ha tesztről van szó mert elfogult, tudja mindenki milyen gyártó felé!
Sok sikert, ezért jövök max akkor ha nagyon kötelező, pedig fejlődhetne az oldal!
-
válasz killbull #21826 üzenetére
Egyszerű a megoldás: figyelmesebben kell megírni a hozzászólást, s átgondolni, hogy mindent megírtál-e benne, amit szeretnél.
Mondom én, aki megírja, aztán általában még 623x szerkeszti. De azért 15 percen belül, szóval prémium tagságiba én is beleférek. De utóbbi időben azért már jobban figyelek, hogy ne szerkesszem rommá a hozzászólásaim.
szerk: hát most is volt typo...
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz macilaci78 #21827 üzenetére
„Prémium tagsággal talán 15 percig szerkeszthető.”
Igen, azzal pont negyedórám van rá (ki is szoktam használni). Jó, hogy lehet az esetleges hibákat korrigálni.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz killbull #21826 üzenetére
Prémium tagsággal talán 15 percig szerkeszthető.
Én nem örülnék neki, ha egy megválaszolt hsz-t utólag tetszőleges ideig lehetne szerkeszteni. Sokkal több vitát generálna.Egyszerű hibákat se tudni javítani amit később veszek észre mert lejár a szerkesztési idő! - Ha van idő visszaolvasni, akkor azt tedd meg küldés előtt.
-
killbull
aktív tag
Nem lehetne megoldani hogy a hozzászólást örök ideig lehessen szerkeszteni ezen a fórumon? Mert ha letelik az a kb 5 perc utána fejenállhatsz se tudsz szerkeszteni a régin és ha hozzátennél még a hozzászóláshoz akkor újat kell írni és ha újat írsz meg jelentenek spameléssel. Vannak fórumok ahol az 1 hónapja írt hozzászólást is tudom szerkeszteni ha akarom! Egyszerű hibákat se tudni javítani amit később veszek észre mert lejár a szerkesztési idő!
-
s7evcsenko
addikt
Ezt a képek lapozása topikon belül funkciót nem lehetne annyiban módosítani, hogy legalább akkor ne ugorjon át másik képre, ha belenagyítottam?
Ez kicsit fusztráló...
Amúgy is kicsit véleményes a lapozás értelme, mert ha valaki követi a topikot rendszeresen, akkor a korábbi képet már látta, az újabbnak meg nincs értelme komment nélkül.
Jobb lenne szerintem egy külön gomb a fejlécben, hogy topik képek, aki keresni akarna, az itt megtehetné..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
macilaci78
nagyúr
válasz Kalandor #21821 üzenetére
Ha már képek rendezése, a fiókban feltöltött képeket is jó lenne mappákba rendezni, vagy legalább az alapján szűrhetővé tenni, hogy mely hozzászólásba, vagy mely topik valamely hozzászólásában került feltöltésre.
Pl belépek a vicces képek topikba és csak az ott feltöltött képeket listázza ki.Biztosan van néhány kép, amit csak azért töltöttem fel, mert nem találtam meg a korábban feltöltöttet.
-
-
Gardaai
senior tag
Hardverapro-n nagyon kéne már a képek sorrendezése funkció. Lehet van, akkor kérlek világosítsatok fel. (Az egyesével feltöltés nem számít annak! )
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Golden9
veterán
-
drlinux
csendes tag
Továbbra is lenne egy olyan javaslatom, hogy a hardveraprón lehessen úgy is értékelni a kedves "vásárlókat" vagy netán "eladókat" akik miatt rendszeresen meghiusul az adásvétel, ne adj isten egy tényleges adásvétel létrejöttét is elltrollkodják ezáltal pl a tipikus időhúzással, mert így a mostani értékeléseknél nyilván csak pozitivakat látunk, mert ez egy szűrt értékelés, hiszen ha létrejött az adásvétel akkor miért is lenne negatív? Van-e bármi amit ezek ellen a trollok ellen lehet tenni (report rendszer), vagy ha nincs akkor tényleg be kellene vezetni egy ilyen rendszert, vagy nem tudom esetleg van-e topikja a komolytalan vásárlóknak, szívesen beillesztenék pár nevet oda, akár levelezéssel együtt, alátámasztásnak!
[ Szerkesztve ]
"Ha csak olyat csinálsz, amit tudsz, sose leszel több annál, ami most vagy." ~ Shifu mester
-
Gardaai
senior tag
Nem gondolkodtatok reakciókon hozzászólásoknál (szög egyszerű sima like/dislike)?
Lehetne kapásból úgy mint YT-n. Dislike nem látszik (csak az írónak), like igen, mindenkinek.
Így egy-egy vitának/off-nak hamarabb vége lenne, mint sok esetben.
