Hirdetés
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nalam eleg gyakran elöfordul egy hiba:
A hozzaszolasok listazasanal összecsusznak, egymas hegyen-hatan vannak az ''aktualis forum'', ''aktualis tema'' ill. ''hozzaszolasok'' feliratok es a hozzajuk tartozo legordulö menuk, gombok. Nem mindig es nem mindig egyforman.
Ez feature vagy bug?
Ha kell tudok screenshotot is prezentalni. Amugy operat hasznalok. -
Sanya
nagyúr
már párszor kérték, de a moderátorok és a házigarázdák azt mondták, teljes joggal, hogy akkor teljesen chatszerű lenne a fórum. és ez fórum, nem chat. privát üzenetnek ott a mail(ugyanazt tudja nem?), icq, msn, aol yahoo, mirc..sorolhatnám(chat.hu, trefort)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
joe69
senior tag
a moderatoroktol azert ELVARNAM hogy valaszoljanak a kerdesekre... -
WN31RD
addikt
Bizony, bizony. Nem hiszem, hogy nagy dolog lenne megcsinálni (annál hasznosabb lenne viszont), hogy beállítható legyen, hogy a HUP.hu fórumához hasonlóan a legutolsó hozzászólásnál nyíljon meg a topic, de anélkül, hogy fordított sorrendben lennének a hozzászólások.
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
engusz
veterán
Csak akkor van gáz, ha rendszeresen vagy állandóan fordul elő. Rád nem jellemző.
Szerk.: Amikor több embernek szeretnél válaszolni, akkor egy hozzászóláson belül is meg lehet tenni.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Sanya
nagyúr
Bencom:
hála Istennek, ez a fórum nem phpbb2 alapú, mert attól hányingerem van. ez a ph fórumA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
[amne]
senior tag
Moderátorok majd észreveszik és jól kifingatják Ezért moderátorok. Komolyra fodítva, sokáig én is azt mondtam hogy ne legyen a régieknek kiváltsága friss userekkel szemben (direkt nem használok konkrét fokozatokat) mert az csúnya dolog. De egyre inkább azt látom hogy szükség van erre. Mindenki észrevette gondolom hogy milyen hozzászólások/topicok születnek. Kell a szabályozás. Mostmár ez a véleményem. Az hogy ez mennyire veti majd vissza a regisztrálók számát már más kérdés, talán nem is akkora baj mint a színvonal csökkenés.
-
engusz
veterán
De a Pistike elvette a lapátom...
Kérlek, hogy figyelj oda és próbálj meg normális keretek között fórumozni. Ha mégegyszer meglátom, hogy ''chat'' szerűen 1 percenként gyártod a hozzászólásokat, akkor egy időre elbúcsuszhatsz a nevedtől.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Bencom
senior tag
Ez csak azt akarta kideríteni, hogy egyre gondolunk e.
De ha gondolod, azt a hsz-t törölheted...
Aszondod, kicsit túlfeszítettem a húrt?
Bocs, csak próbálkozom, de tényleg kérlek, töröld ki.
S bűneim megbocsátásra találnak )
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
engusz
veterán
Ez nem játszótér! És nem is chat!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
[amne]
senior tag
Igen, budapesti. Bár nem értem hogy gondoltad a ''web részét'' de oké bármibe benne lennék. Én olyanra gondoltam amit egy példán keresztül tudnék levezetni, mert fáradt vagyok és általánosságban leírni nem tudom most . Tehát lenne a Letöltések menüpont alatt, hogy alaplapok -> XY alaplap. Itt lenne egy rövid ismertető szöveg az alaplapról, hány REV jött ki belőle melette felsorolva BIOS, driverek, szoftverek, stb. Lenne még két link, egyik a PH! adott termékről írt tesztje, másik a termék gyártójának oldalán írt ismertető.
Így mindenki egy helyen megtalálná az alaplapjáról az informásiókat, letölthető cuccokat, és biztos lehet abban hogy a letöltött BIOS az ő lapjához megfelelő. Ugyanezt végig lehetne vinni minden terméken, lenne még egy plusz link ami pedig a termék ph-s fórumára dobna, így talán a régi dolgokhoz se nyílna annyi új topic, mert elég csak megnézni letöltések között, és ott lenne linkként. Én ezekre gondoltam, de várjuk meg amíg egy illetékes szól hogy egyáltalán szükség van a fejtörésre, vagy már ők is gondolkodnak valamiben csak még nem kivitelezik.
Ja és szerintem a továbbiakat vagy egy külön topicban vagy mailben kéne megbeszélni, mert már fél-OFF -
[amne]
senior tag
Majd _ha_ ez tényleg beépül mint feature, akkor szerintem számolni kell azzal hogy, egyes hmmm.. géppuskakezű userek, sok-sok szmájlit fog használni, egymás melett, ami engem már manapság is idegesít, de ha ilyen egyszerűen lesznek beilleszthetőek akkor ez mégjobban el fog szaporodni.
Tehát javaslatom, hogy a ''word szerű'' beszűrást vagy csak a szövegformázásra terjeszd ki, vagy pedig a szmájliknál valami limitet kéne alkalmazni. Ha ezekre te is gondoltál akkor tárgytalan, ha időszerű lesz akkor meg kitaláljuk melyik a jobb megoldás. -
Bencom
senior tag
RE:
Az új hozzászólás ablakban levő vigyoripofák beillesztését jó lenne egyszerű kattintással elérni, és a Félkövér, dölt, aláhúzott sorformázást jó lenne WORD szerűen megcsinálni.
Még nem adom fel!!!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Pá
addikt
Szerintem van ilyen gomb...
Legalábis ha jól értettem mit akarsz, akkor az a két nyíl(hogy milyen sorrendben adja ki a hozzászólásokat) megoldja minden problémád.
Ott van mindjárt a linkjeid felett.
Ha meg félreértettem, akkor bocs...''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
westlake
félisten
jogos
az is jo lenne, ha belepek egy forumba, miert az elso oldalra dob?
a legotobb ember azert lep be, hogy valaszoljon az utolso nehany hozzaszolasra, akkor meg ugye le kell ''gorgetni'' a hozzaszolasokat, aztan atlepni az utolso oldalra...
esetleg legalabb legyen egy gomb, amivel egybol az utolso oldalra lehet ugrani...
[Szerkesztve]Play nice!
-
Pá
addikt
Új ötletem van.
Nem tudom megoldható-e. Mi lenne, ha a jobboldali ''utolsó hozzászólások'' linkjei mögött lenne zárójelben egy szám, ami azt jelezné, hogy hány hozzászólás érkezett ahhoz a topichoz, amióta utoljára arra jártam?
Vagy ha az egyszerűbb, akkor azt mutatná, hogy összesen hány hozzászólás érkezett a topichoz én meg megjegyzem, hogy mennyi volt, amikor utoljára benéztem.
És ez csak akkor frissülne ha én is frissítek, na?''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Mondjuk ha csak az lenne a baj, hogy van akit idegesít, akkor azt is lehetne csinálni, hogy be lehetne állítani, hogy frissüljön-e neked, esetleg azt is, hogy milyen időközönként, de ha nem, hát nem, csak felvetettem.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Sanya
nagyúr
-
Pá
addikt
Bocs, ha már korábban volt róla szó, de azt nem lehetne megoldani, hogy a baloldali sáv, ahol azok a topicok vannak, amikhez legutoljára szóltak hozzá automatikusan frissüljenek? Mondjuk percenként. Mert van, hogy hozzászólok egy topichoz, várom a választ, de közben elkezdek olvasni egy másikat, amiben van mondjuk 70 hozzászólás és amíg azon átrágom magam, addig nem látom, hogy válaszoltak-e már a hozzászólásomra, hacsak nem frissítgetek állandóan.
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
westlake
félisten
annyira nem tartom fair dolognak, hogy valaki a seftelessel lesz ph! addikt 4 honap alatt, mas meg 3 ev alatt lesz addikt, mert csak szakmai dolgokhoz szol hozza
[Szerkesztve]Play nice!
-
Bencom
senior tag
Hmm...Látszik, hogy meccs van, sehol senki...
HAJRÁ HOLLANDOK!!!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Sanya
nagyúr
jaja. és az új topicokat meg azonnal törölni kéne. lenne 1 far cry topic, és abba lehetne írni. ha most rákeres vki a far cry-ra feljönegy csomó felesleges topic, amire a far cry c topicban is válaszoltak volna:
Far Cry II ez ok
Far cry help ezt minek?
Farcry multiban-hogyan? detto
Farcry benchmark / 6800 performance detto
Far Cry ez ok
Far cry dvd-rom eladó! ez ok
Far cry - hoz patch ez minek?
Farcry gondok detto
Farcry multi detto
Farcry nem indul! detto
Far cry kérés!!! detto
új farcry kiegészítő!!!
Deltaforceblackhawkdown - telepítés és far cry
Far cry szerver
Csalások, kódok far cry-hoz?
Far cry vs. 9700
Far cry szerver
Far cry és egyéb dx9-es játékok kontra vga-k
Far cry: mi baja? (mi bazdmeg, város!!)
Far cry érdekesség...
Far cry - 0 fpsA bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
joe69
senior tag
mar 1* irtam, de nem kaptam valaszt, szoval jo lenne a privat uzenet lehetosegenek bevezetese!
-
Bencom
senior tag
Hmm...
Én is pont ezen törtem az agyam, de én arra jutottam, hogy úgy lenne a jó, ha a topic nyitásnál ha beírja a topic címét, akkor először automatice elindul a kereső, és ha hasonló topicot talál(kéne egy szinoníma szótár...), akkor annyi a topicnyitásnak, feljönnek a talált topicok, és alá egy szöveg, feltűnően:Ilyen már van, válogass ezek közül!
Na?
De persze lenne egy felirat, miszerint: Használd előbb a keresőt!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
westlake
félisten
haliho...
nekem olyan otletem lenne, hogy az ujoncoknak ne legyen egyeni alairasa, hanem amig tagok nem lesznek, addig a ''mielott egy uj topicot nyitnal, kelek, hasznald a keresot!'' szoveg szerepeljen
szerintem tul sok ''felesleges'' topic indul, mivel az ujak nem ismerik a ph!-t..
MOD: ne is az alairasaban, hanem mielott uj topic nyilna, irja ki neki ezt a szoveget..
[Szerkesztve]Play nice!
-
engusz
veterán
Egy csöppet sem vagyok otthon ebben a világban. Ez a három szó nem mond túl sokat. Csak következtetni tudok. Valami kernel hiba volt, amit kihasználtak és ezáltal leterhelték a rendszert?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Bencom
senior tag
Köszönöm.
Próbálkozom, de látod milyen a hozzáálásuk: Az istennek sem hagynak békén...
Mod:Van bennem annyi ''cucc'', hogy nem oda fogom őket beírni/bővebben link, tudod/.
Mellesleg jártam ott, és tudom, hogy mire való, de ez nekik szól:
BENNEM MÉG VAN ENNYI BECSÜLET.
[Szerkesztve]nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Som@
őstag
Ez nem ebbe a topicba való, hanem ide Bővebben: link
Amúgy Te is változtass a viselkedéseden. (Ne kérdezz vissza, hogy miért, inkább kicsit gondolkodj el kérlek! ) A többi fórumozót pedig majd mi szemmel tartjuk. De ha éppen aktuálisan piszkálnak, jelezd nekünk valamilyen formában...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Bencom
senior tag
Egy kérdés:
Hogyan tudnám lekoptatni Gambitot, és az általa ellenem hangolt csapatot?
Lásd: Lámatopic, Arckép request, és majdnem mindenhol, ahol eddíg jártam...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Flashy
veterán
na leirom megin a javaslatomat, hátha
legyen jobb oldalt a legutobbi hozzászólásaim lista, meg bal oldalt az általános meg a hardverpiac legutóbb hozzászólt topikjainak listája is hosszabb (esetleg lehet a szakmai lista is hosszabb). elfér... -
engusz
veterán
Hosszú ideig nem lehetett megnyitni az oldalt. Mi volt a baj?
-
Cane
őstag
Yeahh... a brand new IQ champion comin':
Üdvözlünk geci-maci!
Regisztrált tagok száma: 18293▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
mr.geeZ
aktív tag
...Mint ahogy lennt, a téma szerinti kibontásnál a PROHARDVER! link a hírek felett (a hírek nyilván jól vannak linkelve), de ez valszeg amúgy se a ti ''hatáskörötök'', szóval sry, csak megjegyeztem, hogy ti is megjegyezhessétek
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
kamikaze boci
őstag
Parci: egy sütis kedvencek a legutolsó hozzászólások alá megoldható vajon?
egyéb állatfajták
-
Vitus
őstag
Az új szerver nem tűnik nekem gyorsabbnak a réginél sőt. Mi ez a lassúság? Vagy vissza lett rakva a régi masina?
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
Som@
őstag
Egy kép többet mond ezer szónál.
Bővebben: linkNe a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
nagyúr
-
mr.geeZ
aktív tag
Ha az index-ről jövök a ''prohardver.index.hu'' -ra, akkor:
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.
Reason: Could not connect to remote machine: Connection refused
(én pl. index-el nyitok, és amikor végigolvastam nyomok mindig a PH!-ra a lenti linkre, de most nem megy...)Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Pacák
senior tag
Ha átállítom a hozzászólások számát, illetve megfordítom a hozzászólások megjelenítésének irányát, akkor mindig átdob az aktuális fórumoldalról ide: Bővebben: link
Nuclear launch detected
-
nagyúr
válasz BobMaster #22 üzenetére
Elgondolkozok rajta, mert tényleg bosszantó szerintem. Nemsokára lesz nálunk is (otthon) gyors net, azt azzal kényelmesen tölthetek fel a PH!-s szerverre drivereket. Ráadásul, akkor büszkén mondhatom el magamról azt, hogy tettem is vmit az oldalért. Gondolom van ftp...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Mennyi?
aktív tag
Ha ez bug(!?), akkor ugyanezt csinálja a blokkméret megadásnál is.
Az adott témacsoporton belüli témalista lekéréseknél nekem az is elő szokott fordulni(IE6), hogy ha 300-ra van állítva akkor az utolsó hsz idejét már nem látom mert kicsúszik a keretből (mintha rosszul tördelné). Ugyanez viszont a 30-as blokk megadásánál már nem fordul elő!? /A többi mérettel már nem próbáltam./ -
nagyúr
Ezt én komolyan nem értem, de most már lehet, hogy tényleg bennem van a hiba. Mi is az oldal neve? Pro? Azaz professzionális hardver oldal? Mennyiből ál egy olyan házigazdát kitüntetni egy olyan feladattal, hogy az aktuális drivereket le lehessen tölteni a kedvenc oldalról és ne kelljen mindig a különböző cégen honlapjain bogarászni drivereket... Bezzeg 2002-es driverek vannak dögivel, meg directx 7... Na jó van....
-
Bencom
senior tag
Az utolsó hozzászólás rész mennyire van most újabban korlátozva?
Nekem tizenháromnál tart éppen...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
MUŁĐER
addikt
Opera-ban elcsúsznak balra az akutális fórum,akkor hogy hányas oldalon vagyok meg ezek a gombok,egymásba belecsúsznak elég ronda.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Bencom
senior tag
Az új hozzászólás ablakban levő vigyoripofák beillesztését jó lenne egyszerű kattintással elérni, és a Félkövér, dölt, aláhúzott sorformázást jó lenne WORD szerűen megcsinálni.
Még nem adom fel!!!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
Parci!
Tibi98-nak magától megjavult a dolog...
Azt mondta, addig próbálkozott, míg jó nem lett.
De az a kis h... lusta volt ide megírni, pedíg szoltam neki, hogy írjon, ha sikerült.
Persze azóta ez már egy második topic...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
[amne]
senior tag
Hát ma nagyon ráérek bug vadászatra úgyhogy egy új: Letöltések menü, utána bármelyik menüpontra kattintok ez jön elő:
Warning: pg_exec(): supplied argument is not a valid PostgreSQL link resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Remélem nem baj hogy beszúrtam ide. -
Gambit
őstag
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de nem müxenek a szmájli beszúrások a http://crab.wc.hu/keret.cgi?/index.html címről.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
[amne]
senior tag
Na megmondtam
Amúgy csak teszt, átnevezett topicokat hogy kezel jobb oldali menü.
Tökéletesen hozzászólás megírásáig régi cím szerepel jobb oldalon, mad utána már az új.
[Szerkesztve] -
HÁZIGAZDA
Ide írjátok a bugokat, ezt a topikot figyelem..
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
[amne]
senior tag
Hát szerintem ennél jobb helye nem is lehetne, már előző topicja is azért indult hogy készítők figyelmét felhívjuk hibára. A ''bug az új PH motorban'' pedig amennyire én tudom most nyílt vmikor hirtelen felindulásból, mivel nicns is új ph motor ezért teljességel inkompetens ésk érem monnyon le..
-
Agyasima
őstag
Pont ezek jelentkeznek nálam is... mily meglepő: Mozilla 1.6-tal.
[szerk] talán jobb helye lenne ezeknek a postoknak a ''bug a z új PH motorban'' v milyen című totyikban...
[Szerkesztve]toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
[amne]
senior tag
Valóban ezt kifelejtettem pedig eszemben volt. Én megnéztem IE alatt is létezik a hiba tehát:
4: ''Irányváltó gombok a főoldalra dobnak'' bug, IE és Firefox alatt is létező hiba, a fórum hozzászólásainak csökkenő vagy növekvő sorrendjét változtató gomb a Fórum főoldalrá dob vissza. (az irány váltás egyébként sikeres) -
nagyúr
A letöltés résznél ott vannak a kőkörszaki driverek... De az újjak miért nincsenek?
-
[amne]
senior tag
Én csak azt szeretném kérdezni hogy az említett Mozilla/Firefox bugok javításai megtörténnek e majd valamikor, nem sürgős lehet velük élni de bug. Leírom még egyszer hogy ne kelljen másikban keresni:
1. ''Kicsúszik az alja a topicoknak'' bug, némely topic 1. hsz-e kicsúszik mintha egy másik ''frame''-ben lenne. Kijelölés és egér lehúzásával ''legördül''. Ekkor természetesen a teteje csúszik ki.
2. ''PH! logó frissít'' bug, a nagy PROHARDVER! Az Online... logó, nem a főoldalra dob, hanem frissíti az adott oldalt.
3. ''Cikkek, opció gombjai becsúsznak balra'' bug, ez is csak némelyik cikknél jelentkezik, a hozzászólás írása stb. opció gombok jobb oldalről közvetlenül a legördülő menü mellé csúsznak középre.
Fentieket csak Mozilla/Firefox alatt tapasztaltam, más Firefox userek is megerősítették mind 0.8, mind pedig 0.9 alatt. Mozzila 5-ös motort használ ezért gondolom a többi Mozzila alatt is léteznek ezek a hibák. Internet Explorer 6 vagy újabb alatt ellenőriztem, egyiket se sikerült előhozni.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus épp most zárták be az orrom előtt. Pedig a hsz-t már megírtam, csak postolni nem tudtam.
...mit is akartam írni? Ja, azt hogy ''A fene, akkor most frissíthetem a topiklistám! '' Hmm. Végülis semmi lényeges.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
Pet_i
senior tag
A Javítsuk a Prohardvert! ([link]) topic folytatása.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panther:
Úgy döntöttem átveszem a ''Moderátort keresek'' topikban kitalált okosságot, mégpedig hogy a megválaszolt kérdéseket/bejelentéseket OFF-ba teszem. Szóval ha valaki OFF-ban ír mostantól, akkor jó eséllyel nem fogom elolvasni amit írt. Úgyhogy mindenki legyen ontopic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest