Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
morzsa
aktív tag
Üdv, modik! Ha létezik ez a fícsör, akkor bocsánat a vakságomért. A borítékok is szinte kiszúrták a szemem...
Arra gondoltam, hogy az ''itt szóltam hozzá'' keretben lévő linkek vezethetnének ténylegesen is az utolsó hozzászólásomhoz, nem pedig csak a téma elejére. Ez akár a pörgősebb témáknál, akár több napos(hetes) kihagyás után jól jöhetne, hiszen nem kellene végigpörgetni akár több száz hozzászólást, amíg fel tudom venni újra a fonalat egy engem érintő/érdeklő témában. Tekintve, hogy a szerver (vagy nálam egy cookie) eltárolja a témát, ennyi erővel eltárolhatná a hozzászólás számát is (vagy valami... nem vagyok egy programozó guru. Sajnos). Köszönöm. -
Oliverda
félisten
Esetleg nincs tervben az itt szóltam hozzá lista 6ról 10re való bővítése?

-
k.t.a.
senior tag
Enegem az szokott bosszantani, hogy ha meglátok egy érdekes című topikot bal oldalt, és kíváncsi vagyok a hozzá tartozó hírre, írásra, vagy apróra, akkor elég nehezen jutok el hozzá. Lehet hogy csak vak vagyok (szokásom), de nincs valami gyors link a topikból a hírdetésre, vagy hírre, tesztre, stb?

Szerk.: Visszaolvastam, megtaláltam a megoldást.
[Szerkesztve] -
powermause
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
.....AHA! Ez lesz az.Nekem nem jeleníti meg a kukát!!Ha bejelentkezem akkor a fórmum/hozzászólásokban sem látszik az ikon.Ha újra indítom, de nem jelentkezek be,a hozzászólásokban(az OLY-éban) feltűnik a kuka,ahogy bejelentkezem eltűnik, de a jobb oldalon levő reklám ablakok is vakok... biztos nálam van a bibi ..DE HOGY MI A BÁNAT AZ..?Nekem egyszerűen semmilyen kuka nincs jobbról.
-
Winner_hun
félisten
válasz
powermause
üzenetére
A kukára. Esetleg CTRL+F5, bár az elvileg nem kéne, hogy bezavarjon, sőőt.
-
várnarancs
addikt
Nah. Tehát. Ha bennt vagyok vmelyik fórumon belül, és ott fennt megnézem ahol tok válogatni a hszek közül meg minden közül, ott lehet váloatni a fórumok közül is! Ott ha megnézitek akkor feedback fórumok vannak, pedig a feedbeck fórumokon belül csak 1 fórum van, így sztem át lehetne javítani feedbeck fórummá! meg ha már itt vok, akkor sztem e lehetne rakni uezt a menüt az apróhirdetéses totyikokba a hszek végére, hogy ne kelljen felmenni az elejére!
Várnari -
Oly
őstag
válasz
powermause
üzenetére
A hirdetés mellett erre ->
az ikonra kell kattintani! -
powermause
tag
Hi !Nem vagyok teljesen he ,de nem tudom törölni a mentett hirdetéseket
igy állandóan értesitget a rég megunt hirdetésre érkező hozzászólásokról!-esteleg tudna valaki segíteni.?
-
joshua7
veterán
-
joshua7
veterán
A hardverpiacon egyáltalán nincs már fórumos nézet? Pár órával ezelőttig ki tudtam kerülni hál' istennek, de most már ha egy topikra kattintok, mindig az aprós rész jön be.

Meg listázni sem tudom a topikokat fórumos nézetben, hsz-ok dátuma szerint. Szóval ahogy idáig volt. Hát elég gáz így.
[Szerkesztve] -
J3richo
tag

-
brd
nagyúr
Már megjavult, úgy tűnik.

-
Nálam is hibátlan. SP2+IE7.
-
John_Doe
senior tag
Hali!
Apro de néha boszanto hiányosságnak tartom hogy a kedvenceket nem lehet rendezni. Zavaró mikor pl. betelik egy vga topik és új nyílik ujra felveszem a kedvencek közé de már nem a megszokott hejen van hanem felül. Vagy lehet rendezni és én nem találtam?! -
J3richo
tag
Csak nekem nem jó a sulinetes laptopokról szoló cikk a 3. oldaltól vagy másnak se?

-
róland
veterán
Parci!
Csak egy kérés: Ne legyen a cikkek címeiben SEX, SZEX, stb. kifejezés, mert épp most futottam bele, hogy a munkahelyünkön az ilyen jellegű oldalak megjelenítése blokkolva van.
Tudom, hogy a Sulinet Express köznyelvi rövidítése SEX, de emiatt nem tudom elolvasni a legújabb cikketeket.
Előre is kösz! -
Szasztok!
Egy NAGGYON fontos, és hasznos fícsör (szerintem):
A fórumban az egyes hsz-ek feletti sávban, ahol amúgy is van hely, meg lehetne jeleníteni egy kis számot, ami a hsz-re adott válaszok számát jelöli, és ha ráklikkelek a számra, megjeleníti (csak) a válaszokat. (Ez a megoldás az swf.hu fórumán egy ideje műxik, és szerintem tök jó)
Köszi szépen! -
direkt vagy csak véletlen?:
jobboldalt a hirdetéseknél:
hirdetés:
swf
swf
hiredetés:
swf
a 3 hirdetésben az utolsó felett mégegyszer kivan irva a hirdetés szó, szerintem elhagyható...
(ha esetleg nem ide való, akkor sorry
)
[Szerkesztve] -
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Nem tudom érdemes-e ilyen ötlettel előállni, de lenne egy javaslatom.
Elég sok üzenetem szokott jönni privátban.
Van közöttük olyan amire szükségem van pár napig, meg elfelejtem törölni meg ilyenek.
Lehetne csinálni a privát üzenetek törléséhez egy olyan kis fülecskét, hogy összes üzenet törlése.
Mert azt a 400üzenetet most végig görgetni és mindet kijelölni elég fárasztó volt.
Meg időigényes.
Ha lehet tenni a dologgal kapcsolatban valamit nagyon hálás lennék ezért a kényelmi funkcióért.
Előre is köszönöm.

Vagy ha én vagyok olyan vak, hogy nem leletem meg ezt a funkciót akkor síkítsatok és mondjátok el, hogy lehet

-
Eperfa
tag
nem tudom h egyedi hiba-e, de nálama főoldalon (valszeg a HP-reklám) a FFot és az IEt is 100%os prociterhelésre küldi, újraindítás után is. nem állítom h bika a gépem (1600+ athlon, 768mega ram, jó winyó), és azt is elfogadom h a kor egy kicsit továbbhaladt: ha valaki csinál egy flashes oldalt, ami akadozik nálam, akkor aztmondom h ejyne ejnye. na de hogy egy egyébként semmi extrát fel nem vonultató hírportál egy reklám miatt legyen számomra használhatatlan
(ezer bocsánat ha mégsem a HP ad a bűnös)
MOD: az it.news főoldaláról beszélek
[Szerkesztve] -
intelfan
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom
Az adataimnál át szeretném írni az emil címet mert már nem érvényes de mikor okézom le mindig hibát ír ki hogy: ''A tagot nem tudom adatbázisba rakni''
Javaslat?
Előre is köszi -
-
kezitcsókolom.
most veszem észre, hogy új adatlapja van a fórumtagoknak, ahol is egy az egyben ki van írva az emilcímünk. Ez lehet arra magyarázat, hogy újabban miért kapok kétszer annyi spam-et, mint eddig?
Eddig a ph! egy kicsit figyelt arra, hogy legalább kódolja a (KUKAC) és (PONT) húúú formával...
szóval, úgy őszintén, nem örülök ennek a váltásnak, és szeretném kérni az illetékes(eke)t, hogy ha lehetséges, akkor orvosolja ezt a problémát.
köszönöm. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Látom, megoldódott.
Köszönöm!
-
atuci
őstag
Nem tudom volt-e már ilyen ötlet, de nem lehetne a privát üzenetek írásakor egy külön sorban címet adni az üzenetnek?
Mert egyre többen írnak olyan priviket (főleg újoncok, de ezt ne vegye senki sértésnek, inkább tapasztalatlanságról van itt szó), akik nem jelzik a priviben, hogy miről van szó, hanem csak kb. annyit, hogy '' Megvenném x ezerért, ha postázol.'' '' Oké, mondom én, de mit?''
És máris 2 levélváltáson vagyunk túl, mire kiderül, hogy miről is van szó. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tévedtem...
Csak a mobilarena.hu felől nem helyes a csoportosítás. Kérem a ''Mobilarena - mobil fórumok'' szekciót az oldal tetejére a mobilarena.hu domain esetén!!!
-
Sz.tem zavaró, h. a témák csoportosítása a Logout indulása óta nem domain-specifikus.
Megszoktam, h. a mobilarena.hu domain alól fórumozva a mobilok vannak legfelül, míg máshonnan belépve az adott oldalhoz tartozó témakörök.
Vissza lehetne állítani a régi rendszert?
Köszönöm. -
sh4d0w
félisten
Opera alatt a bal felső listában a háttérképek miatt alig látszanak a feliratok...
-
atuci
őstag
Érdeklődni szeretnék, hogy ennyire rosszul megy a PH!-nak, hogy már nem elég az alul-felül-oldalt hírdetés a hírek olvasásakor, már azt a kiba*** roha*** ''rákattintok a bezárásra típusú hírdetést'' is meg kellett jelenítetek az oldalon?
Ha van valami bankszámla, ahova fel lehet ajánlani egy kis pénzt az oldal javára, akkor tudassátok, inkább átutalok egy kis lóvét, de már a t*k*m tele van az ilyen ''nem látom a hírdetéstől a cikket'' típusú xarokkal.
Na, ez kikivánkozott, mindenkitől elnézést kérek. -
Sziasztok!
Szerintem jól jönne, ha egy hír, vagy teszt topicjában, mondjuk az 1,hsz-ben lenne mindig egy link, ami a hírre/tesztre mutat. Sokszor előfordult, hogy a témák között találtam egy jó kis topicot, és amikor el akartam olvasni, hogy mire írják azt, amit írnak, ahelyett, hogy az 1. hsz-en ráklikkeltem volna a linkre, kellett keresgélnem egy ideig. Igaz, nem haltam bele a kereső használatába, de praktikus lenne, ha automatikusan generálódna egy 0.hsz, vagy a modik raknának az elsőbe egy linket. Szerintem. -
gozso
őstag
es mivel a cimed is meg van adva, szamithatsz meg esetleg masra is

szerintem...
szerk: nah, jott meg egy:
Üdvözöljük!
Ha egy otthont szeretne magának, vagy csak szeretne egy hétvégi házat a Körös
folyó mellet, akkor egy ajánlatunk van az Ön számára!!
Szelevényen egy családi ház (3 szoba +konyha, +2 helység) eladó!
Irányár: 1,6M Ft
Részletek: 20/547-02-91
Az email címét a(z) http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=13269 webcímen találtuk
[Szerkesztve] -
Solad
addikt
na hello!
kaptam ma egy spamet aminek ez volt az utolso mondata: Az email címét a(z) http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=28953 webcímen találtuk
Ez igy annyira nem nagyon tetszett.csak gondoltam jo lenne valahol tudatni... -
werttzui
addikt
Szerintem 1000 nap ill 20000 hsz után lenne egy új kategória pl: ph isten ,ph hallhatatlan és ezt ha valaki elérné már örökös megbecsült tag lenne nem lehetne visszaminősíteni egy ujjabb szabálymódosítás esetén sőt a hsz-eit se számolnátok többé eltünne az adatlapról .

-
VINIKOR
senior tag
Hali!
Biztos millioan kérdezték már. Nem megoldható, hogy a hozzászólások előnézhetők legyenek? Ezt az apróságot kellene javítani.
De ezzel egyűtt is a PH a legjobb fórum, a PC-s fórumok között.
Jó reklámot jelent a Chip magazinnak. Rendszeresen egyszerre fel szoktam tenni ugyan azt a kérdést a Prohardver, a HWSW és a PC World fórumán. Ebből tudom felmérni a fórumok közötti különbséget. Innen érkezik a legtöbb válasz. Rangsorbvan nálam ez után a HWSW jön. PC World a leggyengébb szakmai fórum a legkevesebb válasszal. Plusz ott rendszeresen felhúznak a sértően kioktató helyesírás rendmániájukkal.
Jelen pillanatban PC World előfizető vagyok, de a fórumokon tapasztaltak miatt sokszór eszembe jutott, hogy Chip-re kellene váltani, mert mellé még kapnék egy jó fórumot és (szerintem) a lejobb online újságot, a Prohardver-t. -
fasyrt
őstag
Max az e-mail fiókodban spamlistára teszed...
De mivel nem minden szolgáltatónak van ilyen (ingyenes)szolgáltatása, ezért szerintem PH! szinten kéne valamit csinálni.
Azért mondjuk érdekes, hogy odaírták a levél végére, hogy honnan szedték az e-mail címet, korrektek voltak.
-
SzalaiG
addikt
Szerintem modosítani kéne a rangok listáját olyan szempontból, h van aki már 1200napja reggelt, de még mindig újonc... Ez valahogy sántít. Legalább tag lehetne!

-
hossszú
őstag
Tegnap regisztrált egy ismerősöm de a rendszer azóta sem küldte el e jelszavát, ha a jelszóemlékeztetőbe beirja a felhasználónevét (csibemadar) és email cimét a rendszer kiadja az uj jelszót amit mégsem kap meg
-
prmcsk
addikt
Gyerekek ! MIi a sz@r van már megint ? A PH megint tele van ''bughegyekkel''
A hardverpiacon most hoztam (volna) előre az alaplapomat, egy lehetőséget elvett,
de nem hozta előre. Ez a sokadik eset, ami nem csak itt nyilvánul meg... -
fasyrt
őstag
válasz
Arnold2
üzenetére
Ugyaneza problémám nekem is.

Feladó: pachel@csepa.hu <pachel@csepa.hu>
Küldő: gds.hu
Címzett: [saját e-mail címem]
Dátum: 2006.11.10. 9:09
Tárgy: Családi ház eladó
Üdvözöljük!
Ha egy otthont szeretne magának, vagy csak szeretne egy hétvégi házat a Körös folyó mellet, akkor egy ajánlatunk van az Ön számára!!
Az email címét a(z) http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=17690 webcímen találtuk
Javaslom, hogy legyen a PH!-n is egy olyasmi megoldás, ami a HWSW-nél (volt, vagy fél éve,most nemtom mi van, nem sok időm van). Legyen elrejtve az e-mail cím, és a PH! rendszeréből lehessen e-mailt küldeni (kb. úgy mint a privátot, csak nem privátnak menne, hanem az illető fiókjába). Jó lenne az MSN, ill. egyéb, e-mail címes adatot is valahogy elrejteni.
---------------
Másik, hogy mikor megnézek egy ált. 2000+ -os hszú topikot, a lista végén van egy csomó üres hely. Ennél én vagyok a ludas (Opera 9.02), vagy másnál is előfordul?
[Szerkesztve] -
Arnold2
őstag
válasz
Xantomas
üzenetére
Hidd el a cím nem elrettentő.Fél perc alatt regelek egyet bárhol.
Lásd a notoriussá vált RGB és társait.
Ha valakit át akarnak verni azt igy vagy úgy de megteszik.Én ha bizniszelek itt.előszőr utánaolvasok az illetőről (ill 'híresebb' emberektől veszek pl.Gianni, Deicide).
Szóval nem lenne rossz,ha lenne egy olyan opcíó,hogy ne látszódjon az emil címem.
A spames eset után egyébként minden infót levettem az adatlapomrol, biztos ami biztos. -
Arhel
senior tag
-
Arnold2
őstag
Üdv!
Nekem lenne egy javaslatom. Az ''Adatlapon'' lehessen kiválasztani hogy látszódjon az e-mail cím vagy ne. Eddig nem nagyon izgatott,hogy ott van,de pont most kaptam egy reklámlevelet aminek a végére beleírták konkrétan hogy innen van az emil címem. Most egy e-mailbe nem fogok belehalni,de nem szeretném ha rendszeres lenne.
Az e-mail:
Üdvözöljük!
Ha egy otthont szeretne magának, vagy csak szeretne egy hétvégi házat a Körös folyó mellet, akkor egy ajánlatunk van az Ön számára!!
Az email címét a(z) http://prohardver.hu/p.php?mod=27&id=14589 webcímen találtuk -
spirit007
senior tag
Ha lejár a log idő és az ''itt szóltam hozzá'' részen egy linkre kattintok , a '' nincs jogosultság '' oldal jön be .
Nem lehetne , hogy a log ablakot dobja fel ?
Vagy csak nálam csinálja ff 1.5.
-
FPéter
aktív tag
Apróban az ''Egyéb memóriák'' menüpontra kattintva 10 perccel ezelőtt:
APRÓHIRDETÉSEK
Warning: pg_fetch_array(): Unable to jump to row 0 on PostgreSQL result index 25 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 292
» HARDVER » Memóriák »
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at or near ''OR'' at character 52 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 209
Warning: pg_fetch_row(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 264
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at or near ''OR'' at character 238 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 209
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 237
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at or near ''OR'' at character 52 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 209
Warning: pg_fetch_row(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 264 -
Oly
őstag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Én eddig a frímélre gyanakodtam... De akkor látom, hogy nem az!
Lehet, hogy a robot túl van hajszolva???
-
SimonMágus
senior tag
Egy aprócska kérdés, nem tudom hogy ide tartozik-e, de nekem nagyon esetlegesen érkeznek az értesítő emilek, akár ugyanarra a topikra nézve is. Postaládám folyamatosan üres, tehát emiatt nem dobhatja vissza, így nem értem hogy bizonyos hsz-ekről miért nem érkezik értesítő
.
SM -
sh4d0w
félisten
Nem tudom, volt-e már:
mind a főoldalon, mind a fórumon a tartalom felirat fehérrel van kiírva - ugyanakkor egy igen világos kép van a felirat alatt, ami nehezen olvashatóvá teszi a feliratot, ami esetleg zavaró lehet. -
orbano
félisten
Sziasztok!
Rámentem az apró/hardver/memóriák/egyéb memóriák linkre és az aprók helyére ilyenek jötek:
Warning: pg_exec(): Query failed: ERROR: syntax error at or near ''OR'' at character 238 in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 209
Warning: pg_numrows(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 237
apróhirdetések
APRÓHIRDETÉSEK » HARDVER » Memóriák »
Warning: pg_fetch_row(): supplied argument is not a valid PostgreSQL result resource in /srv/www/prohardver.hu/rios4/php/r_0_common.php on line 264
Az url ez volt: http://prohardver.hu/e.php?mod=75&dir_chain=374.380.400
üdv: orbano -
Oly
őstag
Lejárt az idő...

A Súgó menüpont ott van a fekete sávban! Azt kellene bővíteni az ngabor2 összefoglalójával, és betenni a regisztráció folyamatába...
Továbbá van ott egy hiba!!! A [Q] ... [/Q] kód... Már nem müxik!
MOD:
Ramius: Szvsz nem lenne célszerű, ha az fel jönne! Csak, mert sokaknak direkt olyan sorrendben van, hogy neki úgy legyen jó! Na meg honnan tudod, hogy melyik az uccsó, ami azért van fent, mert hsz érkezett!?!?
Ha jelölve van (akár csak egy kis piros felkiáltó jellel, vagy félkövér szedéssel már feltűnőbb!!!)
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
- Ezzel együtt meg lehetne oldani azt is, hogy új post érkezése után félkövérré váljon a topik címe a kedvencek közt (Akár default is lehetne)
Ez sem rossz, vagy az is lehetne ami már felvetettem egyszer, hogy mindig az legyen legfelül, amihez legutoljára szóltak hozzá. Mint a bal oldali topic lista. -
Oly
őstag
Sziasztok! Végre van egy kis időm... Összeszedem, mit lenne jó megcsinálni...
- A reglapon nem pipával kellene elfogadtatni az alapelveket! Szerintem többen elolvasnák, ha egy tovább gomb után megjelenne és ott lehetne le OK-zni a reget...
- Viszont, ha már ilyen ''tovább gombos'' megoldás van, akkor lehetne egy 3. oldal is!
Oda pedig az ngabor2 által összefoglalt PROHARDVER - abszolút kezdőknek [link] 1. hsz-e lenne olvasható!
Ha megoldható, akkor úgy, hogy csatolva... Vagyis, ha valami változik a topik 1 hsz-ában, akkor ott is frissüljön.
- Ez az ''oldal'' elérhető legyen a felső fekete sávból is az ''Adataim'', Alapelvek, stb... között!
- Legalább a kiemelt topikok esetén legyen egy link az #1 hsz-ra, hasonlóan a [Re: ...] topikokhoz! Akár feltűnőbb helyen is lehetne...
- Az adatlapon legyen egy Súlyozott hozzászólás érték is! Sokan (főleg újoncok) még most sem értik a rangrendszert!
- Kedvenc topikok esetén is lehessen kérni csak 1. post-ra kiterjedő E-mailt (ahogy a privát üziknél)
- Ezzel együtt meg lehetne oldani azt is, hogy új post érkezése után félkövérré váljon a topik címe a kedvencek közt (Akár default is lehetne)
- Lehessen keresni a privik között is a keresővel!
- Ha már itt járunk! A keresőben lehetne valami jobb megfogalmazás is...
fórumtémákban/a fórumtémában nem nagyon különíthető el egymástól.
- MOD: A több résszel rendelkező topikok esetén maradjon meg a sorszám az aktuálisan nyitott topiknál is! Mert, ha a júzer megtalálja pl a K750-es SE teló topikját... rákeres valamire, lehet nem találja, mert az előzményekben volt róla szó! Ha az első hsz-t nem olvasta, akkor nem tudja, hogy volt több ilyen topik is!
Hirtelen ennyi! Ez sem kis munka!
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
peterszky
őstag
az én legnagyobb problémám a PH!-val:
az aktív tagoknál nem lehetne névsorban rendezni az adatokat? párszor akartam nézni ismerősöket, hogy fenn vannak-e, de mire megtalálom a nevét... -
Oly
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tulképpen engem nem is zavar... Eddig is az Aprók felül néztem a hirdetéseket! Az nekem több infót adott... Meg szűrési lehetőségek miatt is!
Viszon én úgy tudom, hogy az átállás már megtörtént!
Vagyis a minden oldalon ott virító zöld link szerint...
egységesítés: Lehetne egységesen valami feltűnőbb helyen! -
Ez csak addig zavaró, míg meg nem történik a teljes átállás.
Miután megtörtént, már nem fog érdekelni, mert a ''másik oldalról'' (tehát a hirdetés felől) fogsz a topikra rátalálni.
Egyébként (gondolom) az oldal egységesítése miatt ''dugják el ezeket a ''fontos'' linkeket Parciék''.
-
Oly
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért dugják el ezeket a ''fontos'' linkeket Parciék!?!?!

DigitXT: Még most is sokan keresik!
[Szerkesztve] -
Viszont van egy eredeti hirdetés link a felső sávban, mint a cikkeknél/híreknél/teszteknél.
Mivel az egész rendszer átalakulófélben van, ez csak átmeneti, h. hirdetések és fórumtémák vannak az aprók között, hamarosan csak hirdetések lesznek, onnantól meg már nem baj, ha csak azok látszanak. -
Gabi[mf]
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
veheheheh ki lehet cselezni, de ez ne is változzon plz, szal ha rákattintok a gördítősávra ahol a főcímek vannak akkor ott még a fórumokhoz jutok,

viszont ha előhívom a nagy fórumlista oldalt, akkor csakis az apróhírdetésekre ugrik.... -
-
-
Gabi[mf]
aktív tag
most miért van az h a fórumras kattintok(hardwarepiac) és az aprók jönnek be? és nem az amelyik témánál ott is vannak az emberek?
ez ilyen lesz mindig?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- MacBook Pro 13.3 2017 8GB ram 512GB SSD
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/waffen/violent-smiley-012.gif)