Okos enged szamár szenved.. tudom.. elengedi az ember, csak így a "nagyfiú" legközelebb is addig áll bele a másikba, amíg az el nem engedi. Így gyűjti a trófeákat.
Nyilván túlzok, de ha már itt konfliktuskezelésről volt szó nemrég, gondoltam bedobom ezt is mit gondoltok róla.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
ledgeri
nagyúr
válasz Soulfly842 #21811 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
válasz #24845312 #21809 üzenetére
Valamit félreértesz a feature-rel kapcsolatban, mert nagyon nem felesleges. Arra való, hogy ne tudjon más zaklatni, idegesíteni téged az üzeneteivel. Tehát pl folyamatosan privátokat ír, te meg kapod róla az email értesítőt meg az új üzenet jelzéseket a fejlécen meg előre kerül a privát listában, stb. Ha letiltod, akkor ezek nem fognak megtörténni, nálad olyan lesz, mintha nem írt volna. Nagyon is van értelme.
Ha szerinted bűncselekmény amit a másik csinál, akkor jelentsd fel a rendőrségen.
-
ledgeri
nagyúr
Van maximum inaktivitási idő ami után egy account valamilyen szintű felfüggesztésre kerül? (csak idő alapon)
-
törölt tag
válasz lezso6 #21799 üzenetére
Akinek az üzeneteire nem kíváncsi az ember, arra nyilván nem kattint rá. Csak akkor ennyiből az egész funkció ebben a formájában, ahogy most van, szerintem felesleges, mert ha nem hátul vannak a listában az ő üzenetei, hanem elöl, az semmit nem befolyásol, ugyanúgy nem kattint rá az ember, ha nem érdekli. A tiltás viszont szerintem már egy magasabb szintet képvisel(ne, ha lenne).
Ha pl. valaki rám írna, kötekedne, egyszerűen csak figyelmen kívül hagynám, nem is válaszolnék neki, egyetlen betűt sem szánnék rá (tehát ignorálnám). Ha viszont ezt folytatná, sőt, elkezdene sértegetni, fenyegetni, zaklatni, az viszont már bűncselekmény, úgyhogy le is tiltanám, mert ott már az illető átlépett az érdektelenségből a zaklató, bántalmazó szerepbe.
-
Soulfly842
addikt
válasz lezso6 #21806 üzenetére
Azzal szerintem maximális respectet kapna a teljes PH család, s modern még időtállóbb lenne az a felhasználó/fórumozó/olvasó- barátság
Amilyen irányba elmentek pl. a telefonos operációs rendszerek, az irányvonalak és a felhasználói elvárások egyre inkább a minőségnek egy komoly ismérve lett ez.
Én szurkolok érte, illetve várakozással tekintek elébe - hátha eljön az az idő is!
(főleg, hogy mobilon amikor az oldalborda alszik este (nekem jóval kevesebb az alvásigényem) két opció van, vagy felveszem a fényerőt és ő nem alszik vagy én nem tudom olvasni csak nagyobb fényerő mellett, mert azonnal szétfolyik a szemem a lehetetlen kontrasztosság miatt kicsi fényerőn : ergo, inkább nem is használom!)
[ Szerkesztve ]
-
válasz Soulfly842 #21805 üzenetére
Ja, a sötét témával már egy ideje tartozunk mindenkinek. Anno össze lett dobva nagyjából, aztán ugye azért egy részben kész cuccot mégse kéne kirakni mindenkinek, ezért lett prémium only early access béta feature. Azóta meg sajnos így maradt, mert nem volt lezsóidő befejezni.
-
Soulfly842
addikt
válasz lezso6 #21802 üzenetére
Engem ez mondjul kevésbé izgat őszintén megvallva (még ha máshogy is látom, mint egy olyan fórumozó, aki évekig volt 100K feletti fórumon moderátor anno), a sötét téma, ami tömegeknek alanyi jogon elérhető az viszont a PH-nak egy igazi, különleges ismérve lenne. Lehetne nagyokat csettinteni bárki betérőnek A PH, mint PC, telkós és egyéb hasonló témákat kielégítő lapcsalád, figyel az informatikai igényességre! Ez már igen! - mondhatni bárki, aki napi szinten itt a fórum és a hírek böngészése mellett dönt!
[ Szerkesztve ]
-
válasz s7evcsenko #21801 üzenetére
Ez nem fizetett funkció és nem az a feladata hogy a másik ne tudjon írni. Fent írtam, hogy eredetileg ignorálás volt a neve, de sokan nem értették mi az, ezért lett letiltás.
szerk: amúgy 15+ éves funkcióról beszélnük, amit legalább 11 éve hívunk letiltásnak.
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest