- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Vismajor01 #22195 üzenetére
Az állítható be, hogy a topikokra kattintva az utolsó blokkot mutassa mindig.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
válasz Vismajor01 #22195 üzenetére
Mivel nincs buborék a számmal, ezért a zászlóra kattintva oda ugrik. Vagy valamit teljesen félreértek...
gyulaszu
-
válasz Golden9 #22196 üzenetére
Akkor valamit félreértesz. Azért lenne az #5 után a #9 meg #10, mert utóbbi kettő az válasz az #5-re? Nem szálak lennének, mint pl redditen, hanem ha pl én egymás után 3 embernek válaszolok, akkor azt egybevonná, mintha egy hozzászólásban válaszoltam volna mindenkinek. Mindig sorrendben maradna minden.
-
Golden9
veterán
válasz lezso6 #22191 üzenetére
Csak addig lesz sorban, amig valaki nem válaszol az 5 perces szerkesztési időn belül az utána érkező hsz-re.
Van egy topikban 5 hsz, majd az utolsó írása után 5percen belül jön még 3, ekkor az ötödik írója válaszól a hatodiknak, és a nyolcadiknak. Ezzel igy lesz a hsz-számozás.:#1
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
#5#9 (Első al hsz.)
#10 (Második al hsz.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------#6
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[ Szeretkezve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz lezso6 #22190 üzenetére
Arra nincs lehetőség, hogy ha elmentett topikoknál én vagyok az utolsó hozzászóló, akkor a végére ugorjon ne az elejére? Urambocsá soha nincs semmi okom az első oldalt megnyitni, az utolsót meg elég sok. De ha én vagyok az utolsó hozzászóló akkor ahogy én látom, nincs erre lehetőség
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #22190 üzenetére
Most megnézegettem amiket linkeltem és akkor nem így működött. Ez tuti!
Írom is, hogy 3 kommentet látok csak. Most normálisan működik, akkor azóta lehet javítva lett. Mostanában nem pötyögök olyan sokat, szóval lehet amik voltak bugok javítva lettek és/vagy nem tűnnek meg fel.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
válasz Gardaai #22188 üzenetére
Ez nem bug, hanem feature. Ha írsz egy hozzászólást, akkor mindig arra az oldalra ugrik, ahol az új hozzászólásod van. Közben meg ugye írhattak mások, így ha pl #123 volt az utolsó amit láttál, akkor nem biztos hogy #124 lesz a te hozzászólásod, hisz ha rajtad írnak még ketten azelőtt hogy elküldted, akkor #126 lesz. És ha 25-ös bontás van, akkor a #126 már a következő oldalon lesz, s oda irányít.
-
-
Gardaai
senior tag
válasz lezso6 #22187 üzenetére
Már nem szoktam figyelni hogy jön elő meg mi, de ami rengetegszer előjön pl. írok egy korábbi hozzászólásra vagy nem (tudom mitől függ), akkor frissítés után random csak 4 vagy éppen amennyi hozzászólást látok. De ezt már szerintem ide is raktam korábban.
Szerk.: ja ez az ajánlós topik, a buggosba írtam, ahogy nézem többször is: [link]
[ Szerkesztve ]
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
-
válasz ledgeri #22184 üzenetére
Csak azokat vonná össze, ami egy embertől származik és egymás után van. Ha más szól hozzá közben, akkor már nem lesz összevonva. S ez csak külsőség, tehát technikailag külön-külön hozzászólások, ezért elérhető maradna a nem összevont nézet is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz lezso6 #22164 üzenetére
Ha erre, agy ilyenre jönne válasz akkor az hogy nézne ki? Ha minden másolódik akkor egy "veszekedős, vitatkozós" fórumban csak a legutolsó hsz-t kell majd elolvasni, mert minden benne lesz!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Gardaai
senior tag
válasz Golden9 #22182 üzenetére
Nekem mindig kettős érzésem van ezzel kapcsolatban.Terjedelmes szövegeknél ez olyan szintű kavalkádot eredményezne, hogy azt én nem szeretném látni vagy akkor legyen alapból összecsukott állapotban.
Az tény, hogy jelenleg is jó pár bug van a jelenlegi működésben is, tehát így sem lehet 100%-osan visszalépegetni, illetve nagyon korlátozza a használatot.
Az már eleve egy sokkal jobb megoldás lenne, ha nem az adott hozzászólást szedné ki külön oldalra egymagában, hanem az adott oldal, adott hozzászólásához ugrana amit akár háttérszínezéssel megjelölne.
De már azzal is ki lennék békülve, ha a #19481-re hover, tooltip, modalként ugrana fel a hozzászólás szövege és ha akarom, akkor lenne ott egy ugrás a hozzászóláshoz ami az eredeti funkciót tartalmazná.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Golden9
veterán
-
válasz Vismajor01 #22174 üzenetére
Tampermonkey szkripttel be lehet kapcsolni, hogy színezze a hsz. cellát, akkor elég feltűnő. Nem tudom, ezt miért nem alap, nem hiszem, hogy nagy munka lenne implementálni.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
MODERÁTOR
-
válasz FoxiestFox #22177 üzenetére
Fórumozni pivot módban kell.
-
félisten
-
Pont az a lényege a fenti összevonásnak, hogy külalakra egy hsz-nak látszik. Miközben logikailag tárolva van hogy kinek megy a hsz így akár kiemelhető az, hogy melyik választ küldték neked.
A 21:9 nem arra való, hogy egy oldal nézz rajta. Sőt, WQHD felbontástól a sima 16:9 se, azon is elfér kettő.
-
0xmilan
addikt
Ha kitoltene a forum a 34"-t, akkor olvasas kozen nem talalnad meg, hogy hol kezdodik az uj sor, ami fel meterre van az elozo sor vegetol.
-
Vismajor01
addikt
Sztem pont a követhetőség romlik, amikor 1 hozzászólás helyett 41 között kéne megtalálnom ami nekem szól. Még linkeltem és képeket egy másik fórumról hogy ott hogy van megoldva, teljesen követhető és jól néz ki. Persze a hozzászólás mezó is szélesebb Amúgy ez mitől függ mekkor a weboldal? Telefonra van optimalizálva v hogy? Nekem 34"on a képernyő 80% szürke mező.
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
cof
veterán
Jó lenne úgy is, hogy amikor már él a válasz vagy új hozzászólás javascript akkor ha valamelyik hsz sorszámára kattintok azt beillessze automatikusan vastagon szedve mint alább csináltam.
#22163 Viktor0610 Igen tudjuk, még mindig feketék a betűk régi szerkesztőben.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
ekkold
őstag
válasz Viktor0610 #22161 üzenetére
Értem. Az is egyfajta válasz - ha nincs válasz (csak akkor tulajdonképpen tök felesleges ide írogatni). Akkor sem fogok elkeseredni, ha leírjátok, hogy "nem tervezzük ilyen funkció megvalósítását", de valamivel mégis korrektebb. Persze ha mégis megvalósul, attól szerintem jobb lenne a fórum.
Az utóbbi hozzászólásom talán arra is vonatkozott, hogy mások sem írták be sem azt, hogy "jó lenne", sem azt, hogy "felesleges, úgysem használná senki".http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
Oldman2
veterán
válasz FoxiestFox #22167 üzenetére
Azt kérte...
-
félisten
-
félisten
-
válasz Vismajor01 #22162 üzenetére
Az az irányelv, hogy a követhetőség miatt mindenkinek külön kell válaszolni. Valamilyen design megoldás kellene arra, hogy össze legyenek vonva ezek az egymás alatti válasz hozzászólások, de egyelőre nem sikerült megszülni esztétikus megoldást. Lásd link.
-
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #22162 üzenetére
Jajj, ne csináljátok már!
Ez azÖtletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
topik, nem aHa beírod ide az ötleted, 100%, hogy megvalósítjuk
.Xiaomi 13T
-
Vismajor01
addikt
-
MODERÁTOR
-
veterán
válasz lezso6 #22133 üzenetére
ha minden igaz, akkor még idén engedélyezni fogja a Mozilla a szükséges feature-t, így majd jó lesz.
121-es bétában már megy [link]The :has() selector is now supported. This allows authors to match elements that has, or "anchors", at least one element matching its relative selector.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Sanyi.mTs
addikt
valóban a tagság érvényessége mellett van hosszabbítás gomb
-
-
-
MODERÁTOR
-
Gardaai
senior tag
válasz Intruder2k5 #22151 üzenetére
Nem ez a kérdés. Hanem 30 napon belül ugyan azt a hirdetést feladtam, csak most "legálisan" fizetett hirdetésként 2 kategóriában.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
MODERÁTOR
-
Gardaai
senior tag
válasz Intruder2k5 #22129 üzenetére
Mi van abban az esetben, ha törlik mert tudatlanság miatt dupla kategóriában hirdetek, törlik azt, majd ugyanazt meghirdetem újra de immár fizetősként, ahogy szabályos két külön kategóriában hirdetni?
-
petya888
csendes tag
Üdv!
Nem férek hozzá régi e-mail címemhez így változtatni sem tudom, tudnál ebben segíteni!?
Köszönöm.
Petya -
válasz macilaci78 #22145 üzenetére
A tiltás lényege, hogy ne kapj róla értesítést, mert valaki zavar, ilyesmi. Ezért kerül mínusz jel a számok helyére is, hogy ha az első oldal végén van, akkor se láss semmi infót. Persze bele tudsz kattintani ha akarsz, s akkor megnézheted mi van.
-
-
Oldman2
veterán
Van-e arra lehetőség, hogy egy adott user számomra történő privát üzenet írási lehetőségét letiltsam?
-
MODERÁTOR
válasz Garfield.37 #22140 üzenetére
Éppenséggel kap reklámmentességet, több feladható hirdetés lehetőségét, hosszabb hozzászólás szerkesztési időt, ignorálás lehetőségét, letiltható hozzászólásokat a hirdetései alatt, stb. Az meg, hogy neked ez egyik sem fontos más kérdés, akkor ne fizess elő, de azt nem mondhatod, hogy nem kapsz semmit.
-
félisten
válasz Garfield.37 #22140 üzenetére
Ha jelképes, miért sokallod?
-
Vismajor01
addikt
Arra egyébként nincs ötlet, hogy lehetne több embernek egy posztban válaszolni, kattintható linkekkel? Látom több topikban is, hogy vki off pár napra, aztán visszajön, és mindegyik hozzászólásra egyenként reagál és megtölt 2 oldalt csak önmagával. DE ha ezt egy posztban akarná csinálni az jelenlegi rendszerben nagyon sokáig tartana.
Egy másik fórum amit használok ezt úgy oldotta meg, hogy minden hozzászólás fejlécében van egy "idézés" gomb, amire ha az ember rányom akkor egyből behelyezi a hozzászólás mezőbe egy "idézet" buborékban, névvel és a hozzászólás idejével. Képekkel illusztrálva: Kép1 Kép2
Itt ha több idézésre nyomok rá akkor többet illeszt be, akármennyit. Így egyszerre akár 5 poszthoz is hozzátudok szólni egy adott fórumban.[ Szerkesztve ]
-
válasz liszi70 #22134 üzenetére
Hát igen, bárcsak minden így menne. Ez is csak pillanatnyi megvilágosodásomnak köszönhető, hogy sikerült, anno már foglalkoztam vele jóval hosszabban, de nem jutottam semmire. Most meg kb 5 perc alatt rájöttem hogy lehet megoldani.
-
válasz Garfield.37 #22135 üzenetére
De akkor miért fizettél elő két éve, ha nesze semmi fogd meg jól?
Két éve egyébként BLACK FRIDAY akcióban vettél 7992 forintért prémium tagságit, szóval akció volt. Az eredeti ár az 9990 Ft volt. Ami tavaly a brutál infláció miatt lett emelve 11990 forintra, habár megjegyzem: ennél jóval magasabb volt az infláció. Sőt, reálértéken a mostani 11990 forint az olcsóbb, mint két éve a 7992 forint. Ennyire romlik a nemzeti valuta.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Garfield.37 #22135 üzenetére
Mondjuk azt még mindig nem tudtuk meg, milyen funkciókra vágynál, hogy megérje neked is, hátha az is olyan gyorsan bekerül, mint pár sorral feljebb liszi70 kérése.
-
Garfield.37
tag
válasz Intruder2k5 #22131 üzenetére
Azt gondolom hogy te is tudod hogy arra szokták azt mondani hogy nesze semmi fogd meg jól.
Igazából az volt a meglepő hogy 12 ezer forint a prémium tagság, pedig bőven elég lenne érte a 8000 forint is.
De 12 ezret már számomra nem ér meg.Üdv : Garfield.37
-
válasz liszi70 #22132 üzenetére
1. Eszembejutott egy CSS trükk, úgy néz ki ezzel működik, visszamenőlegesen.
Sima idézet
Több
SOROS
VESZÉLYES
idézet
A szerkesztőben látszólag több sor van idézetben külön-külön, de miután elküldöd, akkor már jó lesz.
Több
soros
idézet
kihagyással
egymás
után
Ez jelenleg Firefox alatt MÉG nem működik, mert nem képes a szükséges CSS feketemágiára (:has()), de ha minden igaz, akkor még idén engedélyezni fogja a Mozilla a szükséges feature-t, így majd jó lesz.
2. Lehet az idézet formázása után sima formázás, csak ki kell kapcsolni az idézetet a gombra kattintva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
A szövegformázásban nemrég lett bevezetve az "Idézet" lehetőség. Ez tök jó lenne, mert egyszerűsítheti és gyorsíthatja az írást. De számomra így nem jó, nem is használom, mert:
1. Minden bekezdéshez, tehát minden egyes enter-használat utáni szöveghez külön idézőjelet tesz be. Így néz ki: [kép] Ez egy darab idézet, de egy vagonnyi idézőjel. Zavaró és felesleges, azt a látszatot kelti, mintha egy csomó külön idézet lenne, holott ez 1 db. Az elején meg a végén kell idézőjel a magyar nyelv szabályai szerint.
2. Számomra megnehezíti a használatot, hogy az idézet formázása után gyakorlatilag semmit sem lehet már írni a posztba, mert az idézet utáni enter viszi egyre lentebb a vége-idézőjelet, és minden idézet lesz, amit később írok. Persze újra lehet formázni, és kivenni belőle az Idézetet ahol nem kell, de felesleges plusz meló.
3. Nem feltétlenül előnyös az idézettel formázott szöveg halványítása. Értem én a célt, hogy ilyen formán is leváljon a normál szövegtől, de így olyan látszatot kelt, mintha az a rész off volna. Szerintem elég a dőlt betűvé alakítás + az idézőjel.
Egyéni fontossági sorrendben írtam a 3 pontot.
Lehetséges ezeken változtatni?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Garfield.37 #22130 üzenetére
Szia!
Azt, hogy érted, hogy nem kaptál érte semmit? A prémium menüben fel van sorolva, hogy milyen előnyökkel jár a tagság, amíg az érvényes. A lejáratot követően ezek persze megszűnnek.
-
Garfield.37
tag
Sziasztok!
2021-ben fizettem a prémium tagságért 2 évre 8000 forintot, de nem kaptam érte semmit.
Tegnap járt le a prémium tagságom és döbbenten látom hogy már 12000 forintot kelle fizetni a semmiért újabb 2 évre.Üdv : Garfield.37
-
MODERÁTOR
-
Gardaai
senior tag
válasz Intruder2k5 #22127 üzenetére
Ez a pont azt is tiltja, hogy ha nekem van egy ingyenes hirdetésem, 2 nap múlva lejár és nehogy elfelejtsem, törlöm, majd létrehozom az újat? Tehát 30 napon belül ugyanazt meghirdettem. Nem tiszta, így elsőre.
-
MODERÁTOR
válasz Gardaai #22126 üzenetére
Nincs rendben (ÁSZF III 11/18.), jelentsd a hirdetést és megnézzük.
-
Gardaai
senior tag
Ugyanazon hirdetés nem lehet duplikálva 2 különböző kategóriában sem. Ez tiszta sor.
De ha valaki kihasználja és folyamatosan törlik, újra létrehozza, törlik, újra létrehozza, mert nem képes 300 Ft-ot fizetni, ezzel nem kéne valamit csinálni?
Warn és/vagy hirdetés létrehozás korlátozással? Vagy ez így rendben van?↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
macilaci78
nagyúr
válasz Viktor0610 #22120 üzenetére
Ez a Felhasználó igénye. Biztosan van egy másodlagos accountja, amivel az elsődleges pozitív értékeléseit írja.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Golden9
veterán
válasz Viktor0610 #22120 üzenetére
Szinte mindig inkognitó módban vagyok, talán akkor szoktam rá amikor elkezdtem a neten bankkártyával vásárolgatni.
[ Szeretkezve ]
-
MODERÁTOR
-
Golden9
veterán
válasz Viktor0610 #22116 üzenetére
Chrome, inkognitó mód.
De miért kell szegény sötét módot sütiztetni?[ Szeretkezve ]
-
MODERÁTOR
-
Golden9
veterán
A sötét módra váltást nem lehetne megjegyeztetni a rendszerrel, hogy ne kelljen minden bejelentkezés után átkapcsolni?
Sokszor órákon át használom a fórumot, amikor észreveszem, hogy világos módban vagyok.[ Szeretkezve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vismajor01 #22113 üzenetére
Engem nem szokott kijelentkeztetni, gyakoribb a hálózati probléma: elküldöm a hsz-t, közben valami hibára fut, hogy a macska rúgja meg...
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #22111 üzenetére
Köszi, a megoldasra en is rajottem, a javaslatom pont az h ez ne a user gondja legyen, meg en is neha ranyomok reflexbol. Plusz magatol ertetodonek tunik hogyha megker h jelentkezzek be akkor amit eddig csinaltam elmenti cachebe.
-
Golden9
veterán
válasz Vismajor01 #22110 üzenetére
Lap duplikálása, és azon jelentkezel be, majd visszaváltasz az elsőre elküldöd a hsz-t.
[ Szeretkezve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vismajor01 #22110 üzenetére
Felugró ablakra mégse, a szöveget kijelölöd, vágólapra másolod...
-
Vismajor01
addikt
Kérdés,
Nem lehetne megoldani, hogy amikor írok egy hozzászólást és elakarom küldeni, és felugrik egy ablak, hogy jelentkezzek be mert közben kijelentkezett (közbe be van pipálva h maradjon bejelentkezve...). Ha meg bejelentkezek és rányomok h belépés akkor újratölti az oldalt és az írt hozzászólásom elveszik.
Nem lehetne ezt egy kicsit felhasználóbarátabbá tenni? Legalább vmi popup mikor rámész a hozzászólás küldésre, hogy nem vagy bejelentkezve, másold ki különben elvész, vagy jegyezze meg v nemtudom
-
Troy.
addikt
Terveztek idén BF akciót a prémium előfizetésre? 2-3 éve még volt.
Miért nem?
.
-
ekkold
őstag
Arra gondoltam, hogy ahogyan a hozzászólásokba lehet képet beilleszteni, url megadásával, mi lenne ha hasonló módon mp4 videókat is be lehetne illeszteni? A legtöbb böngésző le tudja játszani közvetlenül (külön letöltés nélkül). Pl: [link] most linkként van berakva, de pl. megjelenthetne a kezdő képkocka, amire kattintva elindul a lejátszás. A HTML5-be simán beszúrható így egy video file.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
félisten
válasz Viktor0610 #22106 üzenetére
Minden agyrém számomra, ami kétlépcsős. Ezt utálom a modern internetben, én értem hogy biztonság és minden, de túl sokat adtunk fel a komfortból érte.
Köszi a válaszokat. -
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #22104 üzenetére
Bekapcsolod a 2 lépcsős azonosítást (szintén biztonsági feature ), nem kell semmi jóváhagyás.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #22104 üzenetére
Igen lehet, biztonsági okokból.
-
félisten
Lehet tudni, miért kellett az e-mailben aktiválós hirdetésfeladás agyrém Hardverapróra?
-
vlevi
nagyúr
A jó megoldás az, ha már reklám van a felületen, akkor legalább ne kapjak tőle epilepsziás rohamot.
Ne menjünk el abba az irányba, hogy, adblock, vagy előfizetés.
Mert, mi van, ha én olyan aberrált perverz vagyok, aki szereti nézni a reklámot, de csak a jó reklámot???
A harmadik megoldás az, hogy a pörgő reklámfeliratot átírják úgy, hogy ne akkortól kezdje a forgást, amikor megnyílt az oldal, hanem, amikor tényleg el is kezdi megjeleníteni a reklámot. Biztos van rá valami megfelelő event js-ben.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest