Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Arra van bármiféle törekvés hogy excel táblából lehessen bemásolni formatelvesztése nélkül?
-
cof
veterán
válasz
Golden9
üzenetére
Sokszor vacilláltam már rajta, hogy melyik kategóriába tegyem mert van, hogy többe is beleillik.
Pl. amit most hirdetek sakkot is. Ha látom, hogy más is aki árul hasonlót és 1 hét után csak 5 megtekintése van, akkor meg sem hirdetem mert tudom, hogy nem fog elkelni egyhamar mert nincs itt piaca.
-
Szerintem azért ez egyértelműsíthető lenne. Mit jelent, hogy hibás? Minden olyan elváltozást ami a gyári állapottól eltér.
Nap mint nap vitázom itt emberekkel ennél sokkal egyértelműbb dolgokról is.Hogy mi a hibás, az egyébként messze nem egyértelmű.
És persze mindenki szerint az ő terméke hibátlan, ez alap.
-
cof
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Szerintem azért ez egyértelműsíthető lenne. Mit jelent, hogy hibás? Minden olyan elváltozást ami a gyári állapottól eltér.
Ha karcos a telefon hátlap, az hibás? Nem az. Az a használatból eredő amortizáció.
Ha repedt? Az egyértelműen hibás, és nem kishibás, hiába működik még ki tudja meddig.
TV-nél is ugyanez, kijelzővel bármi nem stimmel, az hibásnak tekinthető. Nincs meg a talp? Az nem hiba, csak hiányos.
Mondjuk ha nem is mindenhova, de főleg a műszaki cikk, mobil és PC kategóriában be lehetne ezt vezetni. Persze csak ha kereshető, szűrhető, mert amúgy akkor nincs értelme.
-
cof
veterán
Igazából én nem látom, hogy arra lehetne-e szűrni keresésnél. Nem találtam én legalábbis ilyen lehetőséget. A cél meg az lenne, hogy ha valami hibás azzal ne gerjesszünk felesleges kattintásokat, bár az árból azért nagyjából már be lehet lőni, hogy mi hibás és mi nem. De az eladónak se jó szerintem, hogy látja mennyi megtekintése van, aztán persze csak azért mert nincs odaírva a címbe, hogy hibás, és az ára is jó.
Azt sem értem a megtekintések száma miért nem nyilvános infó?
-
-
cof
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kötelezően lehetne rá válaszolni.
Hibás a termék? Igen x Nem x
És meg is van oldva. Persze a "kishibás" emberektől akkor sem szabadulnánk meg. Mert ugye mindenkinek mást jelent. Telefonoknál csípem nagyon, működik de repedt a kijelző...
-
-
-
gban
veterán
-
-
gban
veterán
Felfüggesztett hirdetések ahogy nézem sosem járnak le, láttam szeptemberit is - ez direkt van így, vagy csak 'kimaradt' ez a verzió?
Amúgy ezek mikor kerülnek vissza normál státuszba? A kért módosítás után? -
-szabi-
addikt
Hi
Teszteknél szoktatok használni szétnyitható táblázatot, pl: klikk.
Van mód ilyet a fórummotorral is csinálni?üdv
-
válasz
Vikitorony
üzenetére
Kész is.
-
Vikitorony
tag
Hardverapró ötlet:
Ha már használatban van az oldalon az "új" agymenés (megye helyett vármegye), akkor időszerű lenne, hogy a megyék nevei is aktualizálva legyenek.
Egy 2 évvel korábbi agymenés kapcsán Csongrád megye át lett nevezve...
-
-
Sumptuous
senior tag
Mennyire szabályos hardveraprón a hírdetés első hozzászólásába további képeket felrakni a termékről? Sok helyen látom, de gondolom nem hiába prémium funkció a több kép. Vagy mivel a hozzászólások képeinek "tárhelyét" foglalja, még belefér?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oppácska, bocsi.
-
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt fogom...
-
-
Oldman2
nagyúr
A mobilarena.hu oldalról nézem a Fórumot.
A jobb oldalt megjelenő "Kedvencek" átrendezése nem működik (Chrome)Megfogva egy elemet, áthúzom a kívánt helyre. Látszólag sikerült, de az oldal frissítése, vagy egy másik elem mozgatását követően visszaugrik minden az eredeti helyére.
-
Oldman2
nagyúr
Egy fototrend oldal megnyitásakor a képek jól jelennek meg (Chrome alatt).
Ha megnyomom a "váltás teljes nézetre" gombot, homályosak lesznek. Visszaváltva megint jó.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Lehet beírni, viszont akkor kiveszi a Keresem-től a pipát! Tehát már nem Keresem "kategóriába" kerül. Sokan szerintem itt nyomják félre, bepipálja, hogy Keresem, aztán beírja az árat, ami kiüti ezt.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem felesleges, jött már jó ötlet, meg is lett csinálva.
nem mert szerinted hülyeség...
Légyszíves ne adj olyat a számba, amit nem mondtam! -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Soha ilyen fel sem merült és a versenytársaknál sincs megkülönböztetve, úgyhogy ebbe nem teszünk fejlesztési erőforrást, ami így is alig van.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha nem lehetne árat beírni, akkor az lenne a baj (régen nem lehetett, az volt a baj).
-
cof
veterán
válasz
Gardaai
üzenetére
Mint tudjuk, a leírást olvasók mint a fehér holló.

Azért ilyen esetben illene úgy kezdeni a címet, hogy KERESEM! de akár a rendszer is megtehetné automatikusan.
Én is inkább ezt a megoldást választom ha keresek valamit mert így az ár adott, és hátra sem kerülsz a listában, ez akkor tud eléggé hátrányos lenni ha több oldalnyi termék van adott kategóriában.
És a hirdetésfeladó felület még nem olyan intelligens, hogy ha kiválasztom a kategóriát akkor dobja fel a keresem hirdetéseket, hátha összepasszolnak a céljaink.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez nem az oldal hibája, hanem a hirdetőnek kéne rendesen beállítani a hirdetést.
Ha azt pipálja ki, hogy Keresem, akkor az árat ki se tudja tölteni és eleve az lesz odaírva.Én sem vagyok kibékülve ezzel a megoldással, mert ha csak Keresem van odaírva, sokkal rosszabb eséllyel indulsz szerintem, mintha Keresem (200 990 Ft) lenne odaírva.
Mint tudjuk, a leírást olvasók mint a fehér holló.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A listázásnál lenyitod a részletes keresést és pipáld ki a keresést és meg se jelenik

-
Bjørgersson
félisten
Javaslom, hogy a kereső hirdetések valamilyen formában legyenek megkülönböztetve az eladói hirdetésektől, mert pl. az alábbi esetben baromi félrevezető a megjelenés:
Csak a hirdetés megnyitása után derül ki, hogy nem 210e Ft-ért hirdet eladó 4070-et az illető, hanem megvételre keres ennyiért. -
Sanyi.mTs
addikt
HA-hoz majdnem javasoltam, hogy lehessen a jegelt hirdetéseket kiszűrni, de végül megtaláltam a részletes keresésben.
Viszont most van egy termékkör, ami után nézelődök, napjában többször átfutom a hirdetéseket és sok olyan van, amit biztosan tudom, hogy nem érdekel.
Lehetne ezeket a hirdetéseket (30 napra, 1 hónapra vagy csak adott hónap végéig) rejteni? Akár prémium beállítás is lehetne. -
Gardaai
senior tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ha ezt a szövege írod valószínűleg nem sokkal jobb.
Attól, hogy nem olvasod el simán lehet technikai oldala is a dolognak. Nem húzza le a leveleket, telefon nem értesít, elveszik a sok e-mail között stb. stb. Ebben az esetben nyilván saját hiba. De ha tudom, hogy engem nem fognak elérni a két ünnep között vagy hétvégén tök mindegy, akkor nem is fog várni a válaszra. Ez mind az automata üzenet tartalmától függ, hogy mennyire hatásos. Az, hogy "Jelenleg nem vagyok elérhető!" automata üzenet egy fokkal jobb mint a semmi, de ha "Jelenleg szabadságolás miatt 2023.12.09-tól 2023.12.13-ig nem tudom olvasni a leveleimet, ha sürgős keressen fel ezen az e-mail címen: xy@xy.xy....." azt ne mond, hogy ez egyenértékű?! -
Gardaai
senior tag
Automata válasz lehetőség?
Lehetne ezt is Free/Premium accounthoz esetleg fizetett hirdetés mennyiséghez kötni a mennyiségét, de jó lenne, ha valaki az átlagnál komolyabban űzi és van 1-2 nap akár időszak amikor nem tud vele annyit foglalkozni mint azt már megszokták, akkor ha kap egy privátot, automatikusan küldjön vissza egy általa beállított üzenetet.
Aliexpress azt hiszem naponta 1x küldi ki, nyilván ha 3x írnak, de küldje ki 3x.
Ha ez túl nagy falat elsőre, akkor lehetne pl. állapotot bevezetni. Még bőven elfér a név és rank alatt egy státusz jelző pötty és egy szöveg (amit akár egyedileg is lehetne állítani x karakter limitig). -
0xmilan
addikt

Ez mukodhetne ekezetek nelkul is lecci lecci? 🥺 -
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Hardveraprón nem merült még fel a képekre a vízjel?
Elég sok a HA-ról lopott képes jofogás hirdetés.
-
-
Mauzes
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi, jó tudni (épp akartam kérni egy fórumtársat, hogy ne írjon már 4 üzenetet egymás alatt 2 percen belül, de akkor nem lett volna igazam).
-
-
Mauzes
addikt
Sziasztok, rémlik nekem egy olyan szabály régebbről - talán moderátori kommentekben láttam -, hogy egy felhasználó adott topikban nem írhat több hozzászólást egymás után. Vagy ha nem is ilyen szigorúan, akkor legalább szerkesztési időn belül nem írhat több hozzászólást, hogy ne árassza el a fórumot / ne oazaroljon helyet, stb.
Viszont most elolvastam a szabálykönyvet és abban nem szerepel ilyen. Valaki tudna erről felvilágosítást adni, és hogy akkor most ez szabály-e egyáltalán vagy sem?
-
törölt tag
Szavazás funkció van már a fórumban? Lehetne ha nincs?
-
Krisztian01
csendes tag
Hardverapro sötét módjának a sárga színen a feliratok, az értékelés írásnál elég olvashatatlanok.
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok, a sötét mód színei szerintem nem a legjobbak. Nekem van egy uBlock Origin filterekből összerakott saját verzió, az szerintem jobb. (Annak ellenére is, hogy félkész)
prohardver.hu##.pager-navbar:style(background-color: #272729 !important)
prohardver.hu###page-forum:style(background-color: #030303 !important)
prohardver.hu###middle > .container:style(background: #030303 !important)
prohardver.hu###top > .container:style(background: #030303 !important; color: #f0f0f0 !important)
prohardver.hu##.modlinks > .btn-xs.btn
prohardver.hu##.breadcrumb a:style(color: #f0f0f0 !important)
prohardver.hu##.msg-list .card > .card-header:style(background: #272729 !important; color: #f0f0f0 !important; border-color: #343536 !important)
prohardver.hu##.card > .card-body:style(background: #1a1a1b !important)
prohardver.hu##.card > .card-body:style(color: #f0f0f0 !important)
prohardver.hu##.msg-list .card a:style(color: #ed1e21 !important)
prohardver.hu##.msg-controls > .form-check-inline.form-check > label:style(color: #f0f0f0 !important)
prohardver.hu##h4.list-message:style(background: #1a1a1b !important)
prohardver.hu##.msg-featured > .card > .card-header:style(background: #403a2e !important; border-color: #352d1d !important)
prohardver.hu##.msg-featured > .card > .card-body:style(background: #464237 !important)
prohardver.hu###mce_0:style(background: #202020 !important)
prohardver.hu##.rtif-formats-tmce.rtif-formats.rtif-ui:style(background: #aaa !important)
prohardver.hu##.btn-xs.btn:style(color: #f0f0f0 !important)
Összehasonlításnak itt a saját: [kép]
És itt a bétának a mostani verziója: [kép] -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Plusz ugye ha törlöd a sütiket, akkor is meg kell adni, hiába volt bepipálva a checkbox.

Illetve értelemszerűen ez csak arra az egy adott eszközre vonatkozik, ahol ez a belépés történt.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
Egy javaslat: jobb fent az avtaromra kattintva, lenyílik egy menü. Sötét módban (tudom, hogy még béta) jobb egérgombbal bármelyik menüre rákattintva (hogy új ablakban nyissam meg) szinte fehérré változik az adott link háttere, ami kicsit zavaró. Elmentett témáknál nem csinál hasonlót. Itt is lehetne olyan, mint az elmentett fórumtémáknál, hogy ne legyen fehér háttér.
És egy kérdés: be van állítva a 2FA azonosítás. Belépéskor van egy checkbox, ami "ne kérje 1 hónapig a kódot" vagy valami hasonló. Ha ez nincs kipipálva, akkor meddig nem kér 2FA kódot?
-
válasz
banfiadam
üzenetére
Tényleg tudják, megkérdeztem.
De akkor sem árulhatod. Hamisított terméket árusítani tilos, ez nem lehet megbeszélés tárgya. Nehéz határt húzni, hogy mi csak hasonló és mi ugyanaz, ezért húztuk meg ott, hogy ha logó / brand name van rajta, azt biztosan tilos, azt könnyű azonosítani.
-
banfiadam
újonc
Természetesen tudják, hogy nem eredeti ezért is “mertem” ide írni.
-
-
Zsolt,72
senior tag
-
-
-
-
banfiadam
újonc
Rendben értem, és úgy szabályos ha letakarom a márkajelzést és nem az eredeti néven hirdetem?
-
válasz
banfiadam
üzenetére
Üdv!
Az olyan hamis termékek forgalmazása, amik az adott eredeti termékek bejegyzett, védett márkanevével és/vagy logójával vannak ellátva, a hatályos jogszabályok szerint tilos. Amennyiben ilyen a terméken nem szerepel, vagyis az nem egy hamis Apple AirPods, hanem csak egy kompatibilis eszköz, úgy az árusítható, ennek egyértelmű megjelölésével.
-
-
Javaslat: Jó lenne, ha prémium tagként hirdetés feladásnál lenne még olyan plusz az ingyenes szekcióban, hogy 1500 karakter helyett 2000 v. 2500 lenne használható. Néha emiatt kihagyok információkat, hogy beleférjek az 1500-ba.
-
banfiadam
újonc
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék NEM EREDETI AirPodsot árusítani, és nem szeretnék kitiltás kapni ezért. A hirdetéseim alatt leírom, hogy nem eredeti, és jelenleg 2-elégedett vásárlóm van. Nem értem ha nem verek át senkit ezzel és még örülnek a terméknek is akkor miért ne árusíthatnék?
Válaszukat előre is köszönöm!
További szép napot! -
válasz
Vismajor01
üzenetére
A topik lapozó mellett jobbra van a listázási beállítás, ott lehet beállítani, hogy a kezdő blokk az utolsó legyen.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem nem ezt csinálja. Zászló nekem az utolsó saját kommentre ugrik. Nekem az lenne evidens hogy a zászló ezt csinálja, magára a topik nevére kattintva pedig csak simán a végére.
-
-
-
Golden9
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mégis néha a már meglévő hsz-be szerkesztik bele az utánuk érkezőre a választ.

-
Golden9
veterán
válasz
lezso6
üzenetére
A számozást és az időpontokat is nézd, a #9, és a #10 utólag került oda, az öt perces szerkesztési időn belül.
( #Nagyon ráérek .)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#1 ÁdámÚj I Válasz I 2023.11.27 00:01 I V
Én vagyok Ádám.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#2 Béla > Ádám #1Új I Válasz I 2023.11.27 00:02I V
Szia Ádám!
#3 Cecil > Béla #2Új I Válasz I 2023.11.27 00:03I V
Szia Béla!
#4 Dagobert > Cecil #3Új I Válasz I 2023.11.27 00:04I V
Szia Cecil!
Új I Válasz I 2023.11.27 00:05I V
Szia Dagobert!
- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Új I Válasz I 2023.11.27 00:09I V
Szia Freeman, neked is! (Első al-hsz.)
- - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -Új I Válasz I 2023.11.27 00:10I V
Szia Honduras, neked is! (Második al-hsz.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Új I Válasz I 2023.11.27 00:06I V
Szia Eva!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Új I Válasz I 2023.11.27 00:07I V
Szia Freeman!
Új I Válasz I 2023.11.27 00:08I V
Szia Gina!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
válasz
Vismajor01
üzenetére
A zászlónak ez a lényege.

Írja is a tooltip, ha fölé viszed az egeret. -
Vismajor01
addikt
válasz
gyulaszu
üzenetére
Rosszul irtam. Ha én vagyok az utolsó hozzászóló akkor a zászló működik, de ha volt és én már olvastam, de elmegyek az oldalról akkor ha a zászlóra nyomok akkor a saját hozzászólásomhoz ugrik, az utolsóhoz.
Ezt megnézem, köszi! hol találok ilyenféle beállítási opciókat? Fejemre kattintva-beállítás-ott semmi ilyesmi
-
-
Gardaai
senior tag
válasz
lezso6
üzenetére
Az feature, hogy válaszolok egy kommentre és utána az oldalankénti 200 kommentből már csak 4-et látok? Ennek mi értelme? Fentről jövök lefelé mondjuk 2 hét kihagyás után, végig olvasom, ha reagálni szeretnék pár kommentre, nem tudok, csak ha több lépés árán visszamegyek az x-edik oldalra vagy a legutolsóra szűretlenül minden egyes komment írás után, mert utána már csak pár kommentet látok ami azzal egybe van kötve? Vagy lehet csak én nem értem ennek a működését.
Szerk.:
na most pont új oldal kezdődött, elő is jött a feature amit egyáltalán nem értem miért jó:
Ez miért jó, hogy a kommentedre reagálva, már csak ennyit látok a frissülés után?
Aktív témák
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez miért jó, hogy a kommentedre reagálva, már csak ennyit látok a frissülés után?