- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
0xmilan
addikt
Az alabbi markakat hozza tudnatok adni Hardverapron? pls&ty
Pulsar
WLmouse
Rode
Audient -
gyimger
őstag
válasz Kalandor #22596 üzenetére
A szomorú, hogy nem lehet arról beszélni és nemtetszést kifejezni a játékos offtopicban arról, hogy Lara Croftot lezbikussá avanzsálják, vagy hogy az első Japánban játszódó Assassin's Creed játék főhőse valamiért egy afrikai fekete, vagy hogy a Marvel's Spiderman 2-ben nem tudsz tovább haladni a történettel, amíg egy meleg párt össze nem hozol. És arról sem, kik felelősek ezért és mi mögötte a motiváció. Ezeket a videojátékokhoz szorosan kötődő témákat hol lehet megbeszélni? Nem szabad? Vagy nem kell róla beszélni? Emögött nincs semmiféle "-izmus", hanem az inga kezd nagyon túllendülni, ezekre pedig evidens egyfajta válaszreakció.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
Golden9
veterán
válasz Kalandor #22594 üzenetére
Amik mostanában törölve lettek az Eredeti játékok OFF topik-ból, és hasonló dolgok.
Nem követem a film, és a foci topikokat, de talán még ezeket érintheti legjobban a politikai "visszafogósdi".[ Szeretkezve ]
-
-
Golden9
veterán
Lehetne kérni egy
"Politika a művészetekben, és a szórakoztatóiparban. (Festészetben, szobrászatban, zenében, színházban, könyvekben, filmekben, játékokban, képregényekben, sportokban."
topikot, ahol kritizálhatók lennének a politikai okból elcseszett alkotások, és készítőik?
Ma is törölve lett néhány hsz egy francia játék afroamerikai szamurája miatt, amik szerintem maradhattak volna, mert nem csináltak reklámot egyik magyar pártnak sem.
[ Szeretkezve ]
-
válasz castiels26 #22590 üzenetére
-
castiels26
újonc
Sziasztok!
Tud valaki segíteni esetleg Admin?
Castiels néven régi accountomba nem tudok bejelentkezni. A következő történt.
A régi gmailes fiókomba be volt állítva a kétfaktoros hitelesítés, google kód generátoros applikációs hitelesítéssel. Viszont a telefonon egyik napról a másikra alaplaphibás lett és nem bírtam még a telefonomat se bekapcsolni. Így nem fértem hozzá a gmailes fiókomhoz ami biztosította volna a ph-ra a bejelentkezést, ugyanis elmentett jelszóval folyamatosan be voltam jelentkezve, fejből nem tudtam csak úgy ha kérek jelszó emlékeztetőt, de ugye nem tudok a régi gmail-es fiókba bejelentkezni.
Valaki továbbítaná egy adminnak?
Köszönöm szépen
-
Sumptuous
senior tag
válasz Oldman2 #22578 üzenetére
Akkor legyen prémium funkció, úgy nem esnek el a reklámbevételektől, amit a hirdetés megnézése után kapnának.
Esetleg úgy megvalósítható lenne ez?:
'Kedvenc apróhirdetéseim' neve mellett az aktuális ár is megjelenne.Szerintem ezzel nem igazán lehet visszaélni. Nincs jelzés, nincs értesítés.. Ez csak egy adat lenne. Ami ha változik, akkor sincs jelezve. Viszont a felhasználó látja, és ha megjegyezte mennyi volt korábban, akkor tudja hogy változott. Ha nem, nem.
-
-
válasz FoxiestFox #22580 üzenetére
Az ingatlan nagyon más
-
félisten
-
-
Sumptuous
senior tag
Szeretném, ha a 'kedvenc apróhirdetéseim' neve mellett az aktuális ár is megjelenne. Emlékszem volt korábban olyan kérés, hogy értesítsen a rendszer, ha olcsóbb lett valami.. az sok volt, tudom. De ennyi még hátha beleférne, így egy listán láthatnám azt a pár dolgot, ami érdekel. Nem kellene egyenként végignyomkodnom.
Vagy: egy kis zászló megjelenhetne az adott hirdetés mellett, ha módosult annak ára/képe/szövege/címe. Bár ezzel szerintem könnyebb visszaélni, mint az fent említett megoldással.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
-
válasz FoxiestFox #22566 üzenetére
Biztonsági okokból kell aktiválni emailben. De ez azért egy bevett dolog máshol is.
