Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
Notes
senior tag
A [/CODE] mintha nem működne... Legalább is a Delphis topik tele van olyan postokkal, ahol a kód utáni szöveg is más betűtípussal jelenik meg.
-
Pacák
senior tag
Szeretném jelezni, hogy Mattyer fórumtársnak - a COOLNESS! team oszlopos tagjának
- eltűnt az avatarja. Bővebben: link -
Bash
őstag
válasz
concret_hp
üzenetére
Érthető, hogy mire gondolsz, és már meg is van valósítva. A jobb oldali hasábban a ''Blokk'' felirat előtt van két fehér nyilacska. A második nyilacskára kattintva (Listázás idő szerint csökkenő sorrendben) pontosan úgy fog megjelenni a topic, ahogy leírtad.
-
Sianis
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
Látod oldalt a Blokk felirat mellett a két kis nyilat? Egyik felfelé másik lefelé...próbáld ki őket! Csodákra képesek! Számodra főleg az amelyik lefelé mutat...
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
kéne olyan hogy a legfrissebb vlahány hszt-t jelenítse meg 1 ből...
pl ha van 1 totyikban 970 hsz és 100 asával jelenítem meg akkor egyből a 871-970 hsz jelenjen meg... és ne az 1-100
sztem hasznos lenne és remélem érthető mire gondolok... -
VladimirR
nagyúr
-
Old Death
senior tag
nem adsl függő.. majd törli a cookie-kat a böngésződ és bejön...
(egyébként sem előfizetés függőek a dolgok, hanem böngésző függőek (FF, IE, Netscape, Opera))
lejjebb javítva, ezt csak a hülyeségem bizonyitékaként hagyom itt
Bencom: nem kell rákattintani.. oda van írva, h mindjárt továbbítunk a fórumba... azért lehet rákattintani, h ha nem működne az autom. beléptetés akkor is be tudj lépni... (ez olyan mint a post írásnál a tovább gomb... arra se kötelező kattintani...)
VladimirR valóban.. erre nem gondoltam... elnézést Red Ant-től, h félre értettem
Köszi, h szóltál!oldy
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
-
Flashy
veterán
átírom ide is a modkeresőből az észrevételemet:
olyat kéne hogy bizonyos cikkekhez ne jelenjen meg a hozzászólok a fórumban ikon, vagy egy gyűjtőtopikra mutasson. pl Catalystnél megegyeztünk hogy egy közös topikban beszéljük meg, nem nyitunk minden verziónak újat, de az aktuális ''megjelent az X.Y-os Catalyst!'' cikknél levő link miatt mindig új kezdődik. -
Bencom
senior tag
miért van az, hogy mikor belépek a felh. nevembe akkor még egy linkre rá kell kattintani, h. továbbítson a fórumba?

de legalább az IT. logót kiszedtétek...
-
RedAnt
aktív tag
Az ADSL elofizetesnel meg a regi logo van.
-
gLes
őstag
Szerintem már az is épp elég sok proci időt eszik, hogy nézi, hogy ki kér értesítést a topicra...figy, most egyetlenegy időpontocskával többet kéne letárolni, és azt is csak akkor, ha egyáltalán kér értesítést a topicról, viszont nem kell MINDEN hsz-nál reagálni, csak megnéznie egy dátumot vagy nemtom
Szal sztem a mailküldés több prociidőt foglal 
-
F-ECT$
titán
Szerintem a ph!-n előforduló belassulások többször jelentkeznének. Gondolj csak bele: a ''motornak'' minden topikra kellene valami figyelőt tenni, ami minden felhasználóra külön eltárolja, hogy mikor lépett be, mikor kapott levelet, mikor lépett be újra. Ez egy csomó prociidőt elfoglal, míg a mostani megoldás csak a mailszervert terheli, de ott meg nem nagyon számít pár perc csúszás, nem úgy, mint itt.
-
gLes
őstag
Nemtom volt-e már, de megint eszembe jutott, hogy szal a témaértesítést nem lehetne megoldani úgy, hogy csak egy értesítést küldjön, ha egyáltalán írtak a topicba és ne hozzászólásonként egyet?
És ha megnézted, akkor újra küldene
Sztem ez egy rakás terhet levenne a PH! mailszervereiről is 
-
Old Death
senior tag
el sem hiszitek... de van bocsánatkérő topic.. Bővebben: link talán ott kéne folytatni az eszme futtatást... a nézeteltérést rendezni továbbra is a ring topicban lehet...

oldy
-
50 CENT
tag
Bocsánat macska, bocsánat MárK, bocsánat Cathfaern
-
50 CENT
tag
Bocsánatot kérek mindenkitől!!
-
Old Death
senior tag
egy olyan javaslatom lenne, h a hírek ugye idő rendbe vannak... de nincs dátum csak egy keletkezési idő (óra:perc) nem lehetne dátumot is írni? mellette sztem nem férne el, de maga az idő felett igen.
Szoktam olvasni a híreket, de vmikor lemaradást kell behoznom és napra pontosan tudom, h mikor olvastam, viszont a cikk címe alapján nem, így vmikor fölöslegesen nyitom meg újra.
tudom jegyzettömb és írjam fel, h mit olvstam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aki ide téved az oldalra és híreknél elvegyül az csak a megnyitás után tudja meg, h mikori a cikk. jó lenne tudni, h mikor keletkezett.oldy
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
altalaban cset-eken van erre lehetoseg - ha ignoralsz valakit (figyelmen kivul hagyast jelent nagyjabol), akkor semmilyen tenykedeserol nem ertesulsz, vagyis nem latod, hogy milyen hulyesegeket ir, nem huzod fel magad szelleme satnyasagan
szerk.: gyors vagyok, mint a villam
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyanítom X-COM arra gondol, hogy ha vki felveszel az ignore listádra, akkor az ő hsz-eit egyszerűen nem írná ki a fórum neked.
-
-
VladimirR
nagyúr
sajnos az oldal maga nem nyujt erre megoldast, de a bongeszobe ha nyomsz egy ctrl+f-et (*szerkesztes menu, kereses) majd beirod a neved, ugy valamivel konnyebben megtalalod a neved - viszont ez csak az eppen megjelenitett lapon keres, szoval meg igy is vegig kell lapoznod a temat, s minden oldalon keresni
moderatorok: ezt az 50 cent nevu hulyegyereket plz fegyelmezzetek mar meg
koszonom -
macska
tag
Új vagyok, csak régen regisztráltam. Nem tudom a hozzászólásaimat megalálni egy adott topikon belül. A jobboldakon ott vannak a korábbi hozzászólásaim, csakhogy ezek az adott topik elejére ugranak, nem pedig az én adott hozzászólásomhoz , vagy hozzászólásaimhoz az adott topikon belül.
Megkérdezném, hogyan tudnám a topikon belül megtalálni az én adott hozzászólásaimat.
A segítséget előre is köszönöm.
-
Avalon
tag
Nah, Hüle vok
Azért thx. -
Avalon
tag
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésemet, de nem tudom, hogy hol lehet leiratkozni arról, hogy egy adott topic minden új hozzászólásáról e-mailt küldjön a PH!. Régen feliratkoztam többre, amiben érdekeltségem volt, de miután már nincs, nem szertnék napi 3-4 e-mailt kapni egy adott topicról.
Hol iratkozhatom le? -
ToBeY
nagyúr
XP Prof_Sp2,Explorer
-
ToBeY
nagyúr
Mitől van az hogy bejelentkezésnél,beírom az usernevem és passom,majd megint kidobja hogy írjam be és csak 2x-ra tudok belépni a fórumba!?
-
X-COM
nagyúr
jó volna egy ignore gomb
-
Vangelis
félisten
Lehet hogy felvetették már de aki esetleg el akarja áruni hogy hány éves beirhatná a Teljes név mezőbe mint
, én.
Csak ötlet, mert sokszor kérdezik egymástól a fórumtársak, hogy ki hány éves, és igy egyszerübb lenne.
Habár lehet, hogy sokan nem az igazat irnák be , de az már legyen az ő bajuk. -
nagyjából akkor lesz megoldva, ha újraírom a teljes kódot és vmiért meggyógyul. ugyanis ha megnézed, refresh után már a mozilla/ffox is jól rakja ki az oldalt, nincs ''scroll''. ergo nem állandó hiba, amivel tudnék játszani, hanem egy random valami. így viszont hogy gyógyítsam?
-
MarKoo
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mert közbe töröltem is. Ezért kaptad ezt a szöveget.
-
pauly
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak nem a brutál topik?
-
Winner_hun
félisten
Hupsz, itt vmi gubanc van. Rámentem egy topicra, ahol válszolni akartam, ami épp az orrom előtt lett bezárva és ez jött ki:
Warning: pg_fetch_array(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 10 in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common_all.php on line 273
Nincs meg a megfelelő jogosultságod!
Eddig csak a Nincs meg a megfelelő jogosultságod! szöveg jött be -
F-ECT$
titán
Kicsit sok a szóismétlés ugyebár

Szerintem mindkét ötlet megvalósítható, bár a 30000 tag kilistázása elég nagy hülyeség, ha csak keresni akarsz. Ekkor ugyanis nem kell kilistázni a tagokat, elég az adatbázist végigolvasni, és a találatokat kell csak listázni. Az más kérdés, hogy miért akarsz egy felhasználóra rákeresteteni. Annak szvsz úgy lenne csak értelme, ha egyéb információkat is meg lehetne róla tudni, pl.: utolsó hozzászólása. -
gLes
őstag
Javaslat:
Nem lehetne azt, hogy amikor fent az INFOTECH-re vagy a HARDVER-re (mikor hol vagyok épp) kattintok és benn vagy a FÓRUM-ban, akkor a másik portálszekcióban is a FÓRUM-ba lyukadjak ki?
MOD: léci-léci
[Szerkesztve] -
dannnnn
senior tag
a fönti logo chip magazin online. a lenti még online pc magazin. maradjon meg csak retronak....
vagy az véletlen.
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
ide is bedobom: (:
parci...
sokan mondták már, hogy meg kellene csinálni, hogy lehessen a felhasználók között is keresni..
szóval nekem lenne egy ötletem erre:
szóval az nem lehetséges hogy ugyebár van az ''aktív tagok'' rész, abból nem lehetne megcsinálni, hogy most ugyebár az utoljára hozzászóló 100at listázza ki. Megoldható az is, hogy ezt a számot növeljük? ha mondjuk van 30ezer regelt phuser, akkor ezt a számot növeljük nagyobra, akkor kilistázná az összes emberkét. vagy aki még nem írt hozzászólást, vagy csak hw pijacra írt, az nem lenne bent a listába? (az aljában sem?)
Ez megoldható, vagy hülyeség?
Esetleg az, hogy ugyebár a ''rios3_popup.php?mod=27&id=[x]'' el megkapjuk az [x]edik felhasználó adatlapját, szóval akkor ezzel [x] számmal valahogyan kiolvasás történik az adatbázisból, szóval az összes embert kilistáztani egy listába, a linkjével, és ha megvalósítható akkor van egy (bár kezdetleges) felhasználólistánk, amiből lehet keresni...
Valamelyik megvalósítható? vagy inkább hagyjuk?
bocs ha nagyon hüleség -
Old Death
senior tag
ezért állt du 1-2 körül?
nem tudom, nekem éppen lassabban hozza be egy-két nagyobb topicot (moderátort keresek v éppen az OFF topicot) pedig a sávszél uannyira nincs zabálva...
(bár lehet, h a gyorsulást inkább a modemesek érzik meg nem pedig akik viszonylag nagy sávszéleséggel neteznek)
a szervergyorsítás is a Chip-pel való együttmüködésnek köszönhető v már tervbe volt véve?oldy
-
tekertünk a szerveren elég komolyan. reményeink szerint most gyors lesz. sokáig. lécci-lécci..

-
efge
aktív tag
-
Slayer Valor
őstag
próba1
na sikerült
Valoryn
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
írd fel jegyzettömbbe a topicok url-jét vagy dobd be a kedvencek közé

#2028 Slayer Valor: nos igen... én kis aláírásnak használom a nevem rövidítését.. ehhez 3 dolog kell:
code-ba írom, majd dölté teszem... és nem szabad elrontani
viszont amit kicsit fentebb fejtegettem:
ha code-ba ír vki majd szerkeszti akkor ugye kis betűtípussal lesz.. na de! ha döltbe rakom v más megkülönböztető jelzést alkalmazok (pl.: dölt) akkor visszavált rendes betűtípusra
oldy
[Szerkesztve] -
Szalma
őstag
válasz
Slayer Valor
üzenetére
(Szerintem egy kevéssé szándékos feature a CODE ''tag'' jóvoltából. Ha jól gondolom, akkor az aláírásom olyan lesz...)
Szeretettel:
Szalma
szerk.: Ez pedig a kerek féle bötü lesz... A CODE tag után.
szerk2.: Valójában tetszik... Lehet applikálom a rutinomba...
[Szerkesztve] -
Slayer Valor
őstag
Egy kérdés... betűtípust hol tok választani? Asszem csak 1-et lehet... de már több embernél láttam kisaláírást, nem alap PH betűvel
pl Old Death.... -
F1DO
senior tag
Kérdezem hogy lehet-e topicra keresni a topicot nyitó tagokra keresve?
A helyzet az, hogy olyan eszméletlenül pörög a hardver piac fórum, hogy pl ha egy-két napot kihagyok és nem emlékszem pontosan a topic címére, fél óra visszalapozással találom csak meg a nyitott topicomat hogy adott esetben egyet UP-oljak... baromi kényelmetlen és bosszantó ez...
Nem lehetne indexelni adott topicot?
Pl hogy belépés után jobbra az utolsó hozzászólások listája helyett azokat a topicokat hozza fel amiket bejelöltem hogy jegyezze meg?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
üzenetére
Azt hiszem, én voltam! Bővebben: link Örülök, hogy nem vagyok egyedül, de nem úgy tűnik, hogy előrelépés várható az ügyben. Sőt, azóta újabb szmájli került a közösbe, ami jó dolog, csak mivel a újdonság erejével hat, mindenki ingert érez, hogy használja. Ugyan ez történt, amikor a nagyot csodálkozós szmájli bekerült.
-
[amne]
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ja kb 1-2 órája akadozott a ph egy ideig.
-
Winner_hun
félisten
Na érdekes dolgok történnek meg PH-zás közben. Ha otthonról modemmel nyomulok aztán lecsatlakozok és újra fel akarok jönni, akkor nem tölti be, hgoy a lap nem jeleníthető meg. Azthittem, hogy ez csak otthon modemmel fordul elő, mert volt olyan, hogy semmi sem jött be. Most ismerősnél vagyok, itt úgy fordult elő, hogy feljöttem ph-ra, aztán vmit neki keresni kellett, kb fél óra múlva vissza akartam jönni, amíg a ph a tálcán pihent és bármire rámentem, a alp nem jeleníthető meg szöveg jött be. Ez mitől van
Lehet, hgoy épp ph nem ment? ez kb 1 órája volt. Ja, itt szélessávú net van
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link - itt tudsz keresni ugy is, hogy szotoredekeket is kidob, vagyis ''547''-re keresve megtalalja a v547 topic-ot is
remelem hasznat veszed -
Old Death
senior tag
hmmm a napokban lett javítva egy kisebb hiba, miszerint ha vki
programkód-részletben
ír akkor a betűtípust visszaváltja normális betűtípusra és nem marad olyan kicsi... köszönet érte
szerk.: mégsem... akkor ez még várat magára.. mindenesetre a szerkesztve felirat normális nagyságú lesz...
szerk2.: mégsem... üldözésimánia hagyjuk... hülyülök...oldy
[Szerkesztve] -
AMD Power
titán
Öszinte leszek! Én imádom ezt az oldalt! Nagyon jó benne a Fórum , és az első osztályú minőségi cikkekről nem is beszélve! Csak így tovább!

-
a_tesz
Korrektor
kedves Parci!
a keresővel kapcsolatban lenne egy észrevételem, nem tudom, hogy bug-e, avagy feature, de ha beírom, hogy 547, akkor nem találja meg ezt a topicot:
Bővebben: link (a V547 lenne a kulcsszó ugye)
talál viszont helyette olyat, amiben 5470 szerepel.
ha beírom rendesen, hogy v547, akkor megtalálja.
ebben az esetben konkrétan nem zavar, de ki tudja mikor jöhetne jól
-
törölt tag
Olvastam itt valahol, hogy korlátozni kellene a beilleszthető szmájlik számát..
1 szavazat mellette. ( én
)
Tom hogy meg lehet oldani a tiltás ellenére is ha vki nagyon akarja, de legalább ne legyen ilyen piszok egyszerű..
vagy egysorban két egyforma szmájlira írhatná hogy: [rengeteg szmájli] mégis jelzendő, hogy itt most elképzelni sem tudom miért két ( vagy több) egyforma szmájlit kell rakni.
variációk:
[szmájlihorda]
[egy halom szmájli]
[szmájliburja]
..mittom még mi..
[Szerkesztve] -
tuxx
csendes tag
Nem számolja a rendszer a hozzászólásaim

Hogy leszek így őstag ???
Bocsi, most meg már számolja ?!?!
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Talán nem tetszik a nagyasszony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként smiley ügyben nem értem, hogy mi ez a ''lassú bővülés''. Egyrészt aki nagyon akar, az tud máshonnét linkelni, viszont ha már van itt, akkor meg miért nincs nagyobb választék. Vagy ha nem akarják, hogy smiley áradat legyen, akkor meg miért bővül folyamatosan az itteni választék
-
tildy
nagyúr
Lehetne kerni ezt a
smileyt kozosbe?
F-ECT$: ph amazonja szivesen lennek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- eltűnt az avatarja.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igymár jobb is. olyan furcsén hangik az hogy ''chip magazin online'' sztem fordítva kellene: chip online magazin
; kímélj lécci

![[kép] [kép]](http://my-smileys.de/smileys2/anon.gif)