-
félisten
Sziaszok, lehet tudni mi az oka a rém idegesítő e-mailes hirdetésaktiválásnak Hardveraprón?
Tegnap feltettem egy hirdetést 1 nap kiemeléssel, nem kellett aktiválni külön, tök jó, ma beleírtam még pár szót, és aktiválnom kellett.
Wtf? -
Szabi®
addikt
Az üzeneteknél, ha rámegyek egy egyénnel történt üzentbe, és több oldalnyi van, akkor ott nem engedi hogy visszább lépjek, kilép az üzenetekből.
pl. így Az 1-25-re nem tudok lépni, nem tudom megnézni mi volt az előzmény, mert kilép eggyel kijjebb ahol az emberek vannak. És ez csak mostani üzenetnél van így, a régebbieknél nincs
[ Szerkesztve ]
-
-
sikerobi
újonc
Sziasztok!
Hogy tudok felhasználót jelenteni?
Megtalált egy "küldöm a futárt az áruért" tag.Üdv
-
-
clauscco
csendes tag
Sziasztok és elnézést, lehet, nem itt kellene jeleznem a bajomat, az is lehet, én vagyok "vak", nos, bejelöltem pár hírdetést kedvencnek, de azóta sem találok a fiókomba, vagy valahol az oldalon egy "kedvencek" menüt, mappát vagy gombot. Kérem segítsetek. Köszi
I have a Dream .... or two ?
-
ledgeri
nagyúr
A "bizonyos, asztalin mobil menüt már nem előhozó, annál épp szélesebb, görgésre reaktívan előjövő menüt még elő nem hozó sélességi tartomány" lesz valaha fixálva (gondolok itt a kettő említett összehozására)?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
15115
tag
Sziasztok,
Valamilyen megkülönböztetést keresésre ki lehetne találni, hogy a boltokat kiszűrni hardveraprón.
Valami megoldási lehetőség lehetséges e?Köszönöm
:R
-
MODERÁTOR
válasz Komatsuzaki #22551 üzenetére
A lehetőségeidet fentebb megírtam, szóval a témát itt zárjuk kérlek, nem ide való! Köszönjük!
-
Komatsuzaki
újonc
ez miben nyilvánul meg, hogy nem magánemberként ad el, hanem EV-ként?
Abban, hogy rendelés előtt rákérdeztem a számlaképességre. A válasz az volt, hogy igen, de csak magánszemélyeknek. (Tehát KATA-s egyéni vállalkozó.) Emellett, amikor üzenetben megírta a számlaszámot, ott volt mellette a neve EV jelöléssel. -
-
-
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Nem lehetne megoldani, ha egy választ csak "minősíteni" szeretnék, hogy "+1" vagy "-1" "tetszik" vagy "nem tetszik".
Mert a felhasználó letiltása nem minden esetben megoldás, mert akkor az adott felhasználó valamennyi fórumban tiltásra kerül, de van, ahol esetleg normális és segítőkész válaszokat ír.Köszönöm!
-
0xmilan
addikt
válasz Intruder2k5 #22545 üzenetére
Koszi a megerositest! 🙏
-
MODERÁTOR
válasz 0xmilan #22544 üzenetére
Természetesen van technikai segítségünk, ami adott feltételek mellett villogtatja a piros lámpát, és persze sok a szemfüles felhasználó is, akik rögtön jelentik a gyanús eseteket, így le tudjuk csekkolni célzottan is. De ugye 100%-os védelem itt sem létezik, így nem tudjuk elégszer hangsúlyozni, hogy mindenki legyen óvatos!
-
0xmilan
addikt
válasz Komatsuzaki #22543 üzenetére
Rengetegen kernek eloreutalast attol fuggetlenul, hogy ott van a figyelmeztetes.
Egy bizonyos szamu pozitiv ertekeles meglete mar minimalizalja a kockazatot szerintem. En azt is meg szoktam nezni, hogy kitol jottek a pozitivok. Ha van olyan tag, aki ismertebb vagy IstenKiralyCsaszar rangja van, az segit.Amugy van valami vedelem arra, hogy ne kamu profilok tornasszak fel egymas ertekeleset?
-
Komatsuzaki
újonc
válasz Intruder2k5 #22540 üzenetére
Bocsánat, hogy nem voltam egyértelmű az első bejegyzésemben.
Azért dobtam fel a kérdést, mert a hardverapró fejlécében nagybetűkkel és vastagon szedve ez olvasható:
Fontos tudnod!
Soha ne utalj előre!
Ehhez képest egy kicsit ellentmondásosnak éreztem a hirdető kérését. Mindössze ennyi.[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Komatsuzaki #22539 üzenetére
Hírdetés alá kommentelni lehet... Ha obijektíven, nem vádaskodva, tényszerűen csinálod, akkor egy szava sem lehet! (gondolom)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
DS39
nagyúr
ez miben nyilvánul meg, hogy nem magánemberként ad el, hanem EV-ként?
Szerintem számlát adni akkor lenne köteles, ha lenne pl. egy webshopja, és ott értékesítené a termékeit (tehát egy vállalkozást üzemeltetne).
-
MODERÁTOR
A hozzászólásodból nem derült ki, hogy az illető ev, cég, vagy magánszemély, de ha úgy gondolod, hogy az adott hirdető eljárása nem felel meg a hatályos jogszabályoknak, akkor a megfelelő hatóságnál tehetsz bejelentést. Nekünk "sajnos" nem áll módunkban számlaadást és hasonlókat vizsgálni, nem vagyunk hatóság.
-
Komatsuzaki
újonc
válasz Intruder2k5 #22538 üzenetére
jogában áll
Nos, ez így ebben a formában nem igaz és ezért is húztam fel a szemöldökömet. Az illető ugyanis EV, tehát jogszabályi kötelezettsége lenne valamilyen bizonylatot kiállítania.Jelezni sem tudom más hardverapró felhasználók számára, hogy eszerint kezeljék az illetőt?
-
MODERÁTOR
válasz Komatsuzaki #22537 üzenetére
Sajnos semmit, jogában áll, szóval keress másikat, ha nem felel meg. Meg nem tilthatjuk ezt, de midig és mindenkor fokozott óvatosságra intünk ezzel kapcsolatban!
-
Komatsuzaki
újonc
Mit lehet tenni egy hirdetővel, ha a megrendelt áru ellenértékét előreutalással kéri? Mindezt oly módon, hogy még kérésre küld semmilyen bizonylatot.
Keresgéltem, de csak a hirdetésnél találtam "Jelentem" lehetőséget.Bocsánat, ha nem ide való a kérdés.
-
MODERÁTOR
-
Xibalba
újonc
-
Xibalba
újonc
Hardverapró részre ráférne egy adag fejlesztés - jelenleg az eladók oldalán a rendszer könnyen kijátszható. Jegelni csak az eladó tud, archívba tenni csak az eladó tud. Így, amikor a vevő megrendeli, kifizeti, az eladó még az értékelés előtt archívba teheti, így elkerülheti a negatív értékeléseket. Megoldási javaslat: jegelési folyamatot vevő is kezdeményezhessen, amit az eladó hagy jóvá (eladó önmaga is jegelhet). Jegelt hirdetést NE lehessen archíválni
-
0xmilan
addikt
A premium csillagja megjelenhetne hardverapron is a listanezetben meg egyes hirdetesek headerjeben. Vagy ez direkt van kihagyva, mert megzavarhatna az embereket?
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
A tripla cikkajánló a topik tetején picit OP lett, (még a topik-közi is régóta bajos: kb 80%-ban azt a cikket ajánlja, aminek a topikjában vagyok (15-ben meg már azt amit láttam, vagy végig, vagy cím alapján elutasítólag), ha cikk-topikban vagyok).
Meg a tesztek-hover-legördülős hírek közt is sorozatosan akad, hogy mikor keresem, hogy hol a legutolsó dátumú, amit (és ami előtti összeset korábban) láttam, akkor látom, hogy 2-vel előtte ott egy cikk, ami a legutóbbinál öregebb, de akkor látom először, mert korábban nem volt ott a listán... Ez is sorozatos!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
asdf_
veterán
Igen, ez nem lenne haszontalan. Nem csak a bejelentkezés miatt (bár az engem nem érint), én az egyéb oldalak eltérő fórumszínétől mászok falra.
-
Louro
őstag
Nem lehetne úgy megoldani a lapcsaládon belüli linkelést, hogy .../tema/javitsuk_a_prohardvert/hsz22529-22529.html ?
Az a baj, hogy amint másik oldalra irányít, be kellene jelentkeznem. Pedig milyen jó lenne, ha én a prohardver.hu-t használom és kapok egy mobilarena.hu-s linket, akkor igazából prohardver.hu-n nyíljon meg.
Mess with the best / Die like the rest
-
-
ekkold
őstag
válasz Kalandor #22526 üzenetére
Monitor kategóriában megjavult a "kerülendő szavak" keresőmező, de máshol most sem működik. Csak egy példa: hely: Budapest X. kerület, kerülendő szó: iphone szintén nulla találatot ad.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
válasz ekkold #22523 üzenetére
Mármint nem tudják a hirdetők, hogy ívelt-e a képernyőjük, vagy nem tudnak rákattintani, ill. az ennek megfelelő kategóriát kiválasztani?
Szerintem ha a címbe be tudják írni, hogy "ívelt", akkor ha kategóriaként ki kell választania, úgy mint a méret kategóriát, akkor ezt is működne.
Szerinted igen, én meg tudom, hogy nagy a kálló.Mivel kerülendő szóként ezt sem tudom megadni (telefon), sem a hirdető nevét, így a rengeteg hirdetés között esetleg azt is átugrom ami lehet, hogy érdekelne.
Ez van -
ekkold
őstag
válasz Kalandor #22520 üzenetére
Mármint nem tudják a hirdetők, hogy ívelt-e a képernyőjük, vagy nem tudnak rákattintani, ill. az ennek megfelelő kategóriát kiválasztani?
Szerintem ha a címbe be tudják írni, hogy "ívelt", akkor ha kategóriaként ki kell választania, úgy mint a méret kategóriát, akkor ezt is működne.A második része a a dolognak: szoktam úgy keresni, hogy a közelemben (kerületen belül) van-e számomra érdekes hirdetés. Azonban van 1...2 kereskedő, aki tömegével hirdet pl. mobiltelefonokat - ami történetesen nem érdekel. Mivel kerülendő szóként ezt sem tudom megadni (telefon), sem a hirdető nevét, így a rengeteg hirdetés között esetleg azt is átugrom ami lehet, hogy érdekelne.
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
válasz ekkold #22518 üzenetére
Pl. engem az ívelt monitorok nem érdekelnek (és csak egy pipa lenne hogy sík, vagy ívelt kijelző),
Nem töltik ki az emberek jól.Amúgy amikor szűröm a hirdetéseket, a "kerülendő szavak" mező másnak sem működik?
Pl monitoroknál beleírom, hogy "ívelt" vagy "ivelt" mint kerülendő szó, és nulla találat lesz...
Ennek utánanézetek miért ilyen.
Jó lenne ha egyes hirdető hirdetéseit is ki lehetne iktatni a keresési találatokból,
Ilyen tudtommal sehol sincs és nem véletlen. -
ekkold
őstag
Több dolognál is jó lenne ha jobban szét lennének bontva a kategóriák. Monitorok esetében felvetettem, de negatív volt a hozzáállás. Pl. engem az ívelt monitorok nem érdekelnek (és csak egy pipa lenne hogy sík, vagy ívelt kijelző), és a képarány, felbontás stb.. sem mindegy. A többség beleírja a hirdetés címébe, de erre szűrni nehéz.
Amúgy amikor szűröm a hirdetéseket, a "kerülendő szavak" mező másnak sem működik?
Pl monitoroknál beleírom, hogy "ívelt" vagy "ivelt" mint kerülendő szó, és nulla találat lesz...
Jó lenne ha egyes hirdető hirdetéseit is ki lehetne iktatni a keresési találatokból, pl. van akinek rengeteg hirdetése van, elfoglal egy oldalnyit, de tőle nem akarok vásárolni. Persze hiába írom be kerülendő szóként...[ Szerkesztve ]
-
DQDQ
újonc
Sziasztok, egy másik fórumposztban hónapokkal ezelőtt írtam, de végre ide is leírom ahogy ajánlották.
Közelmúltbeli PC játékok gyűjtőjeként igazán előnyösnek tartanám ha a Szoftver->PC Játékok kategória két felé lenne bontva: pl. Kulcsok és Fizikai játékok (a nevek nem véglegesek, kérlek segítsetek felvetni jobb kategória neveket).
Ugye a legtöbb hirdetés a PC Játékok kategóriában Steam és egyéb aktiváló kódokhoz van, így ha dobozos/lemezes/telepítős játékokat szeretnék nézegetni akkor egy kicsit kellemetlen a rengeteg kulcsos hirdetés közt keresgélni. Ha szét lenne választva a kettő műfaj, akkor egyértelmű lenne mi micsoda.
Szerintem nem lenne akkora gond ha kisebb kategóriák léteznének ezen a kategórián belül, az oldalon vannak más olyan részkategóriák melyek még kevesebb hirdetéssel rendelkeznek.
Csakis a könnyebb böngészés érdekében, hogy csak azok legyenek listázva ami igazán érdekel egyeseket, lehet hogy nem csak engem.Illetve a Hardver->Játékvezérlő, szimulátor alkategóriáiban működhet egy olyan bontás hogy pl. Kormányok és tartozékai és kontroller/gamepad és joystickok?
Csak felvetett ötletek, én így is élvezem az oldal használatát, csak azért jutottak eszembe ezek mert nem minden érdekel adott kategórián belül így ömlesztve. -
Oldman2
veterán
Van a Fórumban ez a „Válaszok erre a hozzászólásra” funkció.
Jelenleg ez sajnos szó szerint csak ezeket hozza fel, a „teljes hozzászólás-fát” (aminek az adott hozzászólás a teteje/alja) nem.Ha ezt esetleg meg lehetne oldani, még használhatóbb lenne ez az egyébként hasznos funkció.
-
addikt
Sziasztok!
iPhone topikkal kapcsolatos észrevétel lenne, hogy nekem személy szerint pozitív lenne, ha a képen kijelölt részt valahogy el lehetne rejteni vagy legalább kinyithatóvá tenni.
Jobban szeretném, ha a “Kedvenc / Itt szóltam hozzá” rész lenne látható, minél feljebb az oldalon (mint más topikoknál is).Tudom, hogy oda is pöccinthetek a képernyő tetején a megfelelő ikonokra és, hogy ez az egész csak nagyobb képernyőméretet használva jön elő (mobilon ugye nem fér ki), meg végülis apróság is csupán ez a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
Lenne egy olyan javaslatom, hogy egy ilyen részletes keresés ne ÉS hanem VAGY eredményt hozzon.
Esetleg lehessen ezt kiválasztani.
Én néha visszanézném ténykedésem és az arra kapott válaszokat is egy húzásragyulaszu
-
DS39
nagyúr
Mielőtt a régi logout lekapcsolásra kerül ezt a featuret be lehetne tenni az új felületre.
Mobilos nézetben jó lenne látni az utolsó hsz mikor történt. (A hsz szám kevésbé fontos.)[ Szerkesztve ]
-
gyulaszu
senior tag
válasz Viktor0610 #22510 üzenetére
Ja, ha olyanom van akkor a : Tappx tól a Zuuvi aps ig átnézem a listát, az unszimpatikusakat kickelem és úgy megyek tovább. De arra még nem vettem a fáradságot, hogy megszámoljam darabra, hogy megvan-e mind...
Btw f@kk akárki is ír elő ilyesmit[ Szerkesztve ]
gyulaszu
-
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
Szabad kérdezni, hogy ez miért ugrik fel látszólag véletlenszerűen? Változik a "partnerek" száma talán?
gyulaszu
-
MODERÁTOR
-
Oldman2
veterán
válasz Viktor0610 #22505 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
cof
veterán
válasz Viktor0610 #22505 üzenetére
Csak a #20379-es hsz-ban nem #cimke van hanem cimke. Na most itt mindegy, de egy BB topikban pl. amit követek ott használnak #akció taget, viszont maga az akció szó sokszor előfordul offban. Gondolom valami ilyesmiért kérdezte.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Oldman2
veterán
Az új oldalon, a Fórumban hogyan tudok pontosan rákeresni pl. erre a stringre?
#cimke
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #22500 üzenetére
Rendben. Akkor sajnos marad a visszautalás. Legfeljebb lerendezzük újból. Köszi a választ.
Esetleg erre valamilyen fejlesztést csinálni? Mondjuk 1 napig visszalehessen állítani, utána törlödjön? Gondolom nem csak én vagyok ilyen béna, hogy olyat törlök amit nